Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Yaa bize eziyet mi ediyolar acaba

Tek embriyo istedim.
Doğru geride bi tane çocuk olunca daha stresli oluyor insan. Amaan kendiliğinden gelseler keşke
Canım 7 yıl ara verdin ya korundun mu yoksa akışına mi bıraktın. Zor ama bu olursa ikinci için korunmiyim kendi olursa olur diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar ben de nicel hocaya gitmeyi düşünüyorum acaba kaça mal oluyor? Sgk da indirim oluyor mu rapor da çıkardım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Ocak öncesi raporlu 12 bin tutmuştu benim. Şuan 14 bin civari tutar raporlu. Raporlu 7-8 bin TL gibi bi indirim oluyor.

Sen bilirsin mi? Biz nerden bilelim Sorma canım morluklarım geçti. Ocsapari bacaktan vurayım dedim meğer daha betermis girmedi mosmor oldu. Tekrar göbeğe geçtim bende
Zaten muratı bırakma sebebim o. Kendim bilsem sana ne gerek var. Bende bi kere bacaktan denedim yok aman kalsın. Sanırım kasta daha zor emilimi yumoş yerlere devam

Sen bilirsin mi o zaman sana niye geliyorum deseydin

Zaten muratı bırakma sebebim o. Kendim bilsem sana ne gerek var. Bende bi kere bacaktan denedim yok aman kalsın. Sanırım kasta daha zor emilimi yumoş yerlere devam
Murat beye bikaç kez muayeneye gittim ve asla yıldızım barismadi. Telefon numarasini vermemesi de başlı başına ona gitmemem için bi sebep ( hamile olursam) acibadem ceren yıldız eren oğlumun doğum doktoruydu. Ne tatlı bi doktordur doktor arayanlara fikir olsun

Sen bilirsin mi o zaman sana niye geliyorum deseydin
O hep öyle ya Kalp atışina bakıyor mesela yüzüme bakıyor "bende aa guzel" diyorum. Haftasını söylüyor yine bana bakıyor bende "iyi" diyorum. Kendi bı yorum yapmıyor. Bu işin otoritesi ben miyim ne anlarım

Valla bende... Riskli gebelikle ilgili hiç sorumluluk almıyor hep hastaya bırakıyor güven vermiyor.

Peki bu adamı öven nasıl övüyor
İşte ben onu hiç anlamadım Yorumları gören zaten gözü kapalı gider:)) Memnun olanlar yorum yapıyor heralde. Arkadaş demişti tanidigim Murat'ın hastaların yarısi memnun kalmıyor genelde riskli durumu olanlar memnun değil demişti. Hatta bı hastası doğum sırasında geç geldiğini bebek çıkmış nerdeyse tutmuş cikarmis sadece falan demiş. Biride memnun kalmayıp Ramazan Bayirliya geçmiş ondan çok memnun kalmış

Doğum konusunda bilmiyorum ama Ramazan hoca inanılmaz rahatlatan bir insan. Detaylı bilgi veriyor her konuda.

Ya yorumlara bakınca muhtesem gibi dışardan baktım yeşil türbe muhabbeti gercekten kardesim dilek hanıma gitti memnun bakalım onu denicem üçüncü drum olacak insallah son olur biraz memnuniyetsizim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…