Hadi hayırlı olsun,sonu güzel olsun insallah. Saat 13. 00 daysa randevun muhtemelen karsilsmisizdirKızlar eve geldim ben muayene etti sıkıntı yok temiz başlayabiliriz estrofeme dedi. Histereskopi üzerinden 1 ay fazladan geçmiş oldu bir sıkıntı olur mu dedim. Tabi etkisi azalıyor ama kaybolmuyor hemen dedi
Tabi 3.ye kalmasin insİnşallah dediğin gibi olur yoksa 3. Yapmaya enerjim yok
Evet büyük ihtimal karşılaşmışızdır sanki 2-3 kişi vardı bugun transfer için bekleyen.Hadi hayırlı olsun,sonu güzel olsun insallah. Saat 13. 00 daysa randevun muhtemelen karsilsmisizdirbenim de transferim o saatti 13.30 da girdim
Bu sefer öyle bir şansım var AllahtanTabi 3.ye kalmasin insKalirsada sadece transfer olacak. O yönden iyi olacak
Ben böle hani bu tutmayacak ötekini bir ay dinlenip hemen yapalım da arayı uzatmayalım kendimi o kadar çok dağıtmak yok diye temkinler veriodum yalnız değilsin yani kuzummBu sefer transfer aşamasına bile gelemeyecekmişim gibi hissediyorum
Keşke garantili bişey olsaBen böle hani bu tutmayacak ötekini bir ay dinlenip hemen yapalım da arayı uzatmayalım kendimi o kadar çok dağıtmak yok diye temkinler veriodum yalnız değilsin yani kuzumm
Karamsarlık yok en pozitifimiz sensin olacak zamanı gelince insallah o zaman da bu zamanİnşallah kuzum. Bazen hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
Karamsarlık yok en pozitifimiz sensin olacak zamanı gelince insallah o zaman da bu zaman
Benim dışımda biri daha vardı. Pudra rengi sweetim vardıEvet büyük ihtimal karşılaşmışızdır sanki 2-3 kişi vardı bugun transfer için bekleyen.
Tamam bildim sanırım bende yeşil gömlek vardı saç rengim sarı. Bankonun karşısında oturuyordumBenim dışımda biri daha vardı. Pudra rengi sweetim vardıbekleme salonunun dışında asansörlerin orada bekledim ben genelde.
Bu arada o olumsuzluk durumu bende de var sanırım otomatik olarak en kötüye hazırlıyoruz kendimizi...
İlla olacak dememişti gerekli görürse istiyor zaten.Kızlar rahim filmi isteniyor mu tüp bebeğe başlamadan önce?
Bende hasta geçmişinde ağır enfeksiyon, kist, ameliyat durumu varsa ister diye düşünmüştüm. Çok şükür öyle bir durumum olmadı da herşeye hazırlayayım kendimi diye soruyorum.İlla olacak dememişti gerekli görürse istiyor zaten.
Benim rahim filmim yoktu istemedi de. Ultrasonda sıkıntı varsa istiyorum demişti. Ben çok ısrar ettim diye çekmiştiBende hasta geçmişinde ağır enfeksiyon, kist, ameliyat durumu varsa ister diye düşünmüştüm. Çok şükür öyle bir durumum olmadı da herşeye hazırlayayım kendimi diye soruyorum.
Şimdi yarına randevu aldım bende bakalım ne diyecek.Benim rahim filmim yoktu istemedi de. Ultrasonda sıkıntı varsa istiyorum demişti. Ben çok ısrar ettim diye çekmişti
Hayırlısı olsun inşallahŞimdi yarına randevu aldım bende bakalım ne diyecek.
Hayal meyal hatırlıyorum sankiTamam bildim sanırım bende yeşil gömlek vardı saç rengim sarı. Bankonun karşısında oturuyordum
Sen şimdi nasılsın nasıl geçti transferHayal meyal hatırlıyorum sanki
İyiyim çok şükür. Cok fazla yatıp dinlenemedim yavaştan günlük rutinimdeyim. İlaçlar cok fazla ona alışmaya çalışıyorum. Öyle işte.Sen şimdi nasılsın nasıl geçti transfer
Hayırlı olsun. İns tutunur bebişİyiyim çok şükür. Cok fazla yatıp dinlenemedim yavaştan günlük rutinimdeyim. İlaçlar cok fazla ona alışmaya çalışıyorum. Öyle işte.
Transfer bu kez daha kolaydı ama Nicel bey bi tek bana mı soğuk geliyor?oğlumun transferini Fatih Öguc yapmıştı ve transfer boyunca benimle konuşup moral vermişti beni resmen inandirmisti çok babacan bo doktordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?