Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar 22 Mayıs test günümdü bugün 10 gün geçti üzerinden. Kese duruyor bebek görünmedi acaba anca mı görülecek? 14 mm kese büyümüş aslında ama
Bizim de 10 aralık transfer günüydü 5 ocakta görmüşüz keseyi ve kalp atışlarını da duymuştuk ikizlerimizin. Nerdeyse transferden 1 ay sonra görünüyor demek ki.

Masallah darısı başımıza saglıklı hayırlı evlat olsun inşallah

dantelangles Canım nasıl gidiyor. Bayağı az kalmis. Heyecan var mı Bebiş artık doğsa olur nerdeyse

Yani şükürsüzlük gibi olmayacaksa, son ay gerçekten beni en zorlayan ay oldu. Hareketlerim çok kısıtlandı ki az kilo aldım.(9 kilo) doğru düzgün ödem problemim de yok. Ama göbek... göbeğim acıyo resmen gerilmekten. Gece karın ağrılarıyla uyanıyorum, zaten karnım ağrımasa tuvalete kalkıyorum. Aa kalkmak demişken, ona kalkmak denmez kendimi hafifçe ittirerek ayaklarımı yataktan aşağı sallıyorum, vücudumun geri kalanı ayaklarımı takip ediyo

Eskiden derdim neden bu kadınlar bu doğumu bu kadar dört gözle bekliyo, korkmuyolar mı. Gerçekten Allah biliyo da öyle yapıyo demek ki, doğuma bir motivasyonla giderim heralde

Kıyamam sana okurken istemsizce güldüm az kalmış sıkıntısız sağlıkla kavuş vampirellana

Ay ben şimdiden yaşıyorum bunları, ikiz olunca 35. Haftada yaşanan şeyleri ben şimdiden yaşıyorum.
Doğuma karar verdiniz mi bu arada nerde olacak, acibademde Ahmet beyde mi düşünüyorsun? Bir de kaçıncı haftada nst ye başlanıyor merak ettim

Ay hayal ettimde hiç kolay değildir eminim. Az kaldı bitiyor Ben bazen nefesim daralıyor gibi hissediyorum demek iyi günlerimiz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kolay bı doğum olsun ins

Kıyamam sana okurken istemsizce güldüm az kalmış sıkıntısız sağlıkla kavuş vampirellana

Gül gül, parayla değil sırayla

Tabi senin göbek ağırlığı duble
35. Hafta bittikten sonra başladı. Aynen doğumu Ahmet beyde planlıyoruz.

Ay hayal ettimde hiç kolay değildir eminim. Az kaldı bitiyor Ben bazen nefesim daralıyor gibi hissediyorum demek iyi günlerimiz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kolay bı doğum olsun ins

Sen h progesteron içeren ilaçlara devam ediyor musun? Onlar da çok nefes darlığı yapıyor. Çarpıntı da varsa bu sefer de demir eksikliği olabiliyor. Demir baktırdın mı yakın zamanda?

Sen h progesteron içeren ilaçlara devam ediyor musun? Onlar da çok nefes darlığı yapıyor. Çarpıntı da varsa bu sefer de demir eksikliği olabiliyor. Demir baktırdın mı yakın zamanda?
Evet canim. Günde 3 tane progestan fitil. İns keser yakında onuda... Demir eksikliği yoktu ama en son Kadın doğuma basladigimda tahlil yapmışlardı herşey iyi çıkmıştı. Orada demire baktılar mi bilmiyorum Elevit diye bı takviye kullanıyorum. İçinde demir vitaminide var yeterlidir ins. Çarpıntım yok ama sanki karnım büyüyünce baskı yapıyor mideye oda nefesime etki ediyor gibi

Onun da kesin etkisi vardır. Ama bi dikkat et bakalım progestanı bırakınca düzelme olacak mı, bende acayip fark etmişti.

Karışık vitaminlerde demir var ama 4. Ayda galiba ekstra demir başlıyolar mutlaka.

Onun da kesin etkisi vardır. Ama bi dikkat et bakalım progestanı bırakınca düzelme olacak mı, bende acayip fark etmişti.

Karışık vitaminlerde demir var ama 4. Ayda galiba ekstra demir başlıyolar mutlaka.
Aa onu bilmiyordum canım. Belki kontrolde verir bişey demedi. Elevit ve D3 vitamin kullandığımı söyledim devam dedi. Balık yiyemedigimi söylediğimde Omega3 verdi.Bi sıradan kontrole dönemedim. Doktorun tek derdi bebek

Canım kıyamam bunlar doğumdan sonrasına hazırlık o sık sık tuvalete kalkman bebiş olunca emzirmeye uyanışların olacak karın agrısı bel ve sırt agrısıyla yer degiştirecek gözünü korkutmuyorumdur insallah çünkğ sana bi tebessümü ve o mis gibi kokusu herseyi unutturacak saglıkla atlatıp bir avazda derler ya o şekilde saglıkla kavusursun insallah bebişine

Canım elevit kullanmama ragmen ferrum diye demir ilacı da verdi drum. Bu aydan sonra normalmiş büyümesi katlandığı için kalp ve ciğerleri zorluyormuş. Gözümde korkuyor havalar ısındıkca ne hallere girecez Bülent ersoy yada menepozlu gibi elimizde yelpaze takılırız sanırım

Sıcaklar beni de çok etkiliyor, azcık sıcak oldu Hemen ellerim ayaklarım şişti, ama napalim bol su iç dedi bugün doktor. Bu arada elevitle birlikte ben de kan ilacı kullanıyorum, ama ferrum bende çok mide bulantısı yapmıştı, maltofer yazdı daha sonra şurup gibi o da, daha rahat ettim.

Beni o kadar etkilemedi demir ilacı ama kardesimde fena bulantı yapmış iyi oldu dediğin olmadı oda söylesin de degiştirsin bari.

Hiç değilse göbeküstü yatabilicem, vaktim oldukça tabi

Yok korkmuyorum ya, yani korksam da korkunun ecele faydası yok Tebessümü kokusu bilmemnesi unutturmasa zaten kim yapar 2.yi bilmiyorum ciddi zorladı bu ay ya... bi de göbeğimin bi tarafına toplanıyo, üst tarafa doğru zorluyo Nefesim kesilince anlıyorum ki diyaframa doğru içerden yine bastıran var

Öf iğneler bitti vitaminler başladı. Bı sürü şey.Gercekten ihtiyacmi bunlar Biz tam sıcaklara denk geliyoruz. Allah yardımcımız olsun Büyümesi gerçekten katlandı. İki haftada bayağı büyüdü karnım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…