Benim ilk denememde aşırı kasık ağrım olmuştu gece uyandiriyordu. Kimyasal olmuştu. İkinci denemede ağrı olmadı ama batma oldu iki taraflı ve çok halsizlik oldu. Dışarı çıksam hemen eve gelip uyumak istiyordum.Birde ateş oluyordu yaniyordum En bariz olanlar bunlardi canım. Mide bulantısı, göğüs hassasligi falan onlar kalp atımı sonrası başladı.Merhaba kızlar. Transferin 6. günümdeyim. Kramp şeklinde adet ağrım var gelip gidiyor. Nicel Beye mesaj attım, kasık ağrısı istemeyiz pek dedi. Ayy nolur belirtilerinizi yazın yoksa akıl sağlığımı kaybedeceğim test gününe kadar
Ay bilemiyorum ya hayırlısı olsun. Oğlumda da aynı bu ağrılar olmuştu aslinda bide ilaveten lekelenme oldu. Bakalım c.tesi belli olur. Kendimi çok kaptırmak istemiyorum her sonuca hazırım, hayırlısı. Bide bu kan sulandırıcı enox çok morarma yapıyor ve acayip yakıyor onu ne yapacağız?Benim ilk denememde aşırı kasık ağrım olmuştu gece uyandiriyordu. Kimyasal olmuştu. İkinci denemede ağrı olmadı ama batma oldu iki taraflı ve çok halsizlik oldu. Dışarı çıksam hemen eve gelip uyumak istiyordum.Birde ateş oluyordu yaniyordum En bariz olanlar bunlardi canım. Mide bulantısı, göğüs hassasligi falan onlar kalp atımı sonrası başladı.
Sende öyle oluyor demekki canım ve oğlunda tutmuş bu iyi bişey. Enoxu bilmiyorum. Ocsaparda morartiyor. Neden ocsapar vermediler. Artık bulunuyorAy bilemiyorum ya hayırlısı olsun. Oğlumda da aynı bu ağrılar olmuştu aslinda bide ilaveten lekelenme oldu. Bakalım c.tesi belli olur. Kendimi çok kaptırmak istemiyorum her sonuca hazırım, hayırlısı. Bide bu kan sulandırıcı enox çok morarma yapıyor ve acayip yakıyor onu ne yapacağız?
Oksapar piyasada yok dediler. Aslında önce ki hamileligimde onu kullandım sorun yaşamadım. Bir kutuydu zaten Oksaparı bidaha sorgulatayim bitince. Çok teşekkür ederimSende öyle oluyor demekki canım ve oğlunda tutmuş bu iyi bişey. Enoxu bilmiyorum. Ocsaparda morartiyor. Neden ocsapar vermediler. Artık bulunuyor
Benim alt karnımda hafif ağrı oluyordu ara ara, istersen bi test yap bakalım 6. Günse belki çıkabilir testte.Merhaba kızlar. Transferin 6. günümdeyim. Kramp şeklinde adet ağrım var gelip gidiyor. Nicel Beye mesaj attım, kasık ağrısı istemeyiz pek dedi. Ayy nolur belirtilerinizi yazın yoksa akıl sağlığımı kaybedeceğim test gününe kadar
Adet ağrısı gibi ama bu kramp gelip gidiyor. Yok asla cesaret edememBenim alt karnımda hafif ağrı oluyordu ara ara, istersen bi test yap bakalım 6. Günse belki çıkabilir testte.
Çok heyecanli gerçekten yaa, beklemek , ama ınsallah pozitif sonucunu görürüz senin deAdet ağrısı gibi ama bu kramp gelip gidiyor. Yok asla cesaret edemem
İnşallah ya en zoru da beklemek gerçekten. İnşallah pozitif alabilirim bende çok teşekkür ederimÇok heyecanli gerçekten yaa, beklemek , ama ınsallah pozitif sonucunu görürüz senin de
Merhaba kızlar. Transferin 6. günümdeyim. Kramp şeklinde adet ağrım var gelip gidiyor. Nicel Beye mesaj attım, kasık ağrısı istemeyiz pek dedi. Ayy nolur belirtilerinizi yazın yoksa akıl sağlığımı kaybedeceğim test gününe kadar
Sadece çok bel ağrısı olmuştu ama belirti miydi yoksa olabildiğince çok yattım, yatmaktan mıydı emin değilim.
Ben bildiğin adet agrısı yasamıştım ha geldi gelecek 7 günü lekelenme 8 gün idrarda pozitifi gördüm. İnsallah güzel haberler verirsinİnşallah ya en zoru da beklemek gerçekten. İnşallah pozitif alabilirim bende çok teşekkür ederim
Sebebini bilmiyorum ama dualarım seninle rabbim bebeğini korusun size bağışlasın inşallahhhKızlar çok fazla kanamam oluyor acile geldik kese görünüyor dedi doktor yine de yatış verdi. Sizce neden olabilir ? Çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Çoğu kişide oluyor bu malesef ama hamilelikleri devam etti hepsininKızlar çok fazla kanamam oluyor acile geldik kese görünüyor dedi doktor yine de yatış verdi. Sizce neden olabilir ? Çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Çok sağol canım benimSebebini bilmiyorum ama dualarım seninle rabbim bebeğini korusun size bağışlasın inşallahhh
Sağol canım inşallah öyle olur. Nasip olmayacak olduğu zaman olmuyor demek kiGeçmiş olsun canım. Çoğu kişide oluyor bu malesef ama hamilelikleri devam etti hepsininAslında bebeğe bişey olup olmaması direk kanamayla ilgili olmuyor. Benim hiç kanamam olmadi ağrım bile olmadı ama bebeğin kalbi durmuştu. Stres yapma sakın kese varmış ne güzel. Dualarım seninle
Aminn.Sağol canım inşallah öyle olur. Nasip olmayacak olduğu zaman olmuyor demek kiinşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
Çok geçmiş olsun. Bende de benzer bir durum oldu.Kızlar çok fazla kanamam oluyor acile geldik kese görünüyor dedi doktor yine de yatış verdi. Sizce neden olabilir ? Çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Senin ne zaman olmuştu canım? Bana da kes dediler ama yarın nicel beye soracağım yine de. Şimdi biraz daha oluyor ne zamana kadar devam eder ki?Çok geçmiş olsun. Bende de benzer bir durum oldu.
nicel bey’e veya canan hanıma ulaşın mutlaka yarın. Bende ultrasonda kanama alanı olduğu için hemen kan sulandırıcıları kestiler. Kanama alanı görünmeyen bazı arkadaşların kesmediler
Tamam canım raporumu uzatacağım bu halde ise baslayamam. İnşallah güzel haberler veririm sizeAminn.Dinlen yorma kendini sakın. Bebiside üzme Güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?