Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Çok çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alırız Sen yine de yat dinlen ya... amniyosentez olan başka bi arkadaşımın doktoru “bilimsel bir açıklaması yok ama ben şimdiye kadar gebelerime hep 2-3 gün yatak istirahati verdim amniyosentez sonrası, şimdiye kadar da düşükle karşılaşmadım. Alakasız olabilir ama tedbiren böyle yapıyorum” demişti. Hakikatten de hiçbir şey olmadı. Yat dinlen ne olacak, kafan rahat olur.

Acısız ağrısız atlatmana çok sevindim canım. Sonuçlarda güzel çıkacak inşallah. Çok yorma kendini dinlenebildiğin kadar dinlen

Çok teşekkürler canım Evet geldim hemen uzandım. Ne olur ne olmaz Dediğin iyi oldu.

Merhaba amh lh fsh gibi testler hangi hastanelerde yapılıyor. Sanırım adetin 2. Günü yapılıyormuş o tarihlerde ailemin yanında bir ilçede olacağım özel hastane yok devlet hastanesinde kadın doğuma gitsem hemen yapılır mı acaba ?

Bunlar çok özel testler değil canım her yerde yapılıyordur bence. Adetin 2-3. günü olmasına dikkat et sadece

Adetin ikinci günü Sağlık ocağına gidip yaptırmıştım bı kez. Şansını dene istersen. Başka aile hekimide bakar sanırım

Coook geçmiş olsun kuzum İnşallahhh çok güzel sonuçlar cikicak Kalbini ferah tut Bolca dinlen yeni transfer olmuş gibi koru kendini

Bende tam seni merak ettiydim. Gecmiş olsun kuzum. Sen yinede kolla kendini. Agır falan kaldırma. Dinlenerek gecir o bir haftayı. İnsallah temiz sonuç alacaksın.

Kızlar ben bugun adet olmadığım için canan hanıma yazdım. 35. Güne kadar bekleyelim demiş nicel bey. Pazartesiye kadar beklemedeyim yani
Gülemmi üzülemmi haline. unutma kızsa adı nazlı en azından göbek adı Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Zamanı gelince olacakAllahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…