Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Benim ilk denememde aşırı kasık ağrım olmuştu gece uyandiriyordu. Kimyasal olmuştu. İkinci denemede ağrı olmadı ama batma oldu iki taraflı ve çok halsizlik oldu. Dışarı çıksam hemen eve gelip uyumak istiyordum.Birde ateş oluyordu yaniyordum En bariz olanlar bunlardi canım. Mide bulantısı, göğüs hassasligi falan onlar kalp atımı sonrası başladı.

Son düzenleme:
Ay bilemiyorum ya hayırlısı olsun. Oğlumda da aynı bu ağrılar olmuştu aslinda bide ilaveten lekelenme oldu. Bakalım c.tesi belli olur. Kendimi çok kaptırmak istemiyorum her sonuca hazırım, hayırlısı. Bide bu kan sulandırıcı enox çok morarma yapıyor ve acayip yakıyor onu ne yapacağız?

Sende öyle oluyor demekki canım ve oğlunda tutmuş bu iyi bişey. Enoxu bilmiyorum. Ocsaparda morartiyor. Neden ocsapar vermediler. Artık bulunuyor

Sende öyle oluyor demekki canım ve oğlunda tutmuş bu iyi bişey. Enoxu bilmiyorum. Ocsaparda morartiyor. Neden ocsapar vermediler. Artık bulunuyor
Oksapar piyasada yok dediler. Aslında önce ki hamileligimde onu kullandım sorun yaşamadım. Bir kutuydu zaten Oksaparı bidaha sorgulatayim bitince. Çok teşekkür ederim

Benim alt karnımda hafif ağrı oluyordu ara ara, istersen bi test yap bakalım 6. Günse belki çıkabilir testte.

Sadece çok bel ağrısı olmuştu ama belirti miydi yoksa olabildiğince çok yattım, yatmaktan mıydı emin değilim.

Kızlar çok fazla kanamam oluyor acile geldik kese görünüyor dedi doktor yine de yatış verdi. Sizce neden olabilir ? Çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Çoğu kişide oluyor bu malesef ama hamilelikleri devam etti hepsinin Aslında bebeğe bişey olup olmaması direk kanamayla ilgili olmuyor. Benim hiç kanamam olmadi ağrım bile olmadı ama bebeğin kalbi durmuştu. Stres yapma sakın kese varmış ne güzel. Dualarım seninle

Sağol canım inşallah öyle olur. Nasip olmayacak olduğu zaman olmuyor demek ki inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz

Kızlar çok fazla kanamam oluyor acile geldik kese görünüyor dedi doktor yine de yatış verdi. Sizce neden olabilir ? Çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun. Bende de benzer bir durum oldu.
nicel bey’e veya canan hanıma ulaşın mutlaka yarın. Bende ultrasonda kanama alanı olduğu için hemen kan sulandırıcıları kestiler. Kanama alanı görünmeyen bazı arkadaşların kesmediler

Senin ne zaman olmuştu canım? Bana da kes dediler ama yarın nicel beye soracağım yine de. Şimdi biraz daha oluyor ne zamana kadar devam eder ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…