Ay çok teşekkür ederim demekki olabiliyorBen bildiğin adet agrısı yasamıştım ha geldi gelecek 7 günü lekelenme 8 gün idrarda pozitifi gördüm. İnsallah güzel haberler verirsin
Çok geçmiş olsun. Kontrol altindaysan korkma bol bol dinlen. Bulunduğun dönemde kanama çoğu kişide okuyor.Kızlar çok fazla kanamam oluyor acile geldik kese görünüyor dedi doktor yine de yatış verdi. Sizce neden olabilir ? Çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Yatış vermeleri iyi olmuş Gerekli önlemleri alırlar. Bazılarında oluyor insallah saglıkla atlatırsınız içinizi ferah tutun. Rabbim size bagıslasınKızlar çok fazla kanamam oluyor acile geldik kese görünüyor dedi doktor yine de yatış verdi. Sizce neden olabilir ? Çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Benim de 7.haftada kanamam olmuştu, kese etrafında kanama görünmedi ama Ahmet Bey kan sulandiriciyi kesti hemen. Bir de biraz acil de kalmıştım serum ve proluton depot diye kullandığımız iğneden vurmuşlardı yeniden. 11. Haftaya kadar kahverengi lekelenme şeklinde devam edip kesildi sonra çok şükür .Tamam canım raporumu uzatacağım bu halde ise baslayamam. İnşallah güzel haberler veririm size
Senin ne zaman olmuştu canım? Bana da kes dediler ama yarın nicel beye soracağım yine de. Şimdi biraz daha oluyor ne zamana kadar devam eder ki?
Öncelikle çok geçmiş olsun. Eğer ağrınız yoksa çok fazla, endişe etmeyin. Bende su gibi kanama yaşamıştım. Kırmızıydı rengi de. Kese yı o gün görmüştük. Kese etrafında kanama alanı yok demişti doktorum. Olabilir damarlara denk gelmiştir vs demişti. Sonrasında da 8. Haftada ve 12. Haftada leke şeklinde tekrar oldu. Ağrınız yoksa ve artmıyorsa endişe etmeyin. Daha fazla stres yaşamasın vücudunuz. Inşallah hemen geçerKızlar çok fazla kanamam oluyor acile geldik kese görünüyor dedi doktor yine de yatış verdi. Sizce neden olabilir ? Çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Proluton depotu dün vurulmuştum zaten benim de ilaçlara devam kan sulandırıcılari kes dediler. Bol su tüket dediler. O kadar korktum ki ilk defa başıma gelince ne yapacağım bilemedim. Sizlerin sayesinde rahatladımBenim de 7.haftada kanamam olmuştu, kese etrafında kanama görünmedi ama Ahmet Bey kan sulandiriciyi kesti hemen. Bir de biraz acil de kalmıştım serum ve proluton depot diye kullandığımız iğneden vurmuşlardı yeniden. 11. Haftaya kadar kahverengi lekelenme şeklinde devam edip kesildi sonra çok şükür .
Yalniz kanama fazlaysa bol bol dinlenme öneriyorlar, tuvalet harici kalkmadan dinlen bir süre. Telâş stres yapmadan inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin
Geçmiş olsun canım hastanede olman iyi gözetim altında olursun. Dinlen bol bol.şimdi nasılsınKızlar çok fazla kanamam oluyor acile geldik kese görünüyor dedi doktor yine de yatış verdi. Sizce neden olabilir ? Çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Biz de keseyi cuma görmüştük dün baktığında kese görünüyor bebek daha yok dediler ne zaman görünür ki acaba? Dediğin gibi benim de kırmızı renkli ama bir anda boşaldı su gibi canım kıvamlı değildi birkaç defa devam etti öyle. Şimdi azaldı çok şükür ağrım yokÖncelikle çok geçmiş olsun. Eğer ağrınız yoksa çok fazla, endişe etmeyin. Bende su gibi kanama yaşamıştım. Kırmızıydı rengi de. Kese yı o gün görmüştük. Kese etrafında kanama alanı yok demişti doktorum. Olabilir damarlara denk gelmiştir vs demişti. Sonrasında da 8. Haftada ve 12. Haftada leke şeklinde tekrar oldu. Ağrınız yoksa ve artmıyorsa endişe etmeyin. Daha fazla stres yaşamasın vücudunuz. Inşallah hemen geçer
Sağol canım çıktık hastaneden yat dinlen bol su tüket dedi. Azaldı çok şükür kanamamGeçmiş olsun canım hastanede olman iyi gözetim altında olursun. Dinlen bol bol.şimdi nasılsın
Çok şükür canım o gün kalp atışını duyunca nasıl rahatlamışsındır6 veya 7. Haftanın içindeydi sanırım. İlk kalp atışını, kanama için nicel beye gidince duymuştuk hatta. Bak şimdi geldik 36. Haftaya. İyi düşün ki iyi olsunOlabildiğince de yat dinlen...
