Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Dün görsen nasıl iyiydi

Amiin canim İnşallah tutunsun da gidip gelip iyi anlaşmak zorunda kalmayalim bari

Bide bişey sorucam,4 gün sonra adet günüm benm ve bugün akşamdan beri adet sancim var ara ara gelip giden..
Bu ilaçları kullanırken adet olabilirmiyiz bilginiz var mı? Ay korkuyorum yaa nasıl bi ruh hali buu
.

Bide bişey sorucam,4 gün sonra adet günüm benm ve bugün akşamdan beri adet sancim var ara ara gelip giden..
Bu ilaçları kullanırken adet olabilirmiyiz bilginiz var mı? Ay korkuyorum yaa nasıl bi ruh hali buu
.
Yok canım olmazsin. İçin rahat olsun. Anca negatif sonrası ilaçları bırakınca oluyorsun.

İyi akşamlar. .. dondurulmuş embriyo transferinde transfer yapılacağı ay yumurta olusup gelişir mi sizce? Bide progestan seviyeniz kaçtı hatırlıyormusunuz

İyi akşamlar. .. dondurulmuş embriyo transferinde transfer yapılacağı ay yumurta olusup gelişir mi sizce? Bide progestan seviyeniz kaçtı hatırlıyormusunuz
Ben şans artsın diye transfer surecinde korunmadim. Canan hanıma sormuştum. Cyloprognova yumurtlamayı baskılamaz ama lucrin baskılar dedi. O yüzden boşuna umitlendim belkide Yinede korktum tabi hepsi tutarsa ne yaparım diye... Progesteron 1 in altı olması lazım sanırım. 0,700 mü 0,500 öyle biseydi canım benim

Bende korunmadim da ay olmadı olmadı olacağı tutar benim de 0.73 çıkmış normal o zman. Çok teşekkür ederim

Embriyolog aradı beni de çok şükür 6 yumurtam toplamış 3'ü döllenmişti. bir tanesi kötüymüş o yüzden 2'sini donduracaklarmış. Rabbime şükürler olsun destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Rabbim dileyen tüm kadınlara anneliği tattırsın. Günlerdir rüyalarımda başkalarının bebeklerini kokluyorum, benimki de böyle olacak diyorum. o kadar zorlu bir süreç ki Rabbim kolaylaştırsın

Gözün aydın o ikiside mucizen olsun

Yok canım ilaclar engelliyor diye biliyorum. Benim iptal olan transferde 9.3tü yapılan transfer de 8.3veya 8.5 ti rahim kalınlığı. Hatta kalınlasması için 4hafta bekledik. Herkesin 2 haftada yeterli kalınlığa ulaşırken. Diyecegim oki drunuza güvenin ve nasip işi.

Masallah gayet iyi saglıkla da tutunsunlar insallah. Rabbim gönlünün muradını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…