Gerçekten öyleMucize gibi birşey yakarnın büyüdü mü 17. Haftada? İlaçlardan mıdır nedir daha 5. Haftada bir şişkinlik var bende
İşlemleri bilince daha heyecanlı oluyor benceSanki hiç yaşamamışım gibi heyecanlıyım
Kesinlikle. Cahillik güzelmişİşlemleri bilince daha heyecanlı oluyor bence
Aslında pozitifle hatta transferden sonra baslıyor.annelik duygusu. Onlar içinde rahminde. Tutunmaları için dua etmeye korumaya baslıyorsun hatta konusmaya. Transferden sonra elim karnımda hep dua ettim tutunsunlar diye konustumda ara araBen de 3 kere verdim pazartesi yine vercem galiba işin kötüsü tek damarım var sürekli aynı yerden kan aldırıyorum mecburenPeki ilk annelik duygusu ne zaman geliyor hareketlerini hissedince mi ?
Dualarımız seninle. Bizide bilgilendirPazartesi gidicem bakalım
Tamam canım yarın çıkınca yazarımDualarımız seninle. Bizide bilgilendir
Rabbim annelik duygusunu dileyen isteyen herkese tattırsın cok farklı bir evre hayata insanlara hayvanlara herseye bakış acını degiştiren bi kademeBu soru beni çok şaşırtan bı konu. Ben çocuk isteyen, öyle çok seven biri değildim. Hatta karnımda hareket edecek olmasi bile korkunç gelirdi. Şuan o kadar çok seviyorumki göbeğimi sevip duruyorumKeşke hareket etse, karnım buyuse diyorum. Birazda hormonlar yükselince duygusallık sebebiyle bebeğe karşı acıma, koruma duygusu oluşuyor. Kalp atışıyla başladı gittikçe yoğunlaşan bı duygu. Çok farklıymış. Ben bile böyle olduysam başkasını düşünemiyorum
Demek iç karnın geniş ya ne güzelGerçekten öyleBaşlarda büyüdü gibi gelmişti tabi o sıra ikizdi. Bebeğin biri ölünce karnım indi bayağı. Şimdi tekrar çıkmaya başladı. Yeni yeni çıkıyor aslında... Kıyafetlerle hamile olduğum anlasilmiyor şuan. Başlardaki biraz gazdan sanırım canım. Bazı günler iniyordu hatta o yüzden...
Daha çoook güzel heyecanlar yasicaksinlarSanki hiç yaşamamışım gibi heyecanlıyım
Oy masallahDemek iç karnın geniş ya ne güzelfazlada catlamazsın. Benim baya baya ortada göbüş. Oğlumdada gören ikizmi derdi.yine aynı olacak sanırım. Bu biraz demoralize ediyor ama yapı meselesi. Catlak kremine baslıyorum artık. Gec bile kaldım varolanlara yenileri eklenmesin bari
Anladım canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsınGerçekten öyleBaşlarda büyüdü gibi gelmişti tabi o sıra ikizdi. Bebeğin biri ölünce karnım indi bayağı. Şimdi tekrar çıkmaya başladı. Yeni yeni çıkıyor aslında... Kıyafetlerle hamile olduğum anlasilmiyor şuan. Başlardaki biraz gazdan sanırım canım. Bazı günler iniyordu hatta o yüzden...
Ay ne güzel anlattın canım.Aslında pozitifle hatta transferden sonra baslıyor.annelik duygusu. Onlar içinde rahminde. Tutunmaları için dua etmeye korumaya baslıyorsun hatta konusmaya. Transferden sonra elim karnımda hep dua ettim tutunsunlar diye konustumda ara arasizi bekliyoruz tutunun sıkı sıkı diye. Annelik orada transferle baslıyor.kaybetme korkusunun hafiflemesi hareketlerini hissetmeye basladıkca azalıyor. Tamamen bitmiyor tabiki. Daha yeni yeni bişiler hissediyorum ama bazen hala acaba bebişmi gazmı baska bişimi emin olamıyorum. Bu benim ikinci cocugum ama sanki ilk gibi bi sıfırlanma var. Herseyi yeni bastan sanki ilk defa yasıyor gibiyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Hadi inşallah sımsıkı tutunsun sana embriyonYarin 13.00 da transferim var ,ölüyorum heyecandan.
7 yıl önce oğlumun transferi sırasında bana 2 adet embriyo getirdiler ve ben bi tanesini geri gönderdim tek embriyo istiyorum dedim. O günden beri ne zaman hastanenin önünden geçsem gözlerim dolar, aklıma o embriyo gelir tuhaf olurum. Onun hep beni beklediğine inandim bugüne kadar. Umarım boşuna değildir bu hislerim
İnşallahhh bebişn sımsıkı tutunsun sanaaaYarin 13.00 da transferim var ,ölüyorum heyecandan.
7 yıl önce oğlumun transferi sırasında bana 2 adet embriyo getirdiler ve ben bi tanesini geri gönderdim tek embriyo istiyorum dedim. O günden beri ne zaman hastanenin önünden geçsem gözlerim dolar, aklıma o embriyo gelir tuhaf olurum. Onun hep beni beklediğine inandim bugüne kadar. Umarım boşuna değildir bu hislerim
Hersey gönlünce olsun sımsıkı tutunsun inşallahYarin 13.00 da transferim var ,ölüyorum heyecandan.
AmiinnHersey gönlünce olsun sımsıkı tutunsun inşallah
Amin hepimiz inşallahAnladım canım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?