- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
- 63
Aslında genel bilgi zaten veriliyor. Nicel Bey bize baştan sona anlatmıştı bütün süreci. Ekstra soru sormamıştık bizde. Özel bir durumunuz varsa onu belirtmeyi unutmayın sadece. Önceden yaptırdığınız tahlil sonuçlarınız varsa onu da yanınıza alın bakmak istiyor çünkü.Merhaba, sizlere birkaç şey danışmak istiyorum. Erkek faktöründen dolayı tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Nicel beye ön görüşmeye gidicez bu hafta içi daha randevu almadım acaba ilk görüşmede ne sormam gerekiyor. Atladığım sormayı unuttuğum birşey olur diye size sormak istedim. Hiç bilgim yok desem yeridir tüp bebek konusunda
Önceden yaptırdığımız tahlillerde acıbademdeydi sistemden görür sanırım. Peki adetin 2. 3. Günü gitsem daha mı iyi olur ? Muayene ediyormu ?Aslında genel bilgi zaten veriliyor. Nicel Bey bize baştan sona anlatmıştı bütün süreci. Ekstra soru sormamıştık bizde. Özel bir durumunuz varsa onu belirtmeyi unutmayın sadece. Önceden yaptırdığınız tahlil sonuçlarınız varsa onu da yanınıza alın bakmak istiyor çünkü.
Evet sistemden görür onu. Benim adetim yeni bitmişti ve çok yeni muayene olmuştum. Sistemden kendi doktorumun muayene bulgusuna bakmıştı birde eşimin sonuçlarını incelemişti.Ama adetle giderseniz bence muayene eder.Önceden yaptırdığımız tahlillerde acıbademdeydi sistemden görür sanırım. Peki adetin 2. 3. Günü gitsem daha mı iyi olur ? Muayene ediyormu ?
Tamam çok teşekkürler cevaplar içinEvet sistemden görür onu. Benim adetim yeni bitmişti ve çok yeni muayene olmuştum. Sistemden kendi doktorumun muayene bulgusuna bakmıştı birde eşimin sonuçlarını incelemişti.Ama adetle giderseniz bence muayene eder.
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun tedavinizTamam çok teşekkürler cevaplar için
Sağolun arada girip bakıyordum bu topiğe araştırma aşamasındayken. Şimdi zamanı geldi artık hakkımızda hayırlısıRica ederim. Şimdiden hayırlı olsun tedaviniz
Adetin 2. Günü gidin özellikle, eğer her şey yolundaysa muayene edip hemen başlar tedaviye. Hayırlı olsun bakalım şimdidenSağolun arada girip bakıyordum bu topiğe araştırma aşamasındayken. Şimdi zamanı geldi artık hakkımızda hayırlısı
Yaa teşekkür ederim çok heyecanlıyımAdetin 2. Günü gidin özellikle, eğer her şey yolundaysa muayene edip hemen başlar tedaviye. Hayırlı olsun bakalım şimdiden
Çok saolun, hem çok heyecanlı hem de stresli zamanlar bunlar, ama her şey yolunda giderse 40 gün içinde gebelik müjdesi alabiliyorsunuz.insallah senin de öyle olur. Nicel Bey epey basarili tuP bebekte .Yaa teşekkür ederim çok heyecanlıyımSizde sağlıkla alın kucağınıza
Endişe hep var bastırmaya, sonuca odaklanmaya çalışıyorum. Aslında istanbulda başka merkezleri de düşündüm ama Nicel Bey'i de başarılı olarak çok duydum inşallah ilk denemede tutar sorunsuzÇok saolun, hem çok heyecanlı hem de stresli zamanlar bunlar, ama her şey yolunda giderse 40 gün içinde gebelik müjdesi alabiliyorsunuz.insallah senin de öyle olur. Nicel Bey epey basarili tuP bebekte .
Benim ilk denemede öyleydi.8 yumurtanın 3 tanesi dollenmisti. 5. Güne 2 si gitmişti. Yaşım 36. Sizin yaşınızda küçük illaki gidecektir diye düşünüyorum. Herşeye katlanıyordumda bu 5.gune gitme konusuna tahammül edemezdim hatta duymak istemediğimden 2. Denemede eşimin telini verdim ona söylüyorlardi. Hayırlısı olsun ins hepsi gitsin 5.gunemerhaba arkadaşlar. benim de 6 yumurta toplanmıştı 3'ü döllenmiş. Dondurulmuş transfer yapacaklar zaten ama, oldukça korkuyorum 5. güne gitmezse diye
inşallah düşündüğünüz gibi olur çok teşekkür ederimBenim ilk denemede öyleydi.8 yumurtanın 3 tanesi dollenmisti. 5. Güne 2 si gitmişti. Yaşım 36. Sizin yaşınızda küçük illaki gidecektir diye düşünüyorum. Herşeye katlanıyordumda bu 5.gune gitme konusuna tahammül edemezdim hatta duymak istemediğimden 2. Denemede eşimin telini verdim ona söylüyorlardi. Hayırlısı olsun ins hepsi gitsin 5.gune
Çok haklısın cidden çok heyecanlı ve sıkıntılı bir süreç. Kafanı dağıt düşünmemeye çalış. Her telefon çaldığında ağzım yüreğime geliyordumerhaba arkadaşlar. benim de 6 yumurta toplanmıştı 3'ü döllenmiş. Dondurulmuş transfer yapacaklar zaten ama, oldukça korkuyorum 5. güne gitmezse diye
dün aradılar bu gün beni aramayacaklarını söylediler. sanki bir parçam orada kalmış gibi hissediyorum zor bir 5 gün olacakÇok haklısın cidden çok heyecanlı ve sıkıntılı bir süreç. Kafanı dağıt düşünmemeye çalış. Her telefon çaldığında ağzım yüreğime geliyordu
Evet artık her gün aramıyorlar daha iyi oldu aslında bu. Sürekli telefon beklemek çok sıkıntılıydıdün aradılar bu gün beni aramayacaklarını söylediler. sanki bir parçam orada kalmış gibi hissediyorum zor bir 5 gün olacak
Gittin mi kontrole?Evet artık her gün aramıyorlar daha iyi oldu aslında bu. Sürekli telefon beklemek çok sıkıntılıydı
1 de canımGittin mi kontrole?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?