Evet bir miktar acibademdeki tedavide, bir miktar da ilaçlarda indirimli oluyor raporlu olunca , kişinin tedavi durumuna göre değişiyor, öncelikle Nicel Beye gidip ücretsiz muayene olabilir, ve net bir fiyat bilgisi alabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar ben de nicel hocaya gitmeyi düşünüyorum acaba kaça mal oluyor? Sgk da indirim oluyor mu rapor da çıkardım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
30 yaşındayım. Baya ara verdim çünkü yeniden cesaret etmem çok uzun sürdü. Eğer düşünüyorsan acele et derim. Rahim her sene daha yaslaniyor yeni sorunlar ekleniyor.Yaşın kaç canım , baya ara vermıssın, gercı nasılsa genckenki embrıuon baya varmış:) benım yaş 36, bebegım 1 yasına yaklastı, şimdiden ıkıncı fıkrı var cunku sadece tek embrıyom kaldı benım .
Embriyo olduğu için eşime yapılmasını beklemiyorum ama henüz bana da yapılmadı herhangi bi test. İlk 21 gün cyclo progynova kullandım,adet oldum kontrole gittim şimdide estrofem kullanıyorum. 15 gün sonraya randevu aldım belki o zman yapılır bikaç tetkik bilemiyorum.Canım sana ve eşine yeniden hormon tesrleei yapıldı mı ? Yoksa direk başlandı mu, sürec nasıl ? Şuan neler kullanıyorsun? Baskılama sürecındesın galıba cyclo fln?
Ay hakikatenEvet. Devlette veriyorlar fitili hadi güle güleHangisi daha doğru bilmem
İnsanogluna verilmiş en güzel mükafat unutmakmisHalsizlik bittikusmalar azaldı ama yine var malesef canım. Birde şuan en kötüsü geçmeyen acı tat. Tükürük acı o yüzden yediğim herşey acı geliyor tat yok.Hormonlar yükselince oluyormuş. İns oda geçer.Buyuk konuşmiyim ama 3 aydır bu durum yüzünden bunu dogurabilirsem daha düşünmüyorum bebek falan
Anladım canım tek embrıyomu çift mi istiyorsunEmbriyo olduğu için eşime yapılmasını beklemiyorum ama henüz bana da yapılmadı herhangi bi test. İlk 21 gün cyclo progynova kullandım,adet oldum kontrole gittim şimdide estrofem kullanıyorum. 15 gün sonraya randevu aldım belki o zman yapılır bikaç tetkik bilemiyorum.
Saglıkla gelsın ınsallahEmbriyo olduğu için eşime yapılmasını beklemiyorum ama henüz bana da yapılmadı herhangi bi test. İlk 21 gün cyclo progynova kullandım,adet oldum kontrole gittim şimdide estrofem kullanıyorum. 15 gün sonraya randevu aldım belki o zman yapılır bikaç tetkik bilemiyorum.
Evet canım kardeş olsa bırbırlerıne destek olsalar dıyorum ilerde. Şimdi kızımı emzırıyorum, bu hormonlarımı olumsuz etkıler de transfer olumsuz gecermı bılemıyorum.bi de korona beni dusunduruyor, hamıleliğımın yarısında korona vardı stresten geberdk , ozmnlar bılınmezlık te coktu hamıle uzerınde etkılerı vs. Benı şuan tek korkutan anesteziliişlemler; opu ,dogum vs.. cunku artık geride kızım var aklım onda kalır, ilkinde çok umursamıyorsun en fazla nolabilir ki dıyosun..30 yaşındayım. Baya ara verdim çünkü yeniden cesaret etmem çok uzun sürdü. Eğer düşünüyorsan acele et derim. Rahim her sene daha yaslaniyor yeni sorunlar ekleniyor.
Evet kardesimde ve baska tanıdıklardada en azından kıza veya erkege benziyor demişler. Yasaklanması kız veya genelde erkek isteyen bazı örümcek kafalı canilerin bebeklerin hayatlarına son verdirmek istemelerinden Rabbim korusun. Saglıklı olsunlardaYok canim demediler. Turgay beyde 12+5 ti. Valla erkek olanlar 12-13 haftalıkken öğrenmiş. Sordum belli olmaz dedi 16. Haftadan önce yasak dediTüp bebekler genelde kız oluyor. Erkek hissediyordum ama kız olabilir.
