- 4 Aralık 2017
- 1.326
- 3.004
- 133
Canlarım hepinizin anneler gününü kutluyorum hamiş olanların saglıkla kucagına almayı anne olmak isteyen arkadaslarında seneye kadar ya göbüşlerinde yada kucaklarında bebişlerine kavuşmuş olmalarını yürekten diliyorumRabbim bizim gibi dileyen isteyen yüreginde bu duyguyu hisseden tüm kadınların saglıkla muradına ermeyi nasip etsin
Aminn canım çok teşekkürlerCanlarım hepinizin anneler gününü kutluyorum hamiş olanların saglıkla kucagına almayı anne olmak isteyen arkadaslarında seneye kadar ya göbüşlerinde yada kucaklarında bebişlerine kavuşmuş olmalarını yürekten diliyorumRabbim bizim gibi dileyen isteyen yüreginde bu duyguyu hisseden tüm kadınların saglıkla muradına ermeyi nasip etsin
Aminn tatlım.Seneye anneler gününü hepimiz bebislerimizle kutlayalım insMinnoş güzel anneler anneler gününüz kutlu olsun. Bebişleriniz sağlıkla gelsin
İnşallah canımAminn tatlım.Seneye anneler gününü hepimiz bebislerimizle kutlayalım ins
Hayırlı olsun canım. İns bu son olsun.Selam kızlar dün bebeğimi aldım geldiminşallah benimledir embriyo yapıştırma yöntemi kullandılar bu sefer yaptıran oldu mu hiç ?
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunSelam kızlar dün bebeğimi aldım geldiminşallah benimledir embriyo yapıştırma yöntemi kullandılar bu sefer yaptıran oldu mu hiç ?
Ayy yadı hayırlı olsun, inşallah pozitif haberini de alırız şurada 12 gün sonraSelam kızlar dün bebeğimi aldım geldiminşallah benimledir embriyo yapıştırma yöntemi kullandılar bu sefer yaptıran oldu mu hiç ?
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım. İns bu son olsun.Yok uygulanmadı. Bı bilgim yok bu konuda
İnşallah canım heyecanla bekliyorumHayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun
İnşallah 12 gün hemen geçerAyy yadı hayırlı olsun, inşallah pozitif haberini de alırız şurada 12 gün sonra
Selam kızlar dün bebeğimi aldım geldiminşallah benimledir embriyo yapıştırma yöntemi kullandılar bu sefer yaptıran oldu mu hiç ?
İnşallah artık darısı başımaGeri sayım başlasınnGüzel haberlerini bekliyoruz
O yöntemi duydum okudum ama yaptıran varmı bilmiyorum bebegine kavuşmana vesile olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürsün sımsıkı tutunur ve güzel haberler verirsin canım.Selam kızlar dün bebeğimi aldım geldiminşallah benimledir embriyo yapıştırma yöntemi kullandılar bu sefer yaptıran oldu mu hiç ?
İnşallah canım inşallah ben de size katılırımO yöntemi duydum okudum ama yaptıran varmı bilmiyorum bebegine kavuşmana vesile olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürsün sımsıkı tutunur ve güzel haberler verirsin canım.
İyi bayramlarKızlar herkese iyi bayramlar, inşallah seneye ki ramazan bayramını bebeklerimizle karşılarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?