Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Tedavı ücretlerini yazabilirmsnz, merkeze v. S.. Ve rahim dinlendirme icin ücret aliniyormu. Hastane nasıl hocanin olumlu yorumlarına okuyorum.

Tedavı ücretlerini yazabilirmsnz, merkeze v. S.. Ve rahim dinlendirme icin ücret aliniyormu. Hastane nasıl hocanin olumlu yorumlarına okuyorum.
Kullanacağınuz İlaçlarla birlikte ortalama 15-20 bin arası tutuyor ama yaptıracağınız farklı işlemler olursa onlarında ücretleri eklenir. Rahim dinlendirmede sadece kullanılan ilaçlara para ödemiştik biz. Rahim dinlendirme sonrası Transfer için ücret ödeniyor

Kardeşimde aynısını diyor İnşallah
Ailede varmı öyle aylarca bulantı ceken?bizim ortanca hemen hemen 7 8 ay cekti bulantı kusma. Benim ilkinde böyle bişi yasamamıştım. İkincide ilk 3 ay. Küçük kardesimde bana cekecek galiba azaldığına göre. Genetikte olabilir bünyeyle alakalıda olabilir canım

Annemde kardeşimde hiç yok. Normal halleri gibiymis. Halam sadece 3 ay kusmus. Bende tabi reflüde onunlada ilgili olabilir. Doktor ikiz olduğu için diyor. Ölen bebek sonrası azaldı çoğu belirtim. Bir bu kaldı canım

Merhabalar pazartesi günü transferim var,çok heyecanlıyım (donmuş embriyo transferi ) idrara sıkışık olmak beni biraz korkutuyor açıkçası.

Merhaba, hayırlı olsun şimdiden
Çatlayacak kadar çok sıkışık gitmeyin derim ben. -ben gittim -
Hemmenn alıyoruz dediler. -almadılar-
Tahminimden çok fazla bekledim. -1.5 saat-
Sonrasında yatmam gereken süreyi de tamamlayamadım. -20 dk yat dediler, 10. Dk tuvaletteydim -

Tutacağı varsa da tutuyo demek ki. Şimdiki aklım olsa 15. Dk da tuvalete gider, tekrar sıkışmayı beklerdim. Aslında hemen alıyoruz demeselerdi son yarım litreyi kafama dikmezdim mesela, daha iyi olabilirdi...

Yani bir daha transfer olacak olsam, kendimi kasmam hiç. O şekilde de asla beklemem bi daha. Giderim tuvalete, ikinci kez su içerim. Bekleyeceklerse bu sefer onlar beni beklesinler.

Merhabalar pazartesi günü transferim var,çok heyecanlıyım (donmuş embriyo transferi ) idrara sıkışık olmak beni biraz korkutuyor açıkçası.
Hayırlı olsun Ben hep orta sıkışık gidiyordum. Onlar bekliyordu Aslında soruyorlar durumun nasıl orta diyince bekletiyorlar. Çok tuvaletim oldumuda yarım yapıyordum.

Hayırlı olsun canım korkma canım sıkışık olamadığında onlar bir yolunu buluyorlar Ben sıkışık değildim heyecandan sıkışamadim mesanemi doldurmuşlardi

Kızlar Help Me
Beta 7. Gün 100 9. Gün 238 bugün de 11. Gün 735 çıktı. Henüz doktora gitmedim kese ne zaman görünür sizce kaçıncı haftada gitmeliyim? Eskişehir bize uzak o yüzden riske atmak istemedim yolda birşey olur diye bir de boş yere ultrasona girmesin bebişim zarar görür bir de Allah korusun

Çok güzel artmış değerin gözün aydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…