- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
O kadar iyi geldi ki yorumlarınız bana Allah razı olsun yorum yapanlardan. Sizlere soracağım şeyler çok olacak bilgilerinizi esirgemezseniz çok sevinirim.İşte tüp bebekle tüpün tıkalı olmasının hiç bir alakası yok canım. Kafana takma o yüzden. Normalde yumurta tüplerden geçiyor ama tüp bebekte embriyo direkt rahim duvarına bırakılıyor. İçin rahat olsun. Tek problemde bu olsun her şeyin bir olur yolu var. Tüp bebekte bu durum seni olumsuz etkilemeyecek merak etme
Burda elimizden geldiğince birbirimize yardımcı oluyoruz. Yardımcı olabileceğim bişey olursa seve seve ne demekO kadar iyi geldi ki yorumlarınız bana Allah razı olsun yorum yapanlardan. Sizlere soracağım şeyler çok olacak bilgilerinizi esirgemezseniz çok sevinirim.
Aslında tüpler açılabilirse operasyonla falan tüp bebege gerek olmayabilir. Doğal yoldan kalabilirsiniz. Hiç korkulacak bi durumunuz yok.Doktorum Muhsin tatoğlu. Özel muayenehanesi var duymuşsunuzdur belki. Biz 2 ay denedik olmayınca bir sıkıntı varsa baştan öğrenelim diyerek anestezili hsg çekildim. Eşime test yaptırdık normal onun değerleri. Ben henüz amh gibi testler yaptırmadım ama alttan ultrosonda yumurta sayımın iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söylemişti doktor. Bilmiyorum o bilgi yeterli mi. Adetlerim de düzenli.
Hayırlı olsun canımKızlar kontolden geldim. Herşey iyi çıktıErkekmis Bizim sülale hep kız olduğu için ilginç geldi. Tabi erkek tarafı etkili oluyor
Teşekkür ederimMaşallah canım.Tebrik ederimDeğerinde gayet güzel 12. Gün 500 u geçer büyük ihtimal.Saglikla ilerlesin ins
İki günde ikiye katlaması iyi. En azda yüzde 50-60 civarı katlarsa yine oda iyiTeşekkür ederiminşallah güzel ilerler artışın nasıl olması gerekiyor? Hiç bilmiyorum bu konuyu
Amin canım inşallah hepimizHayırlı olsun canımsağ salim kucağına alırsın inşallah
Tebrik ederim canım benimKızlar kontolden geldim. Herşey iyi çıktıErkekmis Bizim sülale hep kız olduğu için ilginç geldi. Tabi erkek tarafı etkili oluyor
Anne olamıcaksınız gibi bi durum yok yıpratmayın kendinizi. Allah dermansız dert vermesin. Tüp bebekle ne kadar zor durumda olanların bile oluyor. Sizinde olacak sadece biraz ugrastıracak böyle düşünün.Merhaba bana yardımcı olur musunuz? Daha bugün hsg çekildim ve tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim doktorumla henüz detaylı görüşemedik ama çok kötüyüm duyduğumdan beri ağlıyorum. Doğal yolla hamile kalmam imkansız anladığım kadarıyla. Aranızda tüpleri tıkalı olan var mı? Eskişehir’deyim. Nicel hocayla da bir görüşme ayarlayacağım sanırım. Lütfen bana bilgi verebilir misiniz dünyam başıma yıkıldı hiç anne olamayacak gibi hissediyorum. Yeni öğrendiğim için sindiremedim bile
Denis sen erkek dedin ya Denisle çoğu şey aynı gidiyor benimde erkek olabilir dedim öylede çıktı.@Joanne11
Tebrik ederim canım benimRabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin hayırlı olsun cok sevindim.bizde erkek cok eşim tarafından kız cok nadir şaşırtmadı size bi degişiklik olmuş ne güzel. Eşime diyorum yandık iki tane gelin alıcaz cok calışman lazımmm coooooooook diye Artık şu down riski kalktı demi amniyosentez olayı falan
Denis sen erkek dedin ya Denisle çoğu şey aynı gidiyor benimde erkek olabilir dedim öylede çıktı.Yok canım kalkmadi. Dedim Turgay bey ince dedi diye. İncelmiş olabilir dedi ama ben kendi ölçümume bakarım dedi. Nift önerdi dedim. Nifty doğru sonuç vermeyebilir dedi keseler yakın. Ölen bebek olmasaydı ne iyiydi ya yaptırırdim nifty. Bugün yapacaktı hatta amniyosentez. Ocsapar kullandığımı soyleyince olmaz dedi. Bırak dedi ocsapari. Perşembe günü yapacak. İlaçları gereksiz goruyor. Korkuda var azda olsa. Binde bir bana denk gelirse diye. Sordum düşük riski neden var diye. Rahime iğne soktugumuz için sonrasında kasılma olup düşüğe neden olabiliyormuş.
