O rahim kalınlığı sanırım. Ben de de 10 mm idi kontrolde. Ama haklısın detaylarla doktor ilgilensin fazla kurcalamak iyi değil.Yok canım ilaclar engelliyor diye biliyorum. Benim iptal olan transferde 9.3tü yapılan transfer de 8.3veya 8.5 ti rahim kalınlığı. Hatta kalınlasması için 4hafta bekledik. Herkesin 2 haftada yeterli kalınlığa ulaşırken. Diyecegim oki drunuza güvenin ve nasip işi.
Hadi hayırlı olsunEmbriyolog aradı beni de çok şükür 6 yumurtam toplamış 3'ü döllenmişti. bir tanesi kötüymüş o yüzden 2'sini donduracaklarmış. Rabbime şükürler olsun destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Rabbim dileyen tüm kadınlara anneliği tattırsın. Günlerdir rüyalarımda başkalarının bebeklerini kokluyorum, benimki de böyle olacak diyorum. o kadar zorlu bir süreç ki Rabbim kolaylaştırsın
Gideceğine emindim. 2 tane gayet güzel iki transfer demek.Embriyolog aradı beni de çok şükür 6 yumurtam toplamış 3'ü döllenmişti. bir tanesi kötüymüş o yüzden 2'sini donduracaklarmış. Rabbime şükürler olsun destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Rabbim dileyen tüm kadınlara anneliği tattırsın. Günlerdir rüyalarımda başkalarının bebeklerini kokluyorum, benimki de böyle olacak diyorum. o kadar zorlu bir süreç ki Rabbim kolaylaştırsın
Çok teşekkür ederim canım inan ki içimde hep kötü bir his vardı ama senin söylediklerin de hep aklıma geldi. teşekkür ederimGideceğine emindim. 2 tane gayet güzel iki transfer demek.En sıkıntıli süreç bitti. Gerisi çok daha kolay. Hayırlı olsun.
Nasıl geçti randevunKızlar yarın bende iğnelere başlıyorum inşallah güzel ilerler herşey
Çok güzel geçti. Yumurta rezervin iyi anatomisi güzel görünüyor dedi. Tsh problemim vardı şubat ayında 3.4 tü düşmeden transfer yapamam dedi . Bugün endokrine gittim düşmüş 1.8 olmuş. Başlıyorum yarın ilk iğnemi yapıcam. Gonalf 200Nasıl geçti randevun
Gözün aydın canım çok çok sevindimKızlar bugün amniyosentez ön sonucumu aldım. Temiz çıkmışGenetik uzmani anlattı bayağı. Down, trizomi 18 gibi en önemli ve yaygın olan anomalilere bakılmış. Genetik doktoru ense kalınlığı zaten 2.5 mm kalın değilmiş dedi. Rahatladim.
Çok sağol canım benimGözün aydın canım çok çok sevindim
Şaahaane haber çok çok sevindimKızlar bugün amniyosentez ön sonucumu aldım. Temiz çıkmışGenetik uzmani anlattı bayağı. Down, trizomi 18 gibi en önemli ve yaygın olan anomalilere bakılmış. Genetik doktoru ense kalınlığı zaten 2.5 mm kalın değilmiş dedi. Rahatladim.
Çok sağol canımmŞaahaane haber çok çok sevindim
Öff öyle denir mi ya insanın içi hoplarÇok sağol canımmBugün bayağı korktum. Sonuç icin arayın demislerdi. Aradık. Sonucunuz çıkmış biz söylemiyoruz doktorla görüşün falan dediler. Dedim kesin sıkıntı varki söylemediler. Neyse bişey yokmuş
Gözün aydın çok sevindim , bir arkadaşım da yaptıracak amniyosentez, ikili testte risk çıkmış, inşallah onun da temiz çıkar sonucları, kaç günde cıktı senin?Kızlar bugün amniyosentez ön sonucumu aldım. Temiz çıkmışGenetik uzmani anlattı bayağı. Down, trizomi 18 gibi en önemli ve yaygın olan anomalilere bakılmış. Genetik doktoru ense kalınlığı zaten 2.5 mm kalın değilmiş dedi. Rahatladim.
Sorma canım. İnsÖff öyle denir mi ya insanın içi hoplarBari olumlu veya olumsuz söylemiyoruz falan deselerdi en azından panik yapmazdın
Neyse bununla geçmiş olsun da. İnşallah diğer sonuç da iyi gelir de tamamen kafan rahat olur.
Çok teşekkür canım.Gözün aydın çok sevindim , bir arkadaşım da yaptıracak amniyosentez, ikili testte risk çıkmış, inşallah onun da temiz çıkar sonucları, kaç günde cıktı senin?
Birde canım eğer doktor ariyorsa Melih beye gitsin derim çok memnun kaldım amniyosentezde.. Hemde uygunGözün aydın çok sevindim , bir arkadaşım da yaptıracak amniyosentez, ikili testte risk çıkmış, inşallah onun da temiz çıkar sonucları, kaç günde cıktı senin?
Ayy hadi gizun aydın canımm benim çok sevindimKızlar bugün amniyosentez ön sonucumu aldım. Temiz çıkmışGenetik uzmani anlattı bayağı. Down, trizomi 18 gibi en önemli ve yaygın olan anomalilere bakılmış. Genetik doktoru ense kalınlığı zaten 2.5 mm kalın değilmiş dedi. Rahatladim.
Çok sağol canım acayip rahatladım.Ayy hadi gizun aydın canımm benim çok sevindimrabbim sağlıklicana kucağına almayı da nasip etsin inşallah için çok rahatlamıştır artık
Aminn inşallahhh canımÇok sağol canım acayip rahatladım.Rahat olmaya çalışsamda aklımın bı köşesinde ya kötü çıkarsa vardı. Allah herkese sağlıklı evlat versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?