Gayet normal canım fitilin yan etkisi cok. Bendede olmuştu aynı akıntı hatta affedersiniz çişmi kaçırıyorum demiştimKızlar bugün 4. Gün su gibi akıntı oluyor çamaşırım sırıl sıklam transfer gününden beri. Progestandan mı acaba ? Geçen sefer böyle şeffaf akıntım olmamıştı progestan kullandıktan sonra yarısı boşa gidiyordu bütün olarak yarısı geri çıkıyordu bu sefer çoğunu alıyor beyaz tortu gibi çamaşırıma geliyor sadece.
O malesef hala oluyor. Progestan yapıyor canım. Beyaz tortuda onun kalıntılarıKızlar bugün 4. Gün su gibi akıntı oluyor çamaşırım sırıl sıklam transfer gününden beri. Progestandan mı acaba ? Geçen sefer böyle şeffaf akıntım olmamıştı progestan kullandıktan sonra yarısı boşa gidiyordu bütün olarak yarısı geri çıkıyordu bu sefer çoğunu alıyor beyaz tortu gibi çamaşırıma geliyor sadece.
Ay evet ben de diyorum sabah bir uyanıyorum çiş gibi aynıGayet normal canım fitilin yan etkisi cok. Bendede olmuştu aynı akıntı hatta affedersiniz çişmi kaçırıyorum demiştim
Ayy evet nasip olursa pazartesi için gün verdi doktor 39 u doldurmuş oluyor. Zorunlu sezaryen olacak. 36ya kadar başı aşağıdaydı Sonra döndü bebiş, tekrar pozisyon değiştirmedi. Öyle bekliyoruz bakalım iki gün geçer mi diye
Ayy masallah çok az kalmış.Ayy evet nasip olursa pazartesi için gün verdi doktor 39 u doldurmuş oluyor. Zorunlu sezaryen olacak. 36ya kadar başı aşağıdaydı Sonra döndü bebiş, tekrar pozisyon değiştirmedi. Öyle bekliyoruz bakalım iki gün geçer mi diyeaslında insan biraz da endişe ediyor, sağlıkla kucağıma alıp evime gelmek istiyorum. Sen nasilsin
Sağol canım iyiyim. Adet olamadım canım daha gitmedim o yüzden. Sen nasılsınLife light canım kontrole gittin mi? Nasılsın
Yakında olursunSağol canım iyiyim. Adet olamadım canım daha gitmedim o yüzden. Sen nasılsın
Az kalmış çok heyecanlıYakında olursunBende bu ara iyiyim. Acı tat azaldı. Salı kontrolum var belki cinsiyet öğrenirim
Büyük ihtimal yaşın küçük olduğundan yumurtalarin kalitelidir. Nicel beyde 4 yumurtası çıkıp 4 ude 5.gune giden var. Kişiye göre çok değişiyor. Amh çok onemseme zaten tedaviye başlıyorsun. Ultrasondaki yumurta sayın önemli. Hayırlı olsun. Bı sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum açıkçası.Merhaba ben de nicel hocaya gittim yaşım 26 amh 0,75 ancak 3 4 tane yumurtam çıkıyor acaba benim gibi olup pozitif alan var mı çok merak ediyorum
İnşallah ben de öyle umuyorum ama nicel hoca sayıyı az buluyor ilaçlara da hızlı yanıt vermiyormuş yumurtalarım ne olacak bilmiyorum vallahi ama içimi rahatlattınız teşekkür ederimBüyük ihtimal yaşın küçük olduğundan yumurtalarin kalitelidir. Nicel beyde 4 yumurtası çıkıp 4 ude 5.gune giden var. Kişiye göre çok değişiyor. Amh çok onemseme zaten tedaviye başlıyorsun. Ultrasondaki yumurta sayın önemli. Hayırlı olsun. Bı sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum açıkçası.
Yaşa göre diyordur. Yavaş gelismesininde bı sıkıntısı olmuyor yani yavaş büyüyenlerin gayet güzel embriyolari oldu burada... Herşey laboratuvarda belli oluyor aslında.Benim 7-8 toplanıyordu. İkisi 5. Güne gidiyordu. Onları koyuncada yedek kalmıyordu.İnşallah ben de öyle umuyorum ama nicel hoca sayıyı az buluyor ilaçlara da hızlı yanıt vermiyormuş yumurtalarım ne olacak bilmiyorum vallahi ama içimi rahatlattınız teşekkür ederim
Hangi ara bu zamana geldik anlamadım. yasarken öyle olmuyor ama dönüp bakınca zaman geçiyor. Bi de sağlıkla alıp evimize gelsek biraz daha rajatliycam sanirim. Hepimiz sağlıkla sihhatle kucağımiza alalım inşallah. Pantolonlar hayat kurtarıyor ya insan rahat ediyor. Bende bi eşofman bi taytla geçirdim 9 ayiAyy masallah çok az kalmış.Geri sayım başlamış Zamanıda çok iyi arkadaşımın sezeryandi 38 de aldılar. Yok hicbirsey olmaz için rahat olsun.Kardesiminde tersti dönmedi bı türlü sezeryan olmuştu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende iyiyim biraz karnım çıkmaya başladı. Pantolonlarim olmamaya başladı. Hamile pantolonlarina geçicem
AminnHangi ara bu zamana geldik anlamadım. yasarken öyle olmuyor ama dönüp bakınca zaman geçiyor. Bi de sağlıkla alıp evimize gelsek biraz daha rajatliycam sanirim. Hepimiz sağlıkla sihhatle kucağımiza alalım inşallah. Pantolonlar hayat kurtarıyor ya insan rahat ediyor. Bende bi eşofman bi taytla geçirdim 9 ayizaten bi anca hastaneye giderken kullanıyordum malum durumlar, insan yüzü gördüğümüz yok cinsiyet belli değil dimi henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?