- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Dün görsen nasıl iyiydiHayırlı olsun. İns tutunur bebişNicel beyin yapısı öyle mesafeli herkese aynı genelde. Benim kontrollerin yarısında soğuksa yarısinda güler yüzlü,neseliydi. Birde ilk denemede genelde soğuk oluyor bence. Sürekli gide gele tanıyınca daha ilgili davranıyor.
Amiin canim İnşallah tutunsun da gidip gelip iyi anlaşmak zorunda kalmayalim bariHayırlı olsun. İns tutunur bebişNicel beyin yapısı öyle mesafeli herkese aynı genelde. Benim kontrollerin yarısında soğuksa yarısinda güler yüzlü,neseliydi. Birde ilk denemede genelde soğuk oluyor bence. Sürekli gide gele tanıyınca daha ilgili davranıyor.
Gergin miydi sanki dün? ?Dün görsen nasıl iyiydi
Yok canım olmazsin. İçin rahat olsun. Anca negatif sonrası ilaçları bırakınca oluyorsun.Bide bişey sorucam,4 gün sonra adet günüm benm ve bugün akşamdan beri adet sancim var ara ara gelip giden..
Bu ilaçları kullanırken adet olabilirmiyiz bilginiz var mı? Ay korkuyorum yaa nasıl bi ruh hali buu
.
Hıh iyi bari. Teşekkür ederimYok canım olmazsin. İçin rahat olsun. Anca negatif sonrası ilaçları bırakınca oluyorsun.
Yok canım çok iyiydi keyfi yerindeydiGer
Gergin miydi sanki dün? ?
Allah Allah hiç fark etmedim benYok canım çok iyiydi keyfi yerindeydi
Sizin işlem olduğu içindir canım. Transferde ciddi oluyor geneldeAllah Allah hiç fark etmedim ben
Sen sadece işlemde görmüşsündür o da 5 dkAllah Allah hiç fark etmedim ben
Ben şans artsın diye transfer surecinde korunmadim.İyi akşamlar. .. dondurulmuş embriyo transferinde transfer yapılacağı ay yumurta olusup gelişir mi sizce? Bide progestan seviyeniz kaçtı hatırlıyormusunuz
Bende korunmadim da ay olmadı olmadı olacağı tutarBen şans artsın diye transfer surecinde korunmadim.Canan hanıma sormuştum. Cyloprognova yumurtlamayı baskılamaz ama lucrin baskılar dedi. O yüzden boşuna umitlendim belkide Yinede korktum tabi hepsi tutarsa ne yaparım diye... Progesteron 1 in altı olması lazım sanırım. 0,700 mü 0,500 öyle biseydi canım benim
Evet normalBende korunmadim da ay olmadı olmadı olacağı tutarbenim de 0.73 çıkmış normal o zman. Çok teşekkür ederim
Gözün aydınEmbriyolog aradı beni de çok şükür 6 yumurtam toplamış 3'ü döllenmişti. bir tanesi kötüymüş o yüzden 2'sini donduracaklarmış. Rabbime şükürler olsun destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Rabbim dileyen tüm kadınlara anneliği tattırsın. Günlerdir rüyalarımda başkalarının bebeklerini kokluyorum, benimki de böyle olacak diyorum. o kadar zorlu bir süreç ki Rabbim kolaylaştırsın
Yok canım ilaclar engelliyor diye biliyorum. Benim iptal olan transferde 9.3tü yapılan transfer de 8.3veya 8.5 ti rahim kalınlığı. Hatta kalınlasması için 4hafta bekledik. Herkesin 2 haftada yeterli kalınlığa ulaşırken. Diyecegim oki drunuza güvenin ve nasip işi.İyi akşamlar. .. dondurulmuş embriyo transferinde transfer yapılacağı ay yumurta olusup gelişir mi sizce? Bide progestan seviyeniz kaçtı hatırlıyormusunuz
çok teşekkür ederim canımGözün aydıno ikiside mucizen olsun
Masallah gayet iyi saglıkla da tutunsunlar insallah. Rabbim gönlünün muradını versinEmbriyolog aradı beni de çok şükür 6 yumurtam toplamış 3'ü döllenmişti. bir tanesi kötüymüş o yüzden 2'sini donduracaklarmış. Rabbime şükürler olsun destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Rabbim dileyen tüm kadınlara anneliği tattırsın. Günlerdir rüyalarımda başkalarının bebeklerini kokluyorum, benimki de böyle olacak diyorum. o kadar zorlu bir süreç ki Rabbim kolaylaştırsın
İnşallah canımmm çok teşekkür ederimMasallah gayet iyi saglıkla da tutunsunlar insallah. Rabbim gönlünün muradını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?