Doktorum Muhsin tatoğlu. Özel muayenehanesi var duymuşsunuzdur belki. Biz 2 ay denedik olmayınca bir sıkıntı varsa baştan öğrenelim diyerek anestezili hsg çekildim. Eşime test yaptırdık normal onun değerleri. Ben henüz amh gibi testler yaptırmadım ama alttan ultrosonda yumurta sayımın iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söylemişti doktor. Bilmiyorum o bilgi yeterli mi. Adetlerim de düzenli.
Evet canim doktorda o kadar kesin dille söylüyorki itiraz edemem. Sonra bisey çıksa kendimi suçlarım niye dinlemedim diye.Baska çaremde yok zaten. Enişte çalışıyor geneldeHiççç kalbini bozma, binde bir olacak şey neden gelip seni bulsun? O istatistikler her türlü doktorun her türlü koşulda yaptığı amniyosentezleri de içeriyor. Gerçek oranın çok çok daha düşük olduğunu düşünüyorum ben. Vücuduna dinlenmek için izin ver, işlem sonrası iki üç gün enişteyi çalıştır, tamamdır
Denis sen erkek dedin ya Denisle çoğu şey aynı gidiyor benimde erkek olabilir dedim öylede çıktı.Yok canım kalkmadi. Dedim Turgay bey ince dedi diye. İncelmiş olabilir dedi ama ben kendi ölçümume bakarım dedi. Nift önerdi dedim. Nifty doğru sonuç vermeyebilir dedi keseler yakın. Ölen bebek olmasaydı ne iyiydi ya yaptırırdim nifty. Bugün yapacaktı hatta amniyosentez. Ocsapar kullandığımı soyleyince olmaz dedi. Bırak dedi ocsapari. Perşembe günü yapacak. İlaçları gereksiz goruyor. Korkuda var azda olsa. Binde bir bana denk gelirse diye. Sordum düşük riski neden var diye. Rahime iğne soktugumuz için sonrasında kasılma olup düşüğe neden olabiliyormuş.
Evet canim doğru. Progestana devam ediyorum. Proluton niye vuruluyor sana canım. Nicel bey kesmişti onuDemi aynı gidiyoruz hersey de yolunda gidecek insallah canım . Soru işaretiyle yasamak zor yaptırmak en iyisi. Olumsuz düşünme. Biliyorum ihtimal binde 1 deseler bile biz kalkıp binde 999a degilde o binde 1 lik ihtimale takıyoruz kafayı. Ama hayatta zaten hiçbirseyin garantisi yok. Ferah tut içini. Düşük riski için ilaç progestan tarzı ilaç verir belki. Bende turgaya aldım randevu haziranın 24 üne. Tetenoz asısı için gün aldınmı sen? Bu gün pruloton vurunmaya gittiğimde saglık ocagına onada tarih verdi 10 hazirana almadıysan hemşirene sor canım.
Nicel kesmedi benden haftada 1e devam dedi. Dilek hanımda yavastan kesicez dedi fitili iğneyi. 2ye düşürdü fitili pruloton bu ayda devam. diğer ay 1e sonra sıfırlancak. Corasprin 32 hafta bırakırız dedi. Oksapar doğuma kadar devam. Gidişat böyle dedi bi aksilik cıkmazsa. Bu arada 2,5 kilo almışım bile.Evet canim doğru. Progestana devam ediyorum. Proluton niye vuruluyor sana canım. Nicel bey kesmişti onuTetenoz için arayacaklardi. 20. hafta falan demişti ebe Tetenoz için. Aramazlarsa gideyim.
4 ay için normal canım 2 bucuk almak. Bende almıyordum. Bu ara almışım 2 kiloNicel kesmedi benden haftada 1e devam dedi. Dilek hanımda yavastan kesicez dedi fitili iğneyi. 2ye düşürdü fitili pruloton bu ayda devam. diğer ay 1e sonra sıfırlancak. Corasprin 32 hafta bırakırız dedi. Oksapar doğuma kadar devam. Gidişat böyle dedi bi aksilik cıkmazsa. Bu arada 2,5 kilo almışım bile.Sonumu düşünemiyorum. Tetenoz için kardesime tarihi şimdeden vermişler su zaman gel diye o yüzden bende sorunca tarih verdi.
Evet tip fakültesinde mete bey yaptı, ama bir resim vermediler, sadece epey ayrıntılı bir rapor yazmışlar, neresinde ne var ne yok , normal mi değil mi yazıyor.moda tas ogrt canım sen ayrıntılı ultrason icin tıp fakültesine gittin değil mi, bebeğin fotoğrafıni verdiler mi? Kontrollerde bişey vermiyorlar o garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?