Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

O rahim kalınlığı sanırım. Ben de de 10 mm idi kontrolde. Ama haklısın detaylarla doktor ilgilensin fazla kurcalamak iyi değil.

Hadi hayırlı olsun Rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallah

Gideceğine emindim. 2 tane gayet güzel iki transfer demek. En sıkıntıli süreç bitti. Gerisi çok daha kolay. Hayırlı olsun.

Gideceğine emindim. 2 tane gayet güzel iki transfer demek. En sıkıntıli süreç bitti. Gerisi çok daha kolay. Hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim canım inan ki içimde hep kötü bir his vardı ama senin söylediklerin de hep aklıma geldi. teşekkür ederim

Şaahaane haber çok çok sevindim

Şaahaane haber çok çok sevindim
Çok sağol canımm Bugün bayağı korktum. Sonuç icin arayın demislerdi. Aradık. Sonucunuz çıkmış biz söylemiyoruz doktorla görüşün falan dediler. Dedim kesin sıkıntı varki söylemediler. Neyse bişey yokmuş

Öff öyle denir mi ya insanın içi hoplar Bari olumlu veya olumsuz söylemiyoruz falan deselerdi en azından panik yapmazdın
Neyse bununla geçmiş olsun da. İnşallah diğer sonuç da iyi gelir de tamamen kafan rahat olur.

Gözün aydın çok sevindim , bir arkadaşım da yaptıracak amniyosentez, ikili testte risk çıkmış, inşallah onun da temiz çıkar sonucları, kaç günde cıktı senin?

Sorma canım. İns Tabi amniyosentez sonrası çocuk kardiyolojisine gonderecekler.Aslinda Turgay bey kalbe baktı bişey yoktu. Genetik uzmanına sordum. Hiç bı sıkıntı yoksa neden esne kalınlıgi oluyor desim. Ödemdir dedi yada kalpten kaynaklı olabilir dedi. Aslında erkek bebeklerde ense daha kalın olabiliyormus belkide ondan. Hoş çoğu kalın değil diyor. Bilmiyorum bende

Son düzenleme:
Gözün aydın çok sevindim , bir arkadaşım da yaptıracak amniyosentez, ikili testte risk çıkmış, inşallah onun da temiz çıkar sonucları, kaç günde cıktı senin?
Çok teşekkür canım.Ön sonuç için 10 gun sonra arayın demislerdi.Biz 8. Gün aradık çıkmıştı sonuç. Kesin sonuçta ön sonuçtan 2 hafta sonra çıkıyormuş.

Birde canım eğer doktor ariyorsa Melih beye gitsin derim çok memnun kaldım amniyosentezde.. Hemde uygun

Ayy hadi gizun aydın canımm benim çok sevindim rabbim sağlıklicana kucağına almayı da nasip etsin inşallah için çok rahatlamıştır artık

Ayy hadi gizun aydın canımm benim çok sevindim rabbim sağlıklicana kucağına almayı da nasip etsin inşallah için çok rahatlamıştır artık
Çok sağol canım acayip rahatladım. Rahat olmaya çalışsamda aklımın bı köşesinde ya kötü çıkarsa vardı. Allah herkese sağlıklı evlat versin ins

Çok sağol canım acayip rahatladım. Rahat olmaya çalışsamda aklımın bı köşesinde ya kötü çıkarsa vardı. Allah herkese sağlıklı evlat versin ins
Aminn inşallahhh canım Şimdi rahatladın artık bebiş için alışveriş listesi yapıp alışverişe başla stresli günlerin acısını at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…