Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Progestan yapıyor.

Kızlar bu gün kontrolüm vardı. Dilek ulusoya bayıldım cok tatlı kendinden emin ilaclar konusunda neyi ne zamana kadar kullanacagım konusunda falan cok güzel acıkladı arkadas gibi sarılasım geldi o kadar içten.. Bebişte Her sey yolun da veeeeeeee oğluşum olacakhiç şüpheye yer bırakmadan apacık gösterdi pipiyi teyzeleridarısı isteyenlerin basına insallah

Çok çok sevindim sağlıkla gelsin oğluş gönlüne göre bir doktor bulmanada çok sevindim aklında soru işareti kalmaması çok iyi oldu

Çok çok sevindim sağlıkla gelsin oğluş gönlüne göre bir doktor bulmanada çok sevindim aklında soru işareti kalmaması çok iyi oldu
Sagolasın canım benim kesinlikle dr konusunda cok rahatladım. Cok tatlı. Rabbim insallah sizlere de göstersin bu güzel günleri. Sıra sende bekliyoruz seni güzel haberlerini

Maşallah canım.Oğluna arkadaş olmuş olacak ne güzel Hayırlı olsun. Erkek çok kolay belli oluyor ya Doktordan memnun olmanada sevindim.

Merhaba ben de nicel hocaya gittim yaşım 26 amh 0,75 ancak 3 4 tane yumurtam çıkıyor acaba benim gibi olup pozitif alan var mı çok merak ediyorum
Canım benim de amh 0,95 ti 4 yumurta var demişti ama opuda 6 tane yumurtam toplandı 4 tanesi döllendi ve 3 tane 1. Kalite embriyom oldu. İlki negatif oldu ama ikinci transfer yapıldı bugün 7. Günü pozitif çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…