Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Gözün aydın canım çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın
Yanlış gruba sorduğum soruyu günlerce fark etmemem peki

İyiyim bende çok şükür bebiş de iyi bugün lenfosit aşısınin son dozunu olduk acıbademe gittik bir garip hissettim bebisimle gitmek de nasip oldu diye
Evet ya kadın doğumdaki ortam bile bi değişik değil mi :) lenfosit aşısı neydi ki bir de merak ettim .

Evet ya kadın doğumdaki ortam bile bi değişik değil mi :) lenfosit aşısı neydi ki bir de merak ettim .
Evet ilk kontrele kadın doğum uzmanına gittikten sonra dedim ki ilk kez bebek için kadın doktoruna gittim ilk kez çok şükür Canım lenfosit aşısı tekrarlayan negatiflerde ve düşükler de babadan alınan kan ile beyaz plazmadan aşı yapıolar. Üç doz olarak transfer öncesi transfer sonrası vede Gebelik olusunca vuruluyor.şimdi bende troid rahatsızlığı haşimato troidi olduğu için vücudum düşman olarak görüyor. Embriyoda eşimin genlerine bağışıklık sağlamak için yapılan bir aşı diye biliyorum. Bu arada babadan 30 tüpe yakın da kan alıyorlar

Ay ne güzel neyseki çaresi var Senin negatifler biraz Ankara'dakilerin hatası gibide neyse

Oo babanın iliğini kemiğini tuketiyorlar desenize 30 tüp kan ne demek . Ama tabi iyi olsun da bebek inşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de. Bundan sonra buradaki kimsenin tüp bebekle işi olmaz

Şükürler olsun cok sevindim cok stresli gecti bu zamana kadar bilinmezlik cok yorar takmıyorum desek bile aklımızın hep köşesinde artık tadını cıkar

Şükürler olsun cok sevindim cok stresli gecti bu zamana kadar bilinmezlik cok yorar takmıyorum desek bile aklımızın hep köşesinde artık tadını cıkar
Gerçekten öyle canım çok sağol. Hcg katlanacak mi kalp atımı olacakmı falan takarken bebeğin kalbinin durması, amniyosentez olmam 4 ay bı rahat edemedim üstüne kusmalarda cabası Evet bayağı rahatladım ilginç şekilde amniyosentez sonrası kusmam kesildi denk geldi belkide şuan herşey iyi 2. Trimester iyi olsun bari

İnsallah canım. Gebeliğin balayı dedikleri zamanlar 4,5,6aylar Gelsin kat kat kilolar,tripler ,kaprislerbulantının kesilmesi cok iyi. Bebişe kilo yapıyormuş bol bol muz kaşar maden suyu ceviz ve süt ürünleri. En azından kendimiz tombikleşirken bebişimizde tombikleşsin. Hersey güzel olacak inşallah

Amin ins.Bende kilo almaya başladım valla Bayağı zayiftim önceden şimdi pek değil Bunların hepsini yiyorum ins faydası oluyordur. Hoş bebeğin kilosu genetikmis diyorlar anne yemese bile bebek kilo alacaksa alıyormuş

Çok sevindim,gözün aydın

Merhaba kızlar. Transferin 6. günümdeyim. Kramp şeklinde adet ağrım var gelip gidiyor. Nicel Beye mesaj attım, kasık ağrısı istemeyiz pek dedi. Ayy nolur belirtilerinizi yazın yoksa akıl sağlığımı kaybedeceğim test gününe kadar

Çok sağol canim iyiyim ,kasik ağrım dışında bişeyim yok bide aşırı akıntı var ama o sanırım progestan fitilden dolayı. Bugün 6 günüm.
Kasık ağrısı batma falanda oluyor aslında tutunurken Hayırlısı olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…