Kardesim gitti cok iyi seyler hissetmiş net bi kadın dedi ilaclar konusunda falan stres yaptığı seyleri söylemiş rahatlatıcı konusuyor dedi.hatta sonuçlar için bile yüzyüze görüşmek istemiş yarın kontrole gidecek oda yazar. Benim ayın 17sinde muayeneden sonra yazarım bende görüşlerimiDilek hanımı çok duyuyorum bakalım ona gidince fikirlerinizi yazın lütfen merak ediyorum
Ben gittim canım dilek hocaya gerçekten çok memnun kaldımevet ikinizı karıştırdım.
Canım başta transfer günüyle uyumlu çıkıyor sonra fark kapanıyor.Baslarda adete göre bakmak yanıltıcı geliyor banaBen gittim canım dilek hocaya gerçekten çok memnun kaldımRahatlaci stres yaptırmıyor. Benim adetime göre haftası oturmadı hoca direk hiç sıkıntı yapma ben onu oturtturucam ilerledikce hiç kafana takma dedi. İlaçları sorunca sen bilirsin demedi Devam ediyoruz. 12 haftada belki prolutexi kesebiliriz dedi. Biz çok beğendik eşim nicel beyin kız versiyonu diyor Ben aklıma gelen bütün soruları bir kağıda yazdım çıkarttım tek tek sordum gayet güzel sıcakkanlı bir şekilde cevapladı. Yarın da tahliller için kontrole. Gidicez bakalım
Ben de mUrat şenola gittiğimde hiç sevmemiştim . Herkes anlaşamıyor demek ki :) bir de nerdeyse 1,5 2 saat bekletmisti kapısının önünde. Bu ne dedim , devlet hastanesinde bile böyle bekletmiyorlar.Murat beye bikaç kez muayeneye gittim ve asla yıldızım barismadi. Telefon numarasini vermemesi de başlı başına ona gitmemem için bi sebep ( hamile olursam) acibadem ceren yıldız eren oğlumun doğum doktoruydu. Ne tatlı bi doktordurdoktor arayanlara fikir olsun
Aynen transfer gününe göre sıkıntı yok iki üç gün önde bile ama zaman geçtikçe oturacak herhaldeCanım başta transfer günüyle uyumlu çıkıyor sonra fark kapanıyor.Baslarda adete göre bakmak yanıltıcı geliyor bana
Aynen son gittiğimde 1 saat i gecti. Devletten farkı kalmıyor o kadar bekleyince.Ben de mUrat şenola gittiğimde hiç sevmemiştim . Herkes anlaşamıyor demek ki :) bir de nerdeyse 1,5 2 saat bekletmisti kapısının önünde. Bu ne dedim , devlet hastanesinde bile böyle bekletmiyorlar.
Ben şikayet ettim bu durumu... Tıptan gelince bana uğra dedi. Zaten midem bulanıyor. Virüslü ortam. Moralim bozuk. Bir hasta gayet keyifle girdi bir saat çıkmadı. Bı saat konu ne olabilir Allah aşkına. En kötü durumda bile 5-10 dk sürüyor benim muayeneler. Zaman yonetimi ile sıkıntı var. Hasta düşüncesiz boş konuşan biri olabilir buna engel olunmaliAynen son gittiğimde 1 saat i gecti. Devletten farkı kalmıyor o kadar bekleyince.
Ben o yüzden transfer günümü belirtiyorum hepsineAynen transfer gününe göre sıkıntı yok iki üç gün önde bile ama zaman geçtikçe oturacak herhalde
1 saat ne yapılır ki , ameliyatlar sürmüyor o kadar, konuşsan konuşsan anca en yakın arkadaşınla 1 saat konuşursun, acıbadem de biz Ahmet Beye Her şeyi soruyoruz, muayene oluyoruz 20 dk en fazla sürüyor, bazen 10, 15 dk. 1 saat nedir anlamadim .Ben şikayet ettim bu durumu... Tıptan gelince bana uğra dedi. Zaten midem bulanıyor. Virüslü ortam. Moralim bozuk. Bir hasta gayet keyifle girdi bir saat çıkmadı. Bı saat konu ne olabilir Allah aşkına. En kötü durumda bile 5-10 dk sürüyor benim muayeneler. Zaman yonetimi ile sıkıntı var. Hasta düşüncesiz boş konuşan biri olabilir buna engel olunmali
Gerçekten ya. Nicel bey opu, transfer yapıyorduda böyle beklemiyorduk. Hemen bitiyordu iş.1 saat ne yapılır ki , ameliyatlar sürmüyor o kadar, konuşsan konuşsan anca en yakın arkadaşınla 1 saat konuşursun, acıbadem de biz Ahmet Beye Her şeyi soruyoruz, muayene oluyoruz 20 dk en fazla sürüyor, bazen 10, 15 dk. 1 saat nedir anlamadim .
