Hadi bakalım hayırlısı. Kız minnoş mu erkek minnoş mu olacak. ❤❤AminnYaşarken dakika bile geçmiyor gerçekten. Degil canım. Bu kontrolde 16. Haftam oluyor. Belli olur sanırım
Progestan yapıyor.Kızlar bugün 4. Gün su gibi akıntı oluyor çamaşırım sırıl sıklam transfer gününden beri. Progestandan mı acaba ? Geçen sefer böyle şeffaf akıntım olmamıştı progestan kullandıktan sonra yarısı boşa gidiyordu bütün olarak yarısı geri çıkıyordu bu sefer çoğunu alıyor beyaz tortu gibi çamaşırıma geliyor sadece.
Çok çok sevindim sağlıkla gelsin oğluşKızlar bu gün kontrolüm vardı. Dilek ulusoya bayıldım cok tatlı kendinden emin ilaclar konusunda neyi ne zamana kadar kullanacagım konusunda falan cok güzel acıkladı arkadas gibi sarılasım geldi o kadar içten.. Bebişte Her sey yolun da veeeeeeee oğluşum olacakhiç şüpheye yer bırakmadan apacık gösterdi pipiyi teyzeleri darısı isteyenlerin basına insallah
Sagolasın canım benimÇok çok sevindim sağlıkla gelsin oğluşgönlüne göre bir doktor bulmanada çok sevindim aklında soru işareti kalmaması çok iyi oldu
İnşallah verebilirim canım güzel haberSagolasın canım benimkesinlikle dr konusunda cok rahatladım. Cok tatlı. Rabbim insallah sizlere de göstersin bu güzel günleri. Sıra sende bekliyoruz seni güzel haberlerini
Maşallah canım.Oğluna arkadaş olmuş olacak ne güzelKızlar bu gün kontrolüm vardı. Dilek ulusoya bayıldım cok tatlı kendinden emin ilaclar konusunda neyi ne zamana kadar kullanacagım konusunda falan cok güzel acıkladı arkadas gibi sarılasım geldi o kadar içten.. Bebişte Her sey yolun da veeeeeeee oğluşum olacakhiç şüpheye yer bırakmadan apacık gösterdi pipiyi teyzeleri darısı isteyenlerin basına insallah
Batıkentümitte kuzum. Vereceksin ben inanıyorumİnşallah verebilirim canım güzel haberBu doktor hangi hastanedeydi canım
İnşallah kuzumBatıkentümitte kuzum. Vereceksin ben inanıyorum
Aynen kuzum. Rabbim hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin bize ve herkeseMaşallah canım.Oğluna arkadaş olmuş olacak ne güzelHayırlı olsun. Erkek çok kolay belli oluyor ya Doktordan memnun olmanada sevindim.
Evet canım yarın sabah 9 da. Bakalım nelerle karşılaşıcam
Amin canım.Aynen kuzum. Rabbim hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin bize ve herkeseYarında senin güzel haberini alırız insallah
Hadi bakalım inşallah sende cinsiyet öğrenirsinEvet canım yarın sabah 9 da. Bakalım nelerle karşılaşıcam
Haberlerini bekliyoruzAmin canım.Allah isteyen herkese versin inşallah
Masallah canım gözün aydın degerin gayet güzel. Rabbim saglıkla ilerleyip kucagına almayı nasip etsin cok sevindimKızlar bugün 7. Gün değerim 100,6 çıktı
Sizce nasıl ?
Çok teşekkür ederim canım hala inanamıyorumMasallah canım gözün aydın degerin gayet güzel. Rabbim saglıkla ilerleyip kucagına almayı nasip etsin cok sevindim
Canım benim de amh 0,95 ti 4 yumurta var demişti ama opuda 6 tane yumurtam toplandı 4 tanesi döllendi ve 3 tane 1. Kalite embriyom oldu. İlki negatif oldu ama ikinci transfer yapıldı bugün 7. Günü pozitif çok şükürMerhaba ben de nicel hocaya gittim yaşım 26 amh 0,75 ancak 3 4 tane yumurtam çıkıyor acaba benim gibi olup pozitif alan var mı çok merak ediyorum
Çok sevindim canım güzelce artsın inşallahKızlar bugün 7. Gün değerim 100,6 çıktı
Sizce nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?