Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar eve geldim ben muayene etti sıkıntı yok temiz başlayabiliriz estrofeme dedi. Histereskopi üzerinden 1 ay fazladan geçmiş oldu bir sıkıntı olur mu dedim. Tabi etkisi azalıyor ama kaybolmuyor hemen dedi
Çok iyi canım. Hayırlısı olsun. Bu son olsun ins Yunus Emre'de tanı amaçlı histeroskopi yapmışlardı kamerayla incelemisti doktor sadece. Bunun nasıl bir faydası oluyorki canim polip alındığı için mi

Çizikte atmıştı kuzum. Çizikten sonraki ay tapılıyır normalde transfer onu sordum ben. Polip zaten başlıca tutunmama nedeniymiş.

Çizikte atmıştı kuzum. Çizikten sonraki ay tapılıyır normalde transfer onu sordum ben. Polip zaten başlıca tutunmama nedeniymiş.
Aa ben çizik atmadı dedin diye hatırlıyorum canım.Sadece küçük bı polip vardı onu aldım demişti. karıştırdım galiba.Yinede faydası olur canım. Hem rahimden kaynakli olduğunu sanmıyorum. Tabi her türlü ihtimale karşı yapilmalari çok iyi.

Yok kuzum polip aldı doğru hatırlıyorsun ama çizikte attı. Hatta çizik atmaktı amacı ultrasonda görünmeyen polip bulmuştu almıştı onuda.

Kızlar eve geldim ben muayene etti sıkıntı yok temiz başlayabiliriz estrofeme dedi. Histereskopi üzerinden 1 ay fazladan geçmiş oldu bir sıkıntı olur mu dedim. Tabi etkisi azalıyor ama kaybolmuyor hemen dedi
Çok iyi. Bütün güzel şeyler seninle olsun canım bu son olsun inşallah

Haydi hayırlı olsun Belki tutunmama sebebi o polipti Ben bu seferinde şahaaane haberler alcağımıza inanıyorum

Teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi son olur bu sefer.
Benim de iki kez histeroskopi ameliyatım oldu, birisi devlet hast olmuştu, orda geride bir polip kalmıştı riskli diye alamamış doktor tip fak . Yönlendirmişti. Tip fak . Bir kez daha ameliyat oldum. Daha sonra da ofis histeroskopi diye bir şey var muayene gibi ama ilaç verip bakıyorlar yeniden polip oluşumu var mi diye, ufak tefek biseyler varsa alabiliyor.

Bende polip olduğunu ultrasonda görmemişti. Histereskopi de görüp almıştı. Bugun kist falan yok gayet güzel temiz dedi.

İnşallah canım. Sen nasılsın bebişler nasıl
Ben de iyiyim çok şükür, tansiyonum yükseliyor arada, bakalım sabah akşam ölçüp not ediyorum. Bebek alışverişine başladık, insan agirlasiyormus zaman geçtikçe. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Sevindim canım sonunda basladı artık gec oldu ama son olsun insallah Hersey de vardır bi hayır canım daha devam ediyordur etkisi. İnsallah vesile olur bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…