Çok iyi canım. Hayırlısı olsun. Bu son olsun insKızlar eve geldim ben muayene etti sıkıntı yok temiz başlayabiliriz estrofeme dedi. Histereskopi üzerinden 1 ay fazladan geçmiş oldu bir sıkıntı olur mu dedim. Tabi etkisi azalıyor ama kaybolmuyor hemen dedi
Çizikte atmıştı kuzum. Çizikten sonraki ay tapılıyır normalde transfer onu sordum ben. Polip zaten başlıca tutunmama nedeniymiş.Çok iyi canım. Hayırlısı olsun. Bu son olsun insYunus Emre'de tanı amaçlı histeroskopi yapmışlardı kamerayla incelemisti doktor sadece. Bunun nasıl bir faydası oluyorki canim polip alındığı için mi
Aa ben çizik atmadı dedin diye hatırlıyorum canım.Sadece küçük bı polip vardı onu aldım demişti. karıştırdım galiba.Yinede faydası olur canım. Hem rahimden kaynakli olduğunu sanmıyorum. Tabi her türlü ihtimale karşı yapilmalari çok iyi.Çizikte atmıştı kuzum. Çizikten sonraki ay tapılıyır normalde transfer onu sordum ben. Polip zaten başlıca tutunmama nedeniymiş.
Yok kuzum polip aldı doğru hatırlıyorsun ama çizikte attı. Hatta çizik atmaktı amacı ultrasonda görünmeyen polip bulmuştu almıştı onuda.Aa ben çizik atmadı dedin diye hatırlıyorum canım.Sadece küçük bı polip vardı onu aldım demişti. karıştırdım galiba.Yinede faydası olur canım. Hem rahimden kaynakli olduğunu sanmıyorum. Tabi her türlü ihtimale karşı yapilmalari çok iyi.
Çok iyi. Bütün güzel şeyler seninle olsun canım bu son olsun inşallahKızlar eve geldim ben muayene etti sıkıntı yok temiz başlayabiliriz estrofeme dedi. Histereskopi üzerinden 1 ay fazladan geçmiş oldu bir sıkıntı olur mu dedim. Tabi etkisi azalıyor ama kaybolmuyor hemen dedi
Kızlar eve geldim ben muayene etti sıkıntı yok temiz başlayabiliriz estrofeme dedi. Histereskopi üzerinden 1 ay fazladan geçmiş oldu bir sıkıntı olur mu dedim. Tabi etkisi azalıyor ama kaybolmuyor hemen dedi
Çok iyi. Bütün güzel şeyler seninle olsun canım bu son olsun inşallah
Teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi son olur bu sefer.Haydi hayırlı olsunBelki tutunmama sebebi o polipti Ben bu seferinde şahaaane haberler alcağımıza inanıyorum
Benim de iki kez histeroskopi ameliyatım oldu, birisi devlet hast olmuştu, orda geride bir polip kalmıştı riskli diye alamamış doktor tip fak . Yönlendirmişti. Tip fak . Bir kez daha ameliyat oldum. Daha sonra da ofis histeroskopi diye bir şey var muayene gibi ama ilaç verip bakıyorlar yeniden polip oluşumu var mi diye, ufak tefek biseyler varsa alabiliyor.Teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi son olur bu sefer.
Bende polip olduğunu ultrasonda görmemişti. Histereskopi de görüp almıştı. Bugun kist falan yok gayet güzel temiz dedi.Benim de iki kez histeroskopi ameliyatım oldu, birisi devlet hast olmuştu, orda geride bir polip kalmıştı riskli diye alamamış doktor tip fak . Yönlendirmişti. Tip fak . Bir kez daha ameliyat oldum. Daha sonra da ofis histeroskopi diye bir şey var muayene gibi ama ilaç verip bakıyorlar yeniden polip oluşumu var mi diye, ufak tefek biseyler varsa alabiliyor.
Çok güzel o zaman, rahim temiz olunca tutunma olasılığı artıyor.Bende polip olduğunu ultrasonda görmemişti. Histereskopi de görüp almıştı. Bugun kist falan yok gayet güzel temiz dedi.
İnşallah canım. Sen nasılsın bebişler nasılÇok güzel o zaman, rahim temiz olunca tutunma olasılığı artıyor.
Ben de iyiyim çok şükür, tansiyonum yükseliyor arada, bakalım sabah akşam ölçüp not ediyorum. Bebek alışverişine başladık, insan agirlasiyormus zaman geçtikçe. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.İnşallah canım. Sen nasılsın bebişler nasıl
Geçmiş olsun .Amin inşallahBen de iyiyim çok şükür, tansiyonum yükseliyor arada, bakalım sabah akşam ölçüp not ediyorum. Bebek alışverişine başladık, insan agirlasiyormus zaman geçtikçe. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sevindim canım sonunda basladı artık gec oldu ama son olsun insallahKızlar eve geldim ben muayene etti sıkıntı yok temiz başlayabiliriz estrofeme dedi. Histereskopi üzerinden 1 ay fazladan geçmiş oldu bir sıkıntı olur mu dedim. Tabi etkisi azalıyor ama kaybolmuyor hemen dedi
İnşallah kuzum. Bazen hiç olmayacakmış gibi hissediyorumSevindim canım sonunda basladı artık gec oldu ama son olsun insallahHersey de vardır bi hayır canım daha devam ediyordur etkisi. İnsallah vesile olur bebişine
O öyle oluyor.İnşallah kuzum. Bazen hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
Bu sefer transfer aşamasına bile gelemeyecekmişim gibi hissediyorumO öyle oluyor.Hatta muayeneye gittiğimde sanki diğer hastalar hamile kalıyorda bi ben öylesine gidip geliyorum gibi hissederdim
Peşpeşe ara oldu ya ondan canim. Şuan herşey yolunda bu kez olacak eminim. Zaten ikincide tutuyor çok büyük bi ihtimalle.Bu sefer transfer aşamasına bile gelemeyecekmişim gibi hissediyorum
İnşallah dediğin gibi olur yoksa 3. Yapmaya enerjim yokPeşpeşe ara oldu ya ondan canim. Şuan herşey yolunda bu kez olacak eminim. Zaten ikincide tutuyor çok büyük bi ihtimalle.
3taneside ulaşsın 5. gune inşallah. Zaten elene eleme gidiyor en kalitelidir ulaşıyor o güne.merhaba arkadaşlar. benim de 6 yumurta toplanmıştı 3'ü döllenmiş. Dondurulmuş transfer yapacaklar zaten ama, oldukça korkuyorum 5. güne gitmezse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?