Yaaa hakikaten var öyle durumlar hemen herseyi ya pembe ya mavi alıp sonunda süpriz yapan sıpalarAslına bakarsan gerçekten beklemekten sıkıldım ama bundada hayır var deyip avutuyorum kendimi
Tutmamış mı yani. Benim yeğenim 3-4 kez cinsiyet değirdien son bir erkek dediler bir kız. Sonunda erkek oldu
Onun için hemem alışveriş yapmamak lazım demek kiYaaa hakikaten var öyle durumlar hemen herseyi ya pembe ya mavi alıp sonunda süpriz yapan sıpalargenelde kız bebekler karıştırılıyor diyorlardı bebek kordonunu pipi sanıyorlarmış demekki oda bos bi tez
Tıp fakültesinde kullandığım ilaçlari gösterince herşeyi vermişler bunlar bebeği korumaz. Kullandığın halde bebeğin kalbi durmuş dedi. Diğer bebeğin kalbi durursa bu ilaçları bıraktığın icin olmaz dedi. Zararı yok ama faydası da yok dedi. Progestan fitil dışında hepsini kesti. Hoş Turgay bey devam diyince korkumdan ocsapara devam ediyorumAy hakikatenözelde bu kadar iğne ve ilacı neden veriyolar bende hep merak etmişimdir.
Haklısın. detaylı ultrasonda da teyit ettirmeden yapmam sanırım.Onun için hemem alışveriş yapmamak lazım demek ki
Oksapara rapor cıkarttırdınmı canım. Benim cıktı rapor gecen gittiğimde 9 kutu aldım 3 ay almam gariTıp fakültesinde kullandığım ilaçlari gösterince herşeyi vermişler bunlar bebeği korumaz. Kullandığın halde bebeğin kalbi durmuş dedi. Diğer bebeğin kalbi durursa bu ilaçları bıraktığın icin olmaz dedi. Zararı yok ama faydası da yok dedi. Progestan fitil dışında hepsini kesti. Hoş Turgay bey devam diyince korkumdan ocsapara devam ediyorumGörüşler çok değişiyor. Bizlerde bebek için herşeye katlaniyoruz, kabul ediyoruz.
Unisex kullanılacak şeyler alabilirsin. İnsan almamak içinde frenleyemez kendiniHaklısın. detaylı ultrasonda da teyit ettirmeden yapmam sanırım.
Evet canim Murat yazmisti 2 yıl süreli rapor. 9 tane vermediler bana ama değişmiş o sanırım. Bı kerede 3 kutu veriyorlar. Progestanida aile hekimine yazdiriyorum. Yakında ocsaparida keseriz gibi geliyor. Son kutuları kullanıyor olabilirizOksapara rapor cıkarttırdınmı canım. Benim cıktı rapor gecen gittiğimde 9 kutu aldım 3 ay almam gari
Banada 2 yıllık yazmış doğuma kadar dedi bende varis problemi var ve ailede kalp hastalığı sanırım o yüzden öyle dedi. Proloteksi bırakınca göbüş rahatladı. Hoş onu bırakmamı da sen bilirsin dedi bende kestim. Progestana corasprine devam bakalım dilek hanım ne diyecekEvet canim Murat yazmisti 2 yıl süreli rapor. 9 tane vermediler bana ama değişmiş o sanırım. Bı kerede 3 kutu veriyorlar. Progestanida aile hekimine yazdiriyorum. Yakında ocsaparida keseriz gibi geliyor. Son kutuları kullanıyor olabiliriz
Sen bilirsin mi? Biz nerden bilelimBanada 2 yıllık yazmış doğuma kadar dedi bende varis problemi var ve ailede kalp hastalığı sanırım o yüzden öyle dedi. Proloteksi bırakınca göbüş rahatladı. Hoş onu bırakmamı da sen bilirsin dedi bende kestim. Progestana corasprine devam bakalım dilek hanım ne diyecek
Tek embriyo istedim.Evet canım kardeş olsa bırbırlerıne destek olsalar dıyorum ilerde. Şimdi kızımı emzırıyorum, bu hormonlarımı olumsuz etkıler de transfer olumsuz gecermı bılemıyorum.bi de korona beni dusunduruyor, hamıleliğımın yarısında korona vardı stresten geberdk , ozmnlar bılınmezlık te coktu hamıle uzerınde etkılerı vs. Benı şuan tek korkutan anesteziliişlemler; opu ,dogum vs.. cunku artık geride kızım var aklım onda kalır, ilkinde çok umursamıyorsun en fazla nolabilir ki dıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?