Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Üzül kız patlayacağım biraz daha gelmezse. Yusyuvarlak hissediyorum kendimi
Tamam tamam. Kıyamam o şişkinlikten gebeliğin alıştırması olarak say.bitkisel seyler de dene. Dediğin gibi covid ilacları etkilemiştir. Olmadı mecbur adet söktürücü kullandırırlar. İnsallah gerek kalmazda doğal kendiliğinden gelir canım

Bende tam seni merak ettiydim. Gecmiş olsun kuzum. Sen yinede kolla kendini. Agır falan kaldırma. Dinlenerek gecir o bir haftayı. İnsallah temiz sonuç alacaksın.
Çok sağol canım.İns Denis amin Hic ağrım yok ama dikkat edicem gerekirse kusmami durdurucam bi kaç gün ins yapabilirim

İyiyim bende canım bulantilarim yavaştan azaldı iştahım azıcık arttı gibi bebekde iyi pazartesi kontrol var bakam 9+4 olduk
Valla sevindim bulantıların kısa sürmesine. Maşallah Dediğim gibi çok çabuk geçiyor. Sağlıkla dogurursak aramızda bı iki ay fark oluyor sadece

Cumartesi toplanacak canım ama transfer içim bekleyeceğiz yumurtalar dağınıkmış. Histeroskopi yapacak 2 ay sonra transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…