- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Az kalmış kontrole zatenAy zaman. Hiç geçmiyor ya büyümüyor gibi sanki doktor kontrolüne gün sayıyorum canım
Eşimin amca çocukları teyze çocukları çok düzenli bir erkek bir kız çok istikrarlı davranmislarEşinin tarafı nasıl canım. Benim taraf hep kız. Eşimin hep erkekti. Ondan öyle oldu bence. Sağlıklı olsunlar. İkisinin yeride ayrı
Az kaldı bakalım ikili taramaya gün verir herhalde canım senin arkadaşın tahmin etmiş tutmuş galiba joanneye bende atsam ultrasonu merak ediyorumAz kalmış kontrole zaten
At canım yollarım bakar müsaitse.Az kaldı bakalım ikili taramaya gün verir herhalde canım senin arkadaşın tahmin etmiş tutmuş galiba joanneye bende atsam ultrasonu merak ediyorum
İhtimal yüzde 50 o zamanEşimin amca çocukları teyze çocukları çok düzenli bir erkek bir kız çok istikrarlı davranmislarBize bakarsan üç kız
Kullanacağınuz İlaçlarla birlikte ortalama 15-20 bin arası tutuyor ama yaptıracağınız farklı işlemler olursa onlarında ücretleri eklenir. Rahim dinlendirmede sadece kullanılan ilaçlara para ödemiştik biz. Rahim dinlendirme sonrası Transfer için ücret ödeniyorTedavı ücretlerini yazabilirmsnz, merkeze v. S.. Ve rahim dinlendirme icin ücret aliniyormu. Hastane nasıl hocanin olumlu yorumlarına okuyorum.
Pazartesi kontroldeki ultrasonu atayım olur mu canımAt canım yollarım bakar müsaitse.
Tamam canım olurPazartesi kontroldeki ultrasonu atayım olur mu canımTeşekkür Ederim
Canım 4 aya kadar pek büyümüyor. Böyle hamile gibi olmuyorAy zaman. Hiç geçmiyor ya büyümüyor gibi sanki doktor kontrolüne gün sayıyorum canım
İnsallah sen cekmezsin canımAnnem bana hamileyken 7 ay çekmiş bulantıyı
Ailede varmı öyle aylarca bulantı ceken?bizim ortanca hemen hemen 7 8 ay cekti bulantı kusma. Benim ilkinde böyle bişi yasamamıştım. İkincide ilk 3 ay. Küçük kardesimde bana cekecek galiba azaldığına göre. Genetikte olabilir bünyeyle alakalıda olabilir canımKardeşimde aynısını diyorİnşallah
Annemde kardeşimde hiç yok. Normal halleri gibiymis. Halam sadece 3 ay kusmus. Bende tabi reflüde onunlada ilgili olabilir. Doktor ikiz olduğu için diyor. Ölen bebek sonrası azaldı çoğu belirtim. Bir bu kaldı canımAilede varmı öyle aylarca bulantı ceken?bizim ortanca hemen hemen 7 8 ay cekti bulantı kusma. Benim ilkinde böyle bişi yasamamıştım. İkincide ilk 3 ay. Küçük kardesimde bana cekecek galiba azaldığına göre. Genetikte olabilir bünyeyle alakalıda olabilir canım
Merhabalarpazartesi günü transferim var,çok heyecanlıyım (donmuş embriyo transferi ) idrara sıkışık olmak beni biraz korkutuyor açıkçası.
Hayırlı olsunMerhabalarpazartesi günü transferim var,çok heyecanlıyım (donmuş embriyo transferi ) idrara sıkışık olmak beni biraz korkutuyor açıkçası.
Hayırlı olsun canımMerhabalarpazartesi günü transferim var,çok heyecanlıyım (donmuş embriyo transferi ) idrara sıkışık olmak beni biraz korkutuyor açıkçası.
Çok güzel artmış değerin gözün aydın canım.Kızlar Help Me
Beta 7. Gün 100 9. Gün 238 bugün de 11. Gün 735 çıktı. Henüz doktora gitmedim kese ne zaman görünür sizce kaçıncı haftada gitmeliyim? Eskişehir bize uzak o yüzden riske atmak istemedim yolda birşey olur diye bir de boş yere ultrasona girmesin bebişim zarar görür bir de Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?