- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Üzül kız patlayacağım biraz daha gelmezse. Yusyuvarlak hissediyorum kendimiGülemmi üzülemmi haline. unutma kızsa adı nazlı en azından göbek adı Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Zamanı gelince olacakAllahın izniyle
Üzül kız patlayacağım biraz daha gelmezse. Yusyuvarlak hissediyorum kendimi
Çok sağol canım.İns Denis aminBende tam seni merak ettiydim. Gecmiş olsun kuzum. Sen yinede kolla kendini. Agır falan kaldırma. Dinlenerek gecir o bir haftayı. İnsallah temiz sonuç alacaksın.
İyiyim bende canım bulantilarim yavaştan azaldı iştahım azıcık arttı gibi bebekde iyi pazartesi kontrol var bakam 9+4 oldukİns canim.Öyle en başa döndüm transfer zamanı gibi Sen nasılsın iyi misin, bebiş nasıl?
İnşallah canımTamam tamam. Kıyamam o şişkinlikten gebeliğin alıştırması olarak say.bitkisel seyler de dene. Dediğin gibi covid ilacları etkilemiştir. Olmadı mecbur adet söktürücü kullandırırlar. İnsallah gerek kalmazda doğal kendiliğinden gelir canım
Valla sevindim bulantıların kısa sürmesine. Maşallahİyiyim bende canım bulantilarim yavaştan azaldı iştahım azıcık arttı gibi bebekde iyi pazartesi kontrol var bakam 9+4 olduk
Cumartesi toplanacak canım ama transfer içim bekleyeceğiz yumurtalar dağınıkmış. Histeroskopi yapacak 2 ay sonra transfer30 yaşındayım canım. Sen içini ferah tut. Bana 1 yumurta bile yeter demişti ilk tüp bebeğe başladığımda 1 yumurtaya bile razıydık. Yumurta gelişirken çok kötü demişti ama toplandığında kendisi bile şaşırdı. Önemli olan sayısı değil kalitesi. Bir de bal polen çörek otu yemiştim çok kötü dedikten sonra belki sana da faydası olur. Ne zaman toplanacak ?
Maşallah canım çok sevindim bulantıların azalmasınaİyiyim bende canım bulantilarim yavaştan azaldı iştahım azıcık arttı gibi bebekde iyi pazartesi kontrol var bakam 9+4 olduk
Üzül kız patlayacağım biraz daha gelmezse. Yusyuvarlak hissediyorum kendimi
Devammı kusmaÇok sağol canım.İns Denis aminHic ağrım yok ama dikkat edicem gerekirse kusmami durdurucam bi kaç gün ins yapabilirim
Malesef canım. Doktorda diyor daha geçmedi mi :/ Demekki geçmesi bekleniyor. İnşallahDevammı kusmabende gecti haftada bi safra anca. İnsallah gecer kuzum. Rabbim meleğini korur.
Göbeğimi atam mıyarışırız
göbeği zaten geç de öteki iki arkadaşla aklını alırım sen de holstein ben diyeyim montofon. Şunlarla da eğer sütüm az olursa cidden çok bozulucam
Korkutmayayımda bazılarında 9ay bile sürüyormuşMalesef canım. Doktorda diyor daha geçmedi mi :/ Demekki geçmesi bekleniyor. İnşallah
Annem bana hamileyken 7 ay çekmiş bulantıyıKorkutmayayımda bazılarında 9ay bile sürüyormuşİnsallah öyle olmaz sende.
İnşallahhh ablamla ikinizden erkek bebiş gelicek bakalım benimkinin cinsiyeti ne olacakValla sevindim bulantıların kısa sürmesine. MaşallahDediğim gibi çok çabuk geçiyor. Sağlıkla dogurursak aramızda bı iki ay fark oluyor sadece
Kardeşimde aynısını diyorKorkutmayayımda bazılarında 9ay bile sürüyormuşİnsallah öyle olmaz sende.
Ay zaman. Hiç geçmiyor ya büyümüyor gibi sanki doktor kontrolüne gün sayıyorum canımMaşallah canım çok sevindim bulantıların azalmasınane çabuk geçmiş zaman diyeceğim ama sana sormalı
Eşinin tarafı nasıl canım. Benim taraf hep kız. Eşimin hep erkekti. Ondan öyle oldu bence. Sağlıklı olsunlar. İkisinin yeride ayrıİnşallahhh ablamla ikinizden erkek bebiş gelicek bakalım benimkinin cinsiyeti ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?