Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Basar hoca çok başarılı, ben de de polip vardı o yaptı ameliyatımı, tip fakültesinde üreme sağlığı bölümünde kendisi. Bence ona bir danışabilirsiniz. Doktorlar cd durağın arkasındaydı muayenehanesi.
Bu arada benim de tüplerimden birisi kapalı çıkmıştı. Ama tüp bebekte tüplerin kapalı olması etkilemiyor. Yine de basar hocaya bir gösterirseniz gerekliyse laparoskopiyi de yapar kendisi.

Hanımlar size birkaç soru soracağım
-tüp bebek için devletin karşıladığı miktar özel hastanelerde de geçerli mi? Ve nasıl bir süreç izleniyor
-tüp bebek süreci her şey yolunda giderse ne kadar bir zaman alıyor (nasip her şey tabiki iyi senaryo için soruyorum )
-ilk transferde olumlu sonuç olmazsa sonraki transfer için de aynı ücret mi alınıyor
-sizler kaç deneme sonrası hamile kaldınız
-son olarak Acıbadem’de tüp bebek ücreti ortalama ne kadar bir maliyet oluyor

çok soru oldu ama cevaplayabilirseniz çok sevinirim

Öncelikle tip fak den tüp bebek raporu çıkartmanız gerekiyor. Eger raporunuz olursa kullanacağınız ilaçlara göre değişiyor düşen miktar,yani duruma göre değişiyor, bir de sadece ilk soylenilen miktarla kalmıyor mesela acıbadem size en başta 9 bin dese, bunun ignesi , ilacı, ek yapılacak şeyler, gebe kaldıktan sonraki ilaçlar en az 20 bini gözden cikarmalisiniz.

Tup bebekte her şey yolunda giderse 40 günde pozitif sonucu alabilirsiniz. Benim ilk denemede pozitif oldu. Burda çoğu kişinin ya ilk seferinde ya da ikinci seferinde pozitifi gördü.

Eğer olumsuz sonuç olursa az bir miktar düşer maliyetten. Ikinci denemede yine aşağı yukarı aynı ücreti ödersiniz aynı işlemler yapılırsa.ama dondurulmuş embriyonuz varsa sadece transfer ücreti ödersiniz.
Yalniz size inerim net cevaplar almak için acibademe gidip ilk değeriniz olduğu için, ücretsiz muayene olup , oradan net bilgi almanız.

Benim raporlu olmadı ve üzerinden de baya süre geçtiği için fiyatlandırma vs ile ilgili birşey demeyeyim. Ayrıca önerdikleri ek işlemler olabiliyor -mikroçip ile sperm seçimi gibi- bunlwr hep ekstra masraf. Bir de ilaçlar baya yekün tutuyor, bence onu da göz önüne almalısınız.

benim rahim dinlendirmeli versiyon uygulandı, embriyolar donduruldu, bir adet beklendi, sonradan transfer yapıldı. Gün sayılarını yazdım yine de fikir olsun diye.

Adetin 2. Günü yumurta geliştirmeye başlanması, 1. Gün
yumurtaların toplanması 13. Gün
embriyoların dondurulması 18. Gün
Adet görme-19. Gün
Rahim dinlendirme, tekrar adet görene kadar,
son adet- 48. Gün
transfer- 70. Gün
test günü 81. Gün.

Rica etsem ankete katılır mısınız?

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Tüp bebek merkezi bölümünden mi ücretsiz randevu alacağım peki? Yoksa nicel hocanın normal kadın doğum bölümünden mi?

Detaylı anlatımınız için teşekkür ederim

araştırdığım kadarıyla benim tüplerde sıvı olduğu için laparoskopi yapılması gerekiyormuş tüp kapatılmazsa tüp bebeğe de zarar veriyormuş sıvı. Başarı oranı düşüyormuş. Aranızda nicel hocada ya da farklı bir yerde tüpler için laporoskopi olan var mı acaba?
Rahim filminin raporunun çıkmasını bekliyorum nicel ve başar hocaya gitmek için. Gidene kadar da beynimde sorular susmuyor. Benimle aynı süreçten geçen birilerine ihtiyacım var

Canim sıvı birikmesi olursa transfer yapmazlar. Benim ilk denemede hormon ilaçlar nedeniyle biraz sıvı birikimi olmuştu. Transferi ertelediler. Sıvi tutunmaya engel olabiliyor çünkü. Onlar her ihtimali düşünüyor için rahat olsun. Acil durumun yok belliki öncelikle tüpleri halletsinler sonra tüp bebeği düşünürsün. Şimdiden hiç moralini bozma aşama aşama gidecek bu iş. Anı yaşamaya çalış.