Mantıklı aslındaBen o yüzden transfer günümü belirtiyorum hepsine
SüperBen gittim canım dilek hocaya gerçekten çok memnun kaldımRahatlaci stres yaptırmıyor. Benim adetime göre haftası oturmadı hoca direk hiç sıkıntı yapma ben onu oturtturucam ilerledikce hiç kafana takma dedi. İlaçları sorunca sen bilirsin demedi Devam ediyoruz. 12 haftada belki prolutexi kesebiliriz dedi. Biz çok beğendik eşim nicel beyin kız versiyonu diyor Ben aklıma gelen bütün soruları bir kağıda yazdım çıkarttım tek tek sordum gayet güzel sıcakkanlı bir şekilde cevapladı. Yarın da tahliller için kontrole. Gidicez bakalım
Ya evet çok uzun bekletiyor. Çokta kalabalık oluyor,kenardan görende bişey sanırBen de mUrat şenola gittiğimde hiç sevmemiştim . Herkes anlaşamıyor demek ki :) bir de nerdeyse 1,5 2 saat bekletmisti kapısının önünde. Bu ne dedim , devlet hastanesinde bile böyle bekletmiyorlar.
Çok sevinirim. Gerçi benim henüz transferim bile olmadı ama olsun.insallah nasip olurda hamilelik kontrolüne gidebilirim.Kardesim gitti cok iyi seyler hissetmiş net bi kadın dedi ilaclar konusunda falan stres yaptığı seyleri söylemiş rahatlatıcı konusuyor dedi.hatta sonuçlar için bile yüzyüze görüşmek istemiş yarın kontrole gidecek oda yazar. Benim ayın 17sinde muayeneden sonra yazarım bende görüşlerimi
İyi yapmışsın valla. Ayrı muamele var demekki. Yok ya bide o kalabalıkta beklemekle hastalık kapma riskin artıyor.Ben şikayet ettim bu durumu... Tıptan gelince bana uğra dedi. Zaten midem bulanıyor. Virüslü ortam. Moralim bozuk. Bir hasta gayet keyifle girdi bir saat çıkmadı. Bı saat konu ne olabilir Allah aşkına. En kötü durumda bile 5-10 dk sürüyor benim muayeneler. Zaman yonetimi ile sıkıntı var. Hasta düşüncesiz boş konuşan biri olabilir buna engel olunmali
İnsallah canım tez zamanda güzel haberlerini verirsin. Pozitifi gördükten sonraki telaşda bu oluyor hangi dra gideyim derdi.Çok sevinirim. Gerçi benim henüz transferim bile olmadı ama olsun.insallah nasip olurda hamilelik kontrolüne gidebilirim.
Cevap olarakta bazen operasyon, doğum nedeniyle gecikmeler olabiliyor bu konuyu önemsiyoruz, ilgililere bildirdik falan yazmislar. (Muayene odasında doğum oluyor sanki). Devletten farkı yoksa ben niye özele gidiyorum. Hadi çok hasta olsa 1-2 saat beklesem neyse ben niye tek hastayı bekliyorum o kadar. Ben sikayet etmezsem başkası etmezse hatalar nasıl düzelecek. Aman neyse hormonlardan heralde bu ara sinirleniyorum duygusalımİyi yapmışsın valla. Ayrı muamele var demekki. Yok ya bide o kalabalıkta beklemekle hastalık kapma riskin artıyor.
Ah o hormonların gözü kör olsun belgesel izlerken bile aglıyorum yavru antiloplara üzüntümdenCevap olarakta bazen operasyon, doğum nedeniyle gecikmeler olabiliyor bu konuyu önemsiyoruz, ilgililere bildirdik falan yazmislar. (Muayene odasında doğum oluyor sanki). Devletten farkı yoksa ben niye özele gidiyorum. Hadi çok hasta olsa 1-2 saat beklesem neyse ben niye tek hastayı bekliyorum o kadar. Ben sikayet etmezsem başkası etmezse hatalar nasıl düzelecek. Aman neyse hormonlardan heralde bu ara sinirleniyorum duygusalım
Bende aynı yaşlı teyzeler gibi herşeye ağlıyorum. İyi sende de oluyorsa sıkıntı yok o zaman DenisAh o hormonların gözü kör olsun belgesel izlerken bile aglıyorum yavru antiloplara üzüntümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?