Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

3-4 görünüyor demiştiniz. 6 bence gayet güzel. Malesef 5 gün gerçekten stresli oluyor. En sevmediğim zamanlardi
Evet doktor bey öyle demişti bu gün böyle bir bilgi verdi hali ile insan stresli oluyor umarım Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu Nasib eder

Merhaba kızlar ben de bu gün OPU oldum 6 yumurta toplandı şimdi de 5 gün geçmeyecek inşallah döllenirler yumurtalarım çok heyecanlı ve stresliyim
Gecmiş olsun inşallah kaliteli yumurtaların olur. Tüp bebek duygusal savaş stresi hamile kalsan bile bitmiyor aranan özlemle beklenen oldugu için. Bol bol dua edin buradan sonrası Rabbime kalmış oluyor

Gecmiş olsun inşallah kaliteli yumurtaların olur. Tüp bebek duygusal savaş stresi hamile kalsan bile bitmiyor aranan özlemle beklenen oldugu için. Bol bol dua edin buradan sonrası Rabbime kalmış oluyor
İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Dileyen herkese kolayca Nasib etsin. Anne olmak zor biz henüz olamadan bu denli zorluklar çekiyoruz Rabbim mükafatını versin. Yavrumuza sarıldığımızda hepsi geçecek

Ben 4 kere vermiştim biri nicel hocada 3ü aile hekimindebitmiyor ne zaman karnında tepki verecek hissedeceksin o zaman rahatlamaya baslıyorsun ben yeni yeni duruyormu yasıyormu hersey yolundamı sorularından uzaklaşıyorum.
Ben de 3 kere verdim pazartesi yine vercem galiba işin kötüsü tek damarım var sürekli aynı yerden kan aldırıyorum mecburen Peki ilk annelik duygusu ne zaman geliyor hareketlerini hissedince mi ?

Merhaba kızlar ben de bu gün OPU oldum 6 yumurta toplandı şimdi de 5 gün geçmeyecek inşallah döllenirler yumurtalarım çok heyecanlı ve stresliyim
Çok iyi canım 6 yumurta toplanması 3-4 tane görüyor diyordun beklemesi en heyecanlı süreç inşallah hepsi kaliteli 5. Gün embriyosu olur

Çok teşekkür ederim canım hala inanamıyorum bu sefer de negatif olacak diye çok korktum
Canım çok tebrik ediyorum
Canım çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin darısı bizlere inşallah Yazını okuyunca danışmak istedim tüp bebeğe başlama sebebiniz amh düşüklüğü müydü? Başka bir sıkıntı yoktu sanırım değil mi?

Ben de 3 kere verdim pazartesi yine vercem galiba işin kötüsü tek damarım var sürekli aynı yerden kan aldırıyorum mecburen Peki ilk annelik duygusu ne zaman geliyor hareketlerini hissedince mi ?
Bu soru beni çok şaşırtan bı konu. Ben çocuk isteyen, öyle çok seven biri değildim. Hatta karnımda hareket edecek olmasi bile korkunç gelirdi. Şuan o kadar çok seviyorumki göbeğimi sevip duruyorum Keşke hareket etse, karnım buyuse diyorum. Birazda hormonlar yükselince duygusallık sebebiyle bebeğe karşı acıma, koruma duygusu oluşuyor. Kalp atışıyla başladı gittikçe yoğunlaşan bı duygu. Çok farklıymış. Ben bile böyle olduysam başkasını düşünemiyorum

Teşekkür ederim canım inşallah sen ve isteyen herkes en kısa zamanda pozitif haberlerinizi alırsınız rahimde şekil bozukluklari yapışıklıklar ve çikolata kistleri vardı. Çikolata kisti de yumurta rezervini düşürdüğü için önce histeroskopi ve laparoskopi olup daha sonra 1 aşılama denemesi sonrası vakit kaybetmeden tüp bebek önerdiler.

Mucize gibi birşey ya karnın büyüdü mü 17. Haftada? İlaçlardan mıdır nedir daha 5. Haftada bir şişkinlik var bende

Ayy amin inşallah canımNe mutlu senin adına çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…