Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Canım nicel hocada kan tahlil gününe 12 gün ekleyip kalp atımına gidebilirsin keseyi haftaya görürsün 3000 hcg demiydi 5000 hcgmiydi o zaman kese görünüyor diye biliyorum ama net bilmiyorum

İyi katlanmış canım hayırlı olsun Kese 1500 lerde görünür deniyor. Yarın 12. günün ya ultrasonla bakılmıyor sadece hcg sonucu söyleniyor. Sen zaten katlanmasınada bakmışsın. Denisin dediği gibi yarından sonra 12 gün bekleyip kese, kalp atışıni görürsün. Bizim öyle olmuştu. Canan hanıma söylersen o ilaçlarını söyler. Kendi kadın dogumcunda devam edersin.

Dimi sanki orada su içip beklemek daha mantıklı. Oğlumda sonda takip onlar doldurdu mesaneyi catlayacagim sandim

Hayırlı olsun canım korkma canım sıkışık olamadığında onlar bir yolunu buluyorlar Ben sıkışık değildim heyecandan sıkışamadim mesanemi doldurmuşlardi
Teşekkür ederim. Oğlumda benimde mesanemi doldurdular bi damla yer bırakmadılar vicdansizlar cok zorlanmistim

Hayırlı olsun,tebrik ederim. 1500 de kese görünüyor 1 hafta sonra da kalp atışı. Sağlıkla kavuşun ❤

Teşekkür ederim canım 12 gün beklemek de biraz zor şimdi bile var mı yok mu diye tedirgin oluyorum sürekli gidip kan veresim geliyor sizin de mi öyle olmuştu ?

Teşekkür ederim canım 12 gün beklemek de biraz zor şimdi bile var mı yok mu diye tedirgin oluyorum sürekli gidip kan veresim geliyor sizin de mi öyle olmuştu ?
İki kez kan vermiştim ama bizimkide evde test yaparak geçmişti Gidip gelip gercekmi diye bakıyorduk Kan sonucumu ogrendigim halde kalp atışına kadar test yapmistim çizgi siliklesirmi diye 12 gün 12 yıl gibi gelmişti bana normal canım. Yine bile inanılmiyor. Ultrasonda bebeği gorsemde sanki sahte gibi geliyor

Keseyi görünce rastlarım diyordum çok heveslenmeyeyim o zaman sanırım kucağımıza alana kadar hep bir endişe olacak

Ben 4 kere vermiştim biri nicel hocada 3ü aile hekimindebitmiyor ne zaman karnında tepki verecek hissedeceksin o zaman rahatlamaya baslıyorsun ben yeni yeni duruyormu yasıyormu hersey yolundamı sorularından uzaklaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…