- 4 Aralık 2017
- 1.326
- 3.004
- 133
Kızlar sıvı alma işi bittiönce ultrasonla baktı. Sonra bı kerede uzun bi iğneyi batırdı çok az ağri oldu gibi o kadar. Bebekle alakasız yerden aldı. İğne bebeğe gelebilir falan diyolardi ama alakası yok bebeğin tarafiyla. Doktor dedi bak bebek iyi kalbide atıyor Doktor çok iyi iki dk yaptı bitti. Bi hafta on gün sonra ilk sonuçlar çıkacakmış. Kesin sonuçta 3 hafta sonra... Düşük ihtimali ne kadar sürer dedim. Bir hafta içinde olursa olur dedi. Ağrın olursa su gelirse hemen gel dedi. Şuan biseyim yok iyiyim. Düşecek olan düşer dedi. Dikkat etmenin faydasi yok aslında ama yinede ağır kaldırma falan dedi.
Acısız ağrısız atlatmana çok sevindim canım. Sonuçlarda güzel çıkacak inşallah. Çok yorma kendini dinlenebildiğin kadar dinlenKızlar sıvı alma işi bittiönce ultrasonla baktı. Sonra bı kerede uzun bi iğneyi batırdı çok az ağri oldu gibi o kadar. Bebekle alakasız yerden aldı. İğne bebeğe gelebilir falan diyolardi ama alakası yok bebeğin tarafiyla. Doktor dedi bak bebek iyi kalbide atıyor Doktor çok iyi iki dk yaptı bitti. Bi hafta on gün sonra ilk sonuçlar çıkacakmış. Kesin sonuçta 3 hafta sonra... Düşük ihtimali ne kadar sürer dedim. Bir hafta içinde olursa olur dedi. Ağrın olursa su gelirse hemen gel dedi. Şuan biseyim yok iyiyim. Düşecek olan düşer dedi. Dikkat etmenin faydasi yok aslında ama yinede ağır kaldırma falan dedi.
Çok teşekkürler canımÇok çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alırızSen yine de yat dinlen ya... amniyosentez olan başka bi arkadaşımın doktoru “bilimsel bir açıklaması yok ama ben şimdiye kadar gebelerime hep 2-3 gün yatak istirahati verdim amniyosentez sonrası, şimdiye kadar da düşükle karşılaşmadım. Alakasız olabilir ama tedbiren böyle yapıyorum” demişti. Hakikatten de hiçbir şey olmadı. Yat dinlen ne olacak, kafan rahat olur.
Çok sağol canımm. Ah inşallahAcısız ağrısız atlatmana çok sevindim canım. Sonuçlarda güzel çıkacak inşallah. Çok yorma kendini dinlenebildiğin kadar dinlen
Daha geç olursa olmuyor mu anlamadım canımKızlar ben bugun adet olmadığım için canan hanıma yazdım. 35. Güne kadar bekleyelim demiş nicel bey. Pazartesiye kadar beklemedeyim yani
Bence ona göre adet söktürücü vericek canım.Daha geç olursa olmuyor mu anlamadım canım
Evet belkide. Hava değişimi bile adeti etkiliyor. Belliki covid yüzünden. Geç olsun güç olmasın insBence ona göre adet söktürücü vericek canım.
Büyük ihtimal canım.Evet belkide. Hava değişimi bile adeti etkiliyor. Belliki covid yüzünden. Geç olsun güç olmasın ins
Bunlar çok özel testler değil canım her yerde yapılıyordur bence. Adetin 2-3. günü olmasına dikkat et sadeceMerhaba amh lh fsh gibi testler hangi hastanelerde yapılıyor. Sanırım adetin 2. Günü yapılıyormuş o tarihlerde ailemin yanında bir ilçede olacağım özel hastane yok devlet hastanesinde kadın doğuma gitsem hemen yapılır mı acaba ?
Adetin ikinci günü Sağlık ocağına gidip yaptırmıştım bı kez. Şansını dene istersen. Başka aile hekimide bakar sanırımMerhaba amh lh fsh gibi testler hangi hastanelerde yapılıyor. Sanırım adetin 2. Günü yapılıyormuş o tarihlerde ailemin yanında bir ilçede olacağım özel hastane yok devlet hastanesinde kadın doğuma gitsem hemen yapılır mı acaba ?
Coook geçmiş olsun kuzumKızlar sıvı alma işi bittiönce ultrasonla baktı. Sonra bı kerede uzun bi iğneyi batırdı çok az ağri oldu gibi o kadar. Bebekle alakasız yerden aldı. İğne bebeğe gelebilir falan diyolardi ama alakası yok bebeğin tarafiyla. Doktor dedi bak bebek iyi kalbide atıyor Doktor çok iyi iki dk yaptı bitti. Bi hafta on gün sonra ilk sonuçlar çıkacakmış. Kesin sonuçta 3 hafta sonra... Düşük ihtimali ne kadar sürer dedim. Bir hafta içinde olursa olur dedi. Ağrın olursa su gelirse hemen gel dedi. Şuan biseyim yok iyiyim. Düşecek olan düşer dedi. Dikkat etmenin faydasi yok aslında ama yinede ağır kaldırma falan dedi.
Belki covidden ötürü de gelmemiş olabilir adet söktürücü verirler olmadı kuzumm gerçekten adı nazlı olsun kız olursaKızlar ben bugun adet olmadığım için canan hanıma yazdım. 35. Güne kadar bekleyelim demiş nicel bey. Pazartesiye kadar beklemedeyim yani
Bana dersanedeki geometri hocam ismini yanlış koymuşlar nazlı olmalıydın derdiBelki covidden ötürü de gelmemiş olabilir adet söktürücü verirler olmadı kuzumm gerçekten adı nazlı olsun kız olursa
Demekki sen nazlisin sana çekecek bebişimBana dersanedeki geometri hocam ismini yanlış koymuşlar nazlı olmalıydın derdisiz nazlı dedikçe o geliyor aklıma kahkaha atıyorum
İns canim.Coook geçmiş olsun kuzumİnşallahhh çok güzel sonuçlar cikicak Kalbini ferah tut Bolca dinlen yeni transfer olmuş gibi koru kendini
Bende tam seni merak ettiydim. Gecmiş olsun kuzum. Sen yinede kolla kendini. Agır falan kaldırma. Dinlenerek gecir o bir haftayı. İnsallah temiz sonuç alacaksın.Kızlar sıvı alma işi bittiönce ultrasonla baktı. Sonra bı kerede uzun bi iğneyi batırdı çok az ağri oldu gibi o kadar. Bebekle alakasız yerden aldı. İğne bebeğe gelebilir falan diyolardi ama alakası yok bebeğin tarafiyla. Doktor dedi bak bebek iyi kalbide atıyor Doktor çok iyi iki dk yaptı bitti. Bi hafta on gün sonra ilk sonuçlar çıkacakmış. Kesin sonuçta 3 hafta sonra... Düşük ihtimali ne kadar sürer dedim. Bir hafta içinde olursa olur dedi. Ağrın olursa su gelirse hemen gel dedi. Şuan biseyim yok iyiyim. Düşecek olan düşer dedi. Dikkat etmenin faydasi yok aslında ama yinede ağır kaldırma falan dedi.
Kızlar ben bugun adet olmadığım için canan hanıma yazdım. 35. Güne kadar bekleyelim demiş nicel bey. Pazartesiye kadar beklemedeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?