YaaTıp fakültesinde kullandığım ilaçlari gösterince herşeyi vermişler bunlar bebeği korumaz. Kullandığın halde bebeğin kalbi durmuş dedi. Diğer bebeğin kalbi durursa bu ilaçları bıraktığın icin olmaz dedi. Zararı yok ama faydası da yok dedi. Progestan fitil dışında hepsini kesti. Hoş Turgay bey devam diyince korkumdan ocsapara devam ediyorumGörüşler çok değişiyor. Bizlerde bebek için herşeye katlaniyoruz, kabul ediyoruz.
Canım 7 yıl ara verdin ya korundun mu yoksa akışına mi bıraktın. Zor ama bu olursa ikinci için korunmiyim kendi olursa olur diye düşünüyorum.Tek embriyo istedim.
Doğru geride bi tane çocuk olunca daha stresli oluyor insan. Amaan kendiliğinden gelseler keşke
Ocak öncesi raporlu 12 bin tutmuştu benim. Şuan 14 bin civari tutar raporlu. Raporlu 7-8 bin TL gibi bi indirim oluyor.Merhaba arkadaşlar ben de nicel hocaya gitmeyi düşünüyorum acaba kaça mal oluyor? Sgk da indirim oluyor mu rapor da çıkardım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Zaten muratı bırakma sebebim o. Kendim bilsem sana ne gerek var. Bende bi kere bacaktan denedim yok aman kalsın. Sanırım kasta daha zor emilimi yumoş yerlere devamSen bilirsin mi? Biz nerden bilelimSorma canım morluklarım geçti. Ocsapari bacaktan vurayım dedim meğer daha betermis girmedi mosmor oldu. Tekrar göbeğe geçtim bende
Sen bilirsin miBanada 2 yıllık yazmış doğuma kadar dedi bende varis problemi var ve ailede kalp hastalığı sanırım o yüzden öyle dedi. Proloteksi bırakınca göbüş rahatladı. Hoş onu bırakmamı da sen bilirsin dedi bende kestim. Progestana corasprine devam bakalım dilek hanım ne diyecek
İlk 2 yıl korundum emzirdigim için riske atmak istemedim. Ama sonra akışına bıraktım.Canım 7 yıl ara verdin ya korundun mu yoksa akışına mi bıraktın. Zor ama bu olursa ikinci için korunmiyim kendi olursa olur diye düşünüyorum.
Murat beye bikaç kez muayeneye gittim ve asla yıldızım barismadi. Telefon numarasini vermemesi de başlı başına ona gitmemem için bi sebep ( hamile olursam) acibadem ceren yıldız eren oğlumun doğum doktoruydu. Ne tatlı bi doktordurZaten muratı bırakma sebebim o. Kendim bilsem sana ne gerek var. Bende bi kere bacaktan denedim yok aman kalsın. Sanırım kasta daha zor emilimi yumoş yerlere devam
O hep öyle yaSen bilirsin mio zaman sana niye geliyorum deseydin
Valla bende... Riskli gebelikle ilgili hiç sorumluluk almıyor hep hastaya bırakıyor güven vermiyor.Murat beye bikaç kez muayeneye gittim ve asla yıldızım barismadi. Telefon numarasini vermemesi de başlı başına ona gitmemem için bi sebep ( hamile olursam) acibadem ceren yıldız eren oğlumun doğum doktoruydu. Ne tatlı bi doktordurdoktor arayanlara fikir olsun
Dilek hanımı çok duyuyorum bakalım ona gidince fikirlerinizi yazın lütfen merak ediyorumValla bende... Riskli gebelikle ilgili hiç sorumluluk almıyor hep hastaya bırakıyor güven vermiyor.
Teşekkür ederimOcak öncesi raporlu 12 bin tutmuştu benim. Şuan 14 bin civari tutar raporlu. Raporlu 7-8 bin TL gibi bi indirim oluyor.
Benim riskli diye Tıpta Melih beye devam edicem sanırım. Karmançorman oldu benim herşey uzun hikayeDilek hanımı çok duyuyorum bakalım ona gidince fikirlerinizi yazın lütfen merak ediyorum
Peki bu adamı öven nasıl övüyorO hep öyle yaKalp atışina bakıyor mesela yüzüme bakıyor "bende aa guzel" diyorum. Haftasını söylüyor yine bana bakıyor bende "iyi" diyorum. Kendi bı yorum yapmıyor. Bu işin otoritesi ben miyim ne anlarım
İşte ben onu hiç anlamadımPeki bu adamı öven nasıl övüyor
Ay dilek hanıma gidecek siz degilmiydinizBenim riskli diye Tıpta Melih beye devam edicem sanırım. Karmançorman oldu benim herşey uzun hikaye
Biz Denisle iki gün arayla hamile kaldık doktorlarımız da aynıydi ikimizde memnun kalmadıkAy dilek hanıma gidecek siz degilmiydinizkarıştırdım sanirim
Doğum konusunda bilmiyorum ama Ramazan hoca inanılmaz rahatlatan bir insan. Detaylı bilgi veriyor her konuda.İşte ben onu hiç anlamadımYorumları gören zaten gözü kapalı gider:)) Memnun olanlar yorum yapıyor heralde. Arkadaş demişti tanidigim Murat'ın hastaların yarısi memnun kalmıyor genelde riskli durumu olanlar memnun değil demişti. Hatta bı hastası doğum sırasında geç geldiğini bebek çıkmış nerdeyse tutmuş cikarmis sadece falan demiş. Biride memnun kalmayıp Ramazan Bayirliya geçmiş ondan çok memnun kalmış
Biz Denisle iki gün arayla hamile kaldık doktorlarımız da aynıydi ikimizde memnun kalmadıkO yüzden karışır
Yüzüne diyemedim içimden dedimSen bilirsin mio zaman sana niye geliyorum deseydin
Ya yorumlara bakınca muhtesem gibi dışardan baktım yeşil türbe muhabbeti gercekten kardesim dilek hanıma gitti memnun bakalım onu denicem üçüncü drum olacak insallah son olurMurat beye bikaç kez muayeneye gittim ve asla yıldızım barismadi. Telefon numarasini vermemesi de başlı başına ona gitmemem için bi sebep ( hamile olursam) acibadem ceren yıldız eren oğlumun doğum doktoruydu. Ne tatlı bi doktordurdoktor arayanlara fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?