İnşallah canım çok sağol sizlerin desteği sayesinde rahatlıyorum iyi ki varsınızYatış vermeleri iyi olmuş Gerekli önlemleri alırlar. Bazılarında oluyor insallah saglıkla atlatırsınız içinizi ferah tutun. Rabbim size bagıslasın
Keseyi 5+5 te gördük. Beta hcg 18binlerdeydi. 6+6 da kalp atışını duyduk. Benimde agrım yoktu. Eşim çok panik yaptı hatta ama ben rahattım agrım olmadığı için. Ama ne de olsa kanama yani bi de bi anda boşaldı neye uğradığımı şaşırdım. Oksapar ve prolutex kullanıyordum. onları yaptıktan sonra ayağa kalktım sonra hemen kanama oldu. Bilmiyorum stres mi yaptım kendimi kastım mi o yüzden mi oldu. Yoksa dedikleri gibi yerleşme kanaması miydi. Ilaclari düzenli saatli kullanın, inşallah bir şey olmaz. Onları yaşadık ama şimdi karşımda uyuyor küçük hanımBiz de keseyi cuma görmüştük dün baktığında kese görünüyor bebek daha yok dediler ne zaman görünür ki acaba? Dediğin gibi benim de kırmızı renkli ama bir anda boşaldı su gibi canım kıvamlı değildi birkaç defa devam etti öyle. Şimdi azaldı çok şükür ağrım yokAllah razı olsun sizin destekleriniz sayesinde rahatlıyorum
Heralde yerleşme kanaması gibi leke şeklinde olacakken oksapar corasprin kanamayı çoğaltıyor bilmiyorum tabi ama bana öyle geliyor. Çünkü çoğunluk aynı şeyi yaşıyor gördüğüm kadarıyla. Ben de oksaparı yaptım yarım saat sonra falan başladı. Ne güzel sakin kalabilmişsiniz. Ben kanamayı görünce hastaneye giderken yolda prolutexi yaptım bebeğe faydası olsun diye elim öyle bir titredi ki iğne girmedi kaç defa soktum çıkardım hatırlamıyorum acı falan umrumda değildi. Karnımı mosmor yaptım panikten.Keseyi 5+5 te gördük. Beta hcg 18binlerdeydi. 6+6 da kalp atışını duyduk. Benimde agrım yoktu. Eşim çok panik yaptı hatta ama ben rahattım agrım olmadığı için. Ama ne de olsa kanama yani bi de bi anda boşaldı neye uğradığımı şaşırdım. Oksapar ve prolutex kullanıyordum. onları yaptıktan sonra ayağa kalktım sonra hemen kanama oldu. Bilmiyorum stres mi yaptım kendimi kastım mi o yüzden mi oldu. Yoksa dedikleri gibi yerleşme kanaması miydi. Ilaclari düzenli saatli kullanın, inşallah bir şey olmaz. Onları yaşadık ama şimdi karşımda uyuyor küçük hanım
Ben de öyle çok korkmuştum, hatta eşim ambulans çağırmıştı, işteydi hemen 112 yi aramış, karşımda görevlileri görünce şok olmuştum, hastaneye ambulansla gittim düşününProluton depotu dün vurulmuştum zaten benim de ilaçlara devam kan sulandırıcılari kes dediler. Bol su tüket dediler. O kadar korktum ki ilk defa başıma gelince ne yapacağım bilemedim. Sizlerin sayesinde rahatladım
Olur olur merak etmeyin, sonuçta mucizelere inanmış insanlarız. O şekilde yola çıkıyoruz.Heralde yerleşme kanaması gibi leke şeklinde olacakken oksapar corasprin kanamayı çoğaltıyor bilmiyorum tabi ama bana öyle geliyor. Çünkü çoğunluk aynı şeyi yaşıyor gördüğüm kadarıyla. Ben de oksaparı yaptım yarım saat sonra falan başladı. Ne güzel sakin kalabilmişsiniz. Ben kanamayı görünce hastaneye giderken yolda prolutexi yaptım bebeğe faydası olsun diye elim öyle bir titredi ki iğne girmedi kaç defa soktum çıkardım hatırlamıyorum acı falan umrumda değildi. Karnımı mosmor yaptım panikten.
Oyy maşallah Allah uzun hayırlı ömür nasip etsin.Darısı başımıza diyelim
Galiba yerleşme kanaması arkadaşımin aniden böyle kan boşalmış. Doktor yerleşme kanaması demiş. Bu kadar çok olur mu diye sormuş. Kişiye göre değişir demiş. Yerleşme kanaması illa embriyo tutunca olmuyor anladigim kadarıyla sonradan olan kanamalarada yerlesme kanaması diyorlarKeseyi 5+5 te gördük. Beta hcg 18binlerdeydi. 6+6 da kalp atışını duyduk. Benimde agrım yoktu. Eşim çok panik yaptı hatta ama ben rahattım agrım olmadığı için. Ama ne de olsa kanama yani bi de bi anda boşaldı neye uğradığımı şaşırdım. Oksapar ve prolutex kullanıyordum. onları yaptıktan sonra ayağa kalktım sonra hemen kanama oldu. Bilmiyorum stres mi yaptım kendimi kastım mi o yüzden mi oldu. Yoksa dedikleri gibi yerleşme kanaması miydi. Ilaclari düzenli saatli kullanın, inşallah bir şey olmaz. Onları yaşadık ama şimdi karşımda uyuyor küçük hanım
Sen nasılsın canım. Bebisle hayat nasıl geçiyorÖncelikle çok geçmiş olsun. Eğer ağrınız yoksa çok fazla, endişe etmeyin. Bende su gibi kanama yaşamıştım. Kırmızıydı rengi de. Kese yı o gün görmüştük. Kese etrafında kanama alanı yok demişti doktorum. Olabilir damarlara denk gelmiştir vs demişti. Sonrasında da 8. Haftada ve 12. Haftada leke şeklinde tekrar oldu. Ağrınız yoksa ve artmıyorsa endişe etmeyin. Daha fazla stres yaşamasın vücudunuz. Inşallah hemen geçer
Hayırlı olsun canım.7. Gün kan testi sonucum 142 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?