Kesinlikle beklemeye, bunun bir süreç olduğunu yolda aksaklıklar çıkabileceğini kabullenmeye alışmam gerekiyor farkındayım bunun. Ama dünden beri hiç bir şey düşünemiyorum. Eşim o kadar destek ki. Onu da üzüyorum böyle modum düşük olunca.
Laparoskopi sonrası tüp bebek sürecine geçiş ne kadar sürüyor acaba aylarca bekler miyim sürecin başlaması için.

Eşinin destek olmasi çok iyi. Hiç umursamayanlar var. Laparoskopi sonrası ne kadar beklenir bilmiyorum canim. En iyisi Nicel beyle görüş o şekilde kafandaki soruları halletmiş olursun.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Tüp bebek merkezi bölümünden mi ücretsiz randevu alacağım peki? Yoksa nicel hocanın normal kadın doğum bölümünden mi?
Nicel hocanın normal kadın doğum bölümü yok, normal kadın doğumcu olarak çalışmıyor, sadece tüp bebek bölümünden görüşebilirsiniz. Biz sabah erken randevu almadan gitmiştik yine de muayene olabilmiştim, ama randevu alırsanız çok fazla beklemeden ilk ücretsiz muayenenizi olup gerekli bilgileri alabilirsiniz .

Anladığım kadarıyla burada herkes çok memnun nicel hocadan. Ankara da falan merkez araştırsam mı diye de düşündüm ama zaten süreç çok yorucu bir de yol vs eklenmesini psikolojik olarak da kaldıramam gibi duruyor.
Bir de amh testi yaptırmam gerekiyor sanırım. Doktorum ultrosonda baktığında 13 civarı yumurta bakmıştı amh a gerek yok demişti o zamam. Yumurta sayın iyi duruyor amh 3,5 gibi çıkar demişti. Ultrosonla doğru orantılı mıdır bu değer biliyor musunuz?

Yumurta sayın güzel. Yok pek tutarlı olmuyor canım. Amh 0,3 olup ultrasonda 10 yumurtası görünenler var. Rezervi hızlı tukenenlerde ultrasonda çok yumurta görünebiliyor. Tabi bu senin öyle olduğu anlamına gelmiyor. Benim amh 1.31 ultrasonda 8-9 yumurta göründüğü oluyordu. Değişiyor. Amh 0.9 olup 12 yumurtası olan var. Yaş gencse ultrasonda çok görünüyor genelde. Evet coğumuz hamile kaldı bı şekilde. İşlerini iyi yaptıkları için güven veriyorlar. O yüzden bekleyen hastalarında hamile kalacağını biliyorum. Böyle günlerini bekliyorlar sadece:) Ben öyle hissediyorum onlar için.

Ben memnuniyet açısından yorum yapmak isterim, burda çok memnun olan kişiler olduğu gibi, özellikle ilk girdileri okursanız baya olaylı şekilde ayrılanlar da oldu. Zaten doktor işi de biraz öznel bir durum, bazısının çok çok memnun olduğu doktorlardan bazısı hiç memnun kalmaz
Kendiniz gidin görüşün, içinize sinmeyen en ufak durumda da bence ankaradakilerle de gidip görüşün derim. Süreç zaten hassas bir süreç, bir de doktor veya merkezle problem yaşamak tuz biber eker cidden.

Maşallah canım yaşın kaç

Maşallah canım yaşın kaç
30 yaşındayım canım. Sen içini ferah tut. Bana 1 yumurta bile yeter demişti ilk tüp bebeğe başladığımda 1 yumurtaya bile razıydık. Yumurta gelişirken çok kötü demişti ama toplandığında kendisi bile şaşırdı. Önemli olan sayısı değil kalitesi. Bir de bal polen çörek otu yemiştim çok kötü dedikten sonra belki sana da faydası olur. Ne zaman toplanacak ?

Kızlar sıvı alma işi bitti önce ultrasonla baktı. Sonra bı kerede uzun bi iğneyi batırdı çok az ağri oldu gibi o kadar. Bebekle alakasız yerden aldı. İğne bebeğe gelebilir falan diyolardi ama alakası yok bebeğin tarafiyla. Doktor dedi bak bebek iyi kalbide atıyor Doktor çok iyi iki dk yaptı bitti. Bi hafta on gün sonra ilk sonuçlar çıkacakmış. Kesin sonuçta 3 hafta sonra... Düşük ihtimali ne kadar sürer dedim. Bir hafta içinde olursa olur dedi. Ağrın olursa su gelirse hemen gel dedi. Şuan biseyim yok iyiyim. Düşecek olan düşer dedi. Dikkat etmenin faydasi yok aslında ama yinede ağır kaldırma falan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…