Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Sen nasılsın canım. Bebisle hayat nasıl geçiyor
Güzel yaa degisik bir duygu hala idrak edebilmiş değiliz tam anlamıyla. Bakıp bakıp bizim mi şimdi bu falan diyoruz bebiş dünyaya alışıyor, bizde ona alışıyoruz. Bazen uyumak istemiyor öyle bakıyor degisik halleri var sen nasilsin geçti mi artık bulantıların

Kanama alanım çok fazlaymış. Kese 14mm ama bebek yok. Haftaya kadar görünmesi lazım dedi doktor. Ne yapmam lazım sizce? Benim gibi olan var mı?

Hahaha yerim onu. Maşallah Demekki doguncada inanilmiyormus biz ne zaman inanicaz acaba Benim bı hafta geçiyor bulantilar seviniyorum bitti diye iki üç gündür yine başladı. Ben artık ümidi kestim 9 ay devam eder bu.

Kanama alanım çok fazlaymış. Kese 14mm ama bebek yok. Haftaya kadar görünmesi lazım dedi doktor. Ne yapmam lazım sizce? Benim gibi olan var mı?
Çok geçmiş olsun.Şuan kaç gün oldu canim sonucu öğrendikten sonra. Bazen geçte görünebilir. Zaten zamanı varmış daha ins herşey güzel gitsin. Dinlenmekten başka yapacağın bişey yok gibi canim. En fazla proluton vurup bekletiyorlar Zaten doktorların verebileceği her ilacı kullanıyorsun şuan.

10 Mayıs'ta transfer oldum canım. Prolutonu pazar günü vurulmuştum. İnşallah haftaya görürüz

Hahaha yerim onu. Maşallah Demekki doguncada inanilmiyormus biz ne zaman inanicaz acaba Benim bı hafta geçiyor bulantilar seviniyorum bitti diye iki üç gündür yine başladı. Ben artık ümidi kestim 9 ay devam eder bu.
O bulantıları geciyo gibi olunca endişe ederdim neden geçti şimdi diye. Ama bazen de dayanılmaz oluyordu ne yapacagimi bilemezdim. 20. Haftaya kadar devam etti benim bi ara bende 9 ay devam edecek galiba diye ümidimi kesmiştim. Ama 2. Trimester güzeldi. 3. Trimester de hareket kısıtlaması mide yanması kaburga ağrısı pesimi bırakmadı ama her aşaması güzeldi her zamanı inanılmaz bi mucizeydi.

Kızlar 22 Mayıs test günümdü bugün 10 gün geçti üzerinden. Kese duruyor bebek görünmedi acaba anca mı görülecek? 14 mm kese büyümüş aslında ama

Ayy
Ayy her aşaması diyemiycem ben Sagolsunlar o fırsatı vermediler bana. İns benimde bari 20. Haftada geçsin

Ayy

Ayy her aşaması diyemiycem ben Sagolsunlar o fırsatı vermediler bana. İns benimde bari 20. Haftada geçsin
Şimdi özlüyorum o hallerini hareket ettiği zamanları falan. Artık geceleri yatamıyordum hareket ediyordu sürekli şimdi de yatamıyorum uyanık kalmayı seviyor hareketlerini hissetmeye başlayıp düzene girince daha farklı olur senin için. ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…