Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar eve geldim ben muayene etti sıkıntı yok temiz başlayabiliriz estrofeme dedi. Histereskopi üzerinden 1 ay fazladan geçmiş oldu bir sıkıntı olur mu dedim. Tabi etkisi azalıyor ama kaybolmuyor hemen dedi
Hadi hayırlı olsun,sonu güzel olsun insallah. Saat 13. 00 daysa randevun muhtemelen karsilsmisizdir benim de transferim o saatti 13.30 da girdim

Evet büyük ihtimal karşılaşmışızdır sanki 2-3 kişi vardı bugun transfer için bekleyen.
Benim dışımda biri daha vardı. Pudra rengi sweetim vardı bekleme salonunun dışında asansörlerin orada bekledim ben genelde.
Bu arada o olumsuzluk durumu bende de var sanırım otomatik olarak en kötüye hazırlıyoruz kendimizi...

Tamam bildim sanırım bende yeşil gömlek vardı saç rengim sarı. Bankonun karşısında oturuyordum

Bende hasta geçmişinde ağır enfeksiyon, kist, ameliyat durumu varsa ister diye düşünmüştüm. Çok şükür öyle bir durumum olmadı da herşeye hazırlayayım kendimi diye soruyorum.
Benim rahim filmim yoktu istemedi de. Ultrasonda sıkıntı varsa istiyorum demişti. Ben çok ısrar ettim diye çekmişti

Sen şimdi nasılsın nasıl geçti transfer
İyiyim çok şükür. Cok fazla yatıp dinlenemedim yavaştan günlük rutinimdeyim. İlaçlar cok fazla ona alışmaya çalışıyorum. Öyle işte.
Transfer bu kez daha kolaydı ama Nicel bey bi tek bana mı soğuk geliyor?oğlumun transferini Fatih Öguc yapmıştı ve transfer boyunca benimle konuşup moral vermişti beni resmen inandirmisti çok babacan bo doktordu.

Hayırlı olsun. İns tutunur bebiş Nicel beyin yapısı öyle mesafeli herkese aynı genelde. Benim kontrollerin yarısında soğuksa yarısinda güler yüzlü,neseliydi. Birde ilk denemede genelde soğuk oluyor bence. Sürekli gide gele tanıyınca daha ilgili davranıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…