Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Merhaba arkadaşlar ben de nicel hocaya gitmeyi düşünüyorum acaba kaça mal oluyor? Sgk da indirim oluyor mu rapor da çıkardım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Evet bir miktar acibademdeki tedavide, bir miktar da ilaçlarda indirimli oluyor raporlu olunca , kişinin tedavi durumuna göre değişiyor, öncelikle Nicel Beye gidip ücretsiz muayene olabilir, ve net bir fiyat bilgisi alabilirsiniz.

30 yaşındayım. Baya ara verdim çünkü yeniden cesaret etmem çok uzun sürdü. Eğer düşünüyorsan acele et derim. Rahim her sene daha yaslaniyor yeni sorunlar ekleniyor.

Canım sana ve eşine yeniden hormon tesrleei yapıldı mı ? Yoksa direk başlandı mu, sürec nasıl ? Şuan neler kullanıyorsun? Baskılama sürecındesın galıba cyclo fln?
Embriyo olduğu için eşime yapılmasını beklemiyorum ama henüz bana da yapılmadı herhangi bi test. İlk 21 gün cyclo progynova kullandım,adet oldum kontrole gittim şimdide estrofem kullanıyorum. 15 gün sonraya randevu aldım belki o zman yapılır bikaç tetkik bilemiyorum.

İnsanogluna verilmiş en güzel mükafat unutmakmis bebeğiniz 3 yaşına gelsin , yeniden bebek özlemi doğar. Bide kardeşi olsun dersiniz. Tecrübeyle sabit

Anladım canım tek embrıyomu çift mi istiyorsun

Saglıkla gelsın ınsallah

30 yaşındayım. Baya ara verdim çünkü yeniden cesaret etmem çok uzun sürdü. Eğer düşünüyorsan acele et derim. Rahim her sene daha yaslaniyor yeni sorunlar ekleniyor.
Evet canım kardeş olsa bırbırlerıne destek olsalar dıyorum ilerde. Şimdi kızımı emzırıyorum, bu hormonlarımı olumsuz etkıler de transfer olumsuz gecermı bılemıyorum.bi de korona beni dusunduruyor, hamıleliğımın yarısında korona vardı stresten geberdk , ozmnlar bılınmezlık te coktu hamıle uzerınde etkılerı vs. Benı şuan tek korkutan anesteziliişlemler; opu ,dogum vs.. cunku artık geride kızım var aklım onda kalır, ilkinde çok umursamıyorsun en fazla nolabilir ki dıyosun..

Yok canim demediler. Turgay beyde 12+5 ti. Valla erkek olanlar 12-13 haftalıkken öğrenmiş. Sordum belli olmaz dedi 16. Haftadan önce yasak dedi Tüp bebekler genelde kız oluyor. Erkek hissediyordum ama kız olabilir.
Evet kardesimde ve baska tanıdıklardada en azından kıza veya erkege benziyor demişler. Yasaklanması kız veya genelde erkek isteyen bazı örümcek kafalı canilerin bebeklerin hayatlarına son verdirmek istemelerinden Rabbim korusun. Saglıklı olsunlarda

Aslına bakarsan gerçekten beklemekten sıkıldım ama bundada hayır var deyip avutuyorum kendimi

Tutmamış mı yani. Benim yeğenim 3-4 kez cinsiyet değirdi en son bir erkek dediler bir kız. Sonunda erkek oldu
Yaaa hakikaten var öyle durumlar hemen herseyi ya pembe ya mavi alıp sonunda süpriz yapan sıpalargenelde kız bebekler karıştırılıyor diyorlardı bebek kordonunu pipi sanıyorlarmış demekki oda bos bi tez

Ay hakikaten özelde bu kadar iğne ve ilacı neden veriyolar bende hep merak etmişimdir.
Tıp fakültesinde kullandığım ilaçlari gösterince herşeyi vermişler bunlar bebeği korumaz. Kullandığın halde bebeğin kalbi durmuş dedi. Diğer bebeğin kalbi durursa bu ilaçları bıraktığın icin olmaz dedi. Zararı yok ama faydası da yok dedi. Progestan fitil dışında hepsini kesti. Hoş Turgay bey devam diyince korkumdan ocsapara devam ediyorum Görüşler çok değişiyor. Bizlerde bebek için herşeye katlaniyoruz, kabul ediyoruz.

Oksapara rapor cıkarttırdınmı canım. Benim cıktı rapor gecen gittiğimde 9 kutu aldım 3 ay almam gari

Oksapara rapor cıkarttırdınmı canım. Benim cıktı rapor gecen gittiğimde 9 kutu aldım 3 ay almam gari
Evet canim Murat yazmisti 2 yıl süreli rapor. 9 tane vermediler bana ama değişmiş o sanırım. Bı kerede 3 kutu veriyorlar. Progestanida aile hekimine yazdiriyorum. Yakında ocsaparida keseriz gibi geliyor. Son kutuları kullanıyor olabiliriz

Banada 2 yıllık yazmış doğuma kadar dedi bende varis problemi var ve ailede kalp hastalığı sanırım o yüzden öyle dedi. Proloteksi bırakınca göbüş rahatladı. Hoş onu bırakmamı da sen bilirsin dedi bende kestim. Progestana corasprine devam bakalım dilek hanım ne diyecek

Sen bilirsin mi? Biz nerden bilelim Sorma canım morluklarım geçti. Ocsapari bacaktan vurayım dedim meğer daha betermis girmedi mosmor oldu. Tekrar göbeğe geçtim bende

Tek embriyo istedim.
Doğru geride bi tane çocuk olunca daha stresli oluyor insan. Amaan kendiliğinden gelseler keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…