Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Dantellll bu kadar olur bende sana yazıcaktım şimdi rüyamda sen doğum yapıyormuşşsun biz hepimiz gelmişiz.seni sırayla merdivenlere götürürüz inip çıkıyorsun doğum başlasın diye
Takvime göre bayramın ilk günü olmam lazımdı ama hala yok bişey.

Allah hayırlara çıkarsın Acaba M Mucize02 yi mi gördün ki, o dün aldı bebişini eline

Vampirellanın var az daha zamanı, biraz daha dursun bilmiyorum çok da durmayacak gibi bi his var içimde, gündüzleri aşırı kibar, pıt pıt vuruyo falan, gece oldu mu içerde kuduruyo bir saniye göbeğim sabit değil

Acaba strese girdin de ondan mı olmuyo ki? Benim adetim gecikti mi hemen heyecan yapardım. Bir iki gün cool takılırdım ama içimde hep bi his, ya hamileysem ya hamileysem diye. Ne zaman gider testi yapar negatifi görürsem 1 saate kalmaz adet olurdum... psikoloji çok çok etkiliyo.

Daha erken dursun vampirellan biraz dahageceleri parti yapıyor demek ki...
covidden sonra adet gecikmesi oluyormuş. Stres yapacağım bişey yok aslında ben bu ayı zaten gözden çıkarmıştım birde ağrım olmadığı zaman aklıma gelmiyor. Bugun biraz spor yapıyım belki sökülür.

Papatya çayı ve ılık duş da iyi geliyor...

Merhaba bana yardımcı olur musunuz? Daha bugün hsg çekildim ve tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim doktorumla henüz detaylı görüşemedik ama çok kötüyüm duyduğumdan beri ağlıyorum. Doğal yolla hamile kalmam imkansız anladığım kadarıyla. Aranızda tüpleri tıkalı olan var mı? Eskişehir’deyim. Nicel hocayla da bir görüşme ayarlayacağım sanırım. Lütfen bana bilgi verebilir misiniz dünyam başıma yıkıldı hiç anne olamayacak gibi hissediyorum. Yeni öğrendiğim için sindiremedim bile

Tüp bebek için tüplerin tıkalı olup olmamasının hiçbir önemi yok, zira tüplerle işiniz yok, yumurtalar olgunlaştıktan sonra ufak bir operasyonla toplanıp dış ortamda spermle birleştiriliyor.

Yumurta ve sperm olsun yeter ki, bir şekilde biraraya getirip içeri koymanın bir yolunu mutlaka buluyorlar. Ayrıca da Allah şifasız dert vermesin, bunda bu kadar ağlanacak ne var?

İlaçla açılmamış mı tüpleriniz. Tüp bebekte tüplerin açık ya da kapalı olmasının bir önemi yok. Önce kendi doktorunuzla görüşün daha sonra nicel bey gerekli bilgilendirmeyi yapar size.

Bilmiyorum ağlanacak bir şey yoktur dediğiniz gibi hiç bilmediğim bir şey yaşıyorum takdir edersiniz. Doğal yolla imkansız yazıyor internette. Tüp bebekte başarı oranı nedir süreç nasıldır hiç bilmiyprum o yüzden buraya yazdım. Umut edeceğim şeyler var mı diye.

İlaçla açılmamış mı tüpleriniz. Tüp bebekte tüplerin açık ya da kapalı olmasının bir önemi yok. Önce kendi doktorunuzla görüşün daha sonra nicel bey gerekli bilgilendirmeyi yapar size.
Açılmamış sanırım çünkü tüplerin tıkalı konuşucaz merak etme dedi ama merak ediyorum tabi bu şekilde olup tüp bebek deneyen varsa aramızda desteğini rica etmek içim yazdım. Teşekkür ederim cevabınız için.

Tüpler tıkalıysa rapor hakkınız da doğanilir ce tedavinin bir kısmını devlet karşılayabilir sanki, bilen arkadaşlar daha ayrıntılı yazarlar. Onu da mutlaka araştırın.

Dediğimiz gibi, tüplerinizin tıkalı olup olmamasının bir önemi yok. Yumurtanız varsa, eşinizde de sperm varsa, rahimde de bir prb yoksa herkes kadar şansınız var tüp bebek için. Bir an önce nicel hocayla konuşmanızı öneririm. Doktorunuz kim?

İşte tüp bebekle tüpün tıkalı olmasının hiç bir alakası yok canım. Kafana takma o yüzden. Normalde yumurta tüplerden geçiyor ama tüp bebekte embriyo direkt rahim duvarına bırakılıyor. İçin rahat olsun. Tek problemde bu olsun her şeyin bir olur yolu var. Tüp bebekte bu durum seni olumsuz etkilemeyecek merak etme

Doktorum Muhsin tatoğlu. Özel muayenehanesi var duymuşsunuzdur belki. Biz 2 ay denedik olmayınca bir sıkıntı varsa baştan öğrenelim diyerek anestezili hsg çekildim. Eşime test yaptırdık normal onun değerleri. Ben henüz amh gibi testler yaptırmadım ama alttan ultrosonda yumurta sayımın iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söylemişti doktor. Bilmiyorum o bilgi yeterli mi. Adetlerim de düzenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…