Canım nicel hocada kan tahlil gününe 12 gün ekleyip kalp atımına gidebilirsin keseyi haftaya görürsün 3000 hcg demiydi 5000 hcgmiydi o zaman kese görünüyor diye biliyorum ama net bilmiyorumKızlar Help Me
Beta 7. Gün 100 9. Gün 238 bugün de 11. Gün 735 çıktı. Henüz doktora gitmedim kese ne zaman görünür sizce kaçıncı haftada gitmeliyim? Eskişehir bize uzak o yüzden riske atmak istemedim yolda birşey olur diye bir de boş yere ultrasona girmesin bebişim zarar görür bir de Allah korusun
İyi katlanmış canım hayırlı olsunKızlar Help Me
Beta 7. Gün 100 9. Gün 238 bugün de 11. Gün 735 çıktı. Henüz doktora gitmedim kese ne zaman görünür sizce kaçıncı haftada gitmeliyim? Eskişehir bize uzak o yüzden riske atmak istemedim yolda birşey olur diye bir de boş yere ultrasona girmesin bebişim zarar görür bir de Allah korusun
Dimi sanki orada su içip beklemek daha mantıklı. Oğlumda sonda takip onlar doldurdu mesaneyi catlayacagim sandimMerhaba, hayırlı olsun şimdiden
Çatlayacak kadar çok sıkışık gitmeyin derim ben. -ben gittim-
Hemmenn alıyoruz dediler. -almadılar-
Tahminimden çok fazla bekledim. -1.5 saat-
Sonrasında yatmam gereken süreyi de tamamlayamadım. -20 dk yat dediler, 10. Dk tuvaletteydim-
Tutacağı varsa da tutuyo demek ki. Şimdiki aklım olsa 15. Dk da tuvalete gider, tekrar sıkışmayı beklerdim. Aslında hemen alıyoruz demeselerdi son yarım litreyi kafama dikmezdim mesela, daha iyi olabilirdi...
Yani bir daha transfer olacak olsam, kendimi kasmam hiç. O şekilde de asla beklemem bi daha. Giderim tuvalete, ikinci kez su içerim. Bekleyeceklerse bu sefer onlar beni beklesinler.
Teşekkür ederim mantıklı olan o sanirim onlar beni beklesinHayırlı olsunBen hep orta sıkışık gidiyordum. Onlar bekliyordu Aslında soruyorlar durumun nasıl orta diyince bekletiyorlar. Çok tuvaletim oldumuda yarım yapıyordum.
Teşekkür ederim. Oğlumda benimde mesanemi doldurdular bi damla yer bırakmadılar vicdansizlarHayırlı olsun canımkorkma canım sıkışık olamadığında onlar bir yolunu buluyorlar Ben sıkışık değildim heyecandan sıkışamadim mesanemi doldurmuşlardi
Hayırlı olsun,tebrik ederim. 1500 de kese görünüyor 1 hafta sonra da kalp atışı. Sağlıkla kavuşun ❤Kızlar Help Me
Teşekkür ederim canımÇok güzel artmış değerin gözün aydın canım.
Tamam canım teşekkür ederim haftaya cuma gibi gideyim bakalımCanım nicel hocada kan tahlil gününe 12 gün ekleyip kalp atımına gidebilirsin keseyi haftaya görürsün 3000 hcg demiydi 5000 hcgmiydi o zaman kese görünüyor diye biliyorum ama net bilmiyorum
Teşekkür ederim canım 12 gün beklemek de biraz zorİyi katlanmış canım hayırlı olsunKese 1500 lerde görünür deniyor. Yarın 12. günün ya ultrasonla bakılmıyor sadece hcg sonucu söyleniyor. Sen zaten katlanmasınada bakmışsın. Denisin dediği gibi yarından sonra 12 gün bekleyip kese, kalp atışıni görürsün. Bizim öyle olmuştu. Canan hanıma söylersen o ilaçlarını söyler. Kendi kadın dogumcunda devam edersin.
Teşekkür ederim haftaya gideceğim bakalım. inşallahHayırlı olsun,tebrik ederim. 1500 de kese görünüyor 1 hafta sonra da kalp atışı. Sağlıkla kavuşun ❤
İki kez kan vermiştim ama bizimkide evde test yaparak geçmiştiTeşekkür ederim canım 12 gün beklemek de biraz zorşimdi bile var mı yok mu diye tedirgin oluyorum sürekli gidip kan veresim geliyor sizin de mi öyle olmuştu ?
Keseyi görünce rastlarım diyordum çok heveslenmeyeyim o zamanİki kez kan vermiştim ama bizimkide evde test yaparak geçmiştiGidip gelip gercekmi diye bakıyorduk Kan sonucumu ogrendigim halde kalp atışına kadar test yapmistim çizgi siliklesirmi diye 12 gün 12 yıl gibi gelmişti bana normal canım. Yine bile inanılmiyor. Ultrasonda bebeği gorsemde sanki sahte gibi geliyor
Hep yeni bişey çıkıyor. Birazda ben ekstra uğraşıyorum kısmet. İns sorunsuz olsun hepimizinKeseyi görünce rastlarım diyordum çok heveslenmeyeyim o zamansanırım kucağımıza alana kadar hep bir endişe olacak
Adet oldum sonunda
Aynen canım heyecanla bekliyorum. Bişey olmadan atlatırım inşallahHayırlı olsun canım. Sonunda süreç başlıyor
Teşekkür ederim canım 12 gün beklemek de biraz zorşimdi bile var mı yok mu diye tedirgin oluyorum sürekli gidip kan veresim geliyor sizin de mi öyle olmuştu ?
Ohhh be... Heyecanlı sürec baslıyor artıkAdet oldum sonunda
Pazartesi gidicem bakalımOhhh be... Heyecanlı sürec baslıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?