- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Bizim de 10 aralık transfer günüydü 5 ocakta görmüşüz keseyi ve kalp atışlarını da duymuştuk ikizlerimizin. Nerdeyse transferden 1 ay sonra görünüyor demek ki.Kızlar 22 Mayıs test günümdü bugün 10 gün geçti üzerinden. Kese duruyor bebek görünmedi acaba anca mı görülecek? 14 mm kese büyümüş aslında ama
Keseyi 5+5 te gördük. Beta hcg 18binlerdeydi. 6+6 da kalp atışını duyduk. Benimde agrım yoktu. Eşim çok panik yaptı hatta ama ben rahattım agrım olmadığı için. Ama ne de olsa kanama yani bi de bi anda boşaldı neye uğradığımı şaşırdım. Oksapar ve prolutex kullanıyordum. onları yaptıktan sonra ayağa kalktım sonra hemen kanama oldu. Bilmiyorum stres mi yaptım kendimi kastım mi o yüzden mi oldu. Yoksa dedikleri gibi yerleşme kanaması miydi. Ilaclari düzenli saatli kullanın, inşallah bir şey olmaz. Onları yaşadık ama şimdi karşımda uyuyor küçük hanım
Cok güzel7. Gün kan testi sonucum 142 çıktı
Aminn çok teşekkür ederimCok güzelmasallah saglıkla ilerlesin saglıkla kucagına al insallah
Kıyamam sanaYani şükürsüzlük gibi olmayacaksa, son ay gerçekten beni en zorlayan ay oldu. Hareketlerim çok kısıtlandı ki az kilo aldım.(9 kilo) doğru düzgün ödem problemim de yok. Ama göbek... göbeğim acıyo resmen gerilmekten. Gece karın ağrılarıyla uyanıyorum, zaten karnım ağrımasa tuvalete kalkıyorum. Aa kalkmak demişken, ona kalkmak denmezkendimi hafifçe ittirerek ayaklarımı yataktan aşağı sallıyorum, vücudumun geri kalanı ayaklarımı takip ediyo
Eskiden derdim neden bu kadınlar bu doğumu bu kadar dört gözle bekliyo, korkmuyolar mı. Gerçekten Allah biliyo da öyle yapıyo demek ki, doğuma bir motivasyonla giderim heralde
Ay ben şimdiden yaşıyorum bunları, ikiz olunca 35. Haftada yaşanan şeyleri ben şimdiden yaşıyorum.Yani şükürsüzlük gibi olmayacaksa, son ay gerçekten beni en zorlayan ay oldu. Hareketlerim çok kısıtlandı ki az kilo aldım.(9 kilo) doğru düzgün ödem problemim de yok. Ama göbek... göbeğim acıyo resmen gerilmekten. Gece karın ağrılarıyla uyanıyorum, zaten karnım ağrımasa tuvalete kalkıyorum. Aa kalkmak demişken, ona kalkmak denmezkendimi hafifçe ittirerek ayaklarımı yataktan aşağı sallıyorum, vücudumun geri kalanı ayaklarımı takip ediyo
Eskiden derdim neden bu kadınlar bu doğumu bu kadar dört gözle bekliyo, korkmuyolar mı. Gerçekten Allah biliyo da öyle yapıyo demek ki, doğuma bir motivasyonla giderim heralde
Yani şükürsüzlük gibi olmayacaksa, son ay gerçekten beni en zorlayan ay oldu. Hareketlerim çok kısıtlandı ki az kilo aldım.(9 kilo) doğru düzgün ödem problemim de yok. Ama göbek... göbeğim acıyo resmen gerilmekten. Gece karın ağrılarıyla uyanıyorum, zaten karnım ağrımasa tuvalete kalkıyorum. Aa kalkmak demişken, ona kalkmak denmezkendimi hafifçe ittirerek ayaklarımı yataktan aşağı sallıyorum, vücudumun geri kalanı ayaklarımı takip ediyo
Kıyamam sanaokurken istemsizce güldüm az kalmış sıkıntısız sağlıkla kavuş vampirellana
Ay ben şimdiden yaşıyorum bunları, ikiz olunca 35. Haftada yaşanan şeyleri ben şimdiden yaşıyorum.
Doğuma karar verdiniz mi bu arada nerde olacak, acibademde Ahmet beyde mi düşünüyorsun? Bir de kaçıncı haftada nst ye başlanıyor merak ettim
Ay hayal ettimde hiç kolay değildir eminim. Az kaldı bitiyor Ben bazen nefesim daralıyor gibi hissediyorum demek iyi günlerimiz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kolay bı doğum olsun ins
Evet canim. Günde 3 tane progestan fitil. İns keser yakında onuda... Demir eksikliği yoktu ama en son Kadın doğuma basladigimda tahlil yapmışlardı herşey iyi çıkmıştı. Orada demire baktılar mi bilmiyorumSen h progesteron içeren ilaçlara devam ediyor musun? Onlar da çok nefes darlığı yapıyor. Çarpıntı da varsa bu sefer de demir eksikliği olabiliyor. Demir baktırdın mı yakın zamanda?
Evet canim. Günde 3 tane progestan fitil. İns keser yakında onuda... Demir eksikliği yoktu ama en son Kadın doğuma basladigimda tahlil yapmışlardı herşey iyi çıkmıştı. Orada demire baktılar mi bilmiyorumElevit diye bı takviye kullanıyorum. İçinde demir vitaminide var yeterlidir ins. Çarpıntım yok ama sanki karnım büyüyünce baskı yapıyor mideye oda nefesime etki ediyor gibi
Aa onu bilmiyordum canım. Belki kontrolde verir bişey demedi. Elevit ve D3 vitamin kullandığımı söyledim devam dedi. Balık yiyemedigimi söylediğimde Omega3 verdi.Bi sıradan kontrole dönemedim. Doktorun tek derdi bebekOnun da kesin etkisi vardır. Ama bi dikkat et bakalım progestanı bırakınca düzelme olacak mı, bende acayip fark etmişti.
Karışık vitaminlerde demir var ama 4. Ayda galiba ekstra demir başlıyolar mutlaka.
Hayırla sağlıkla inşallah ❤❤Masallah darısı başımıza saglıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Canım kıyamam bunlar doğumdan sonrasına hazırlık o sık sık tuvalete kalkman bebiş olunca emzirmeye uyanışların olacak karın agrısı bel ve sırt agrısıyla yer degiştirecek gözünü korkutmuyorumdur insallah çünkğ sana bi tebessümü ve o mis gibi kokusu herseyi unutturacak saglıkla atlatıp bir avazda derler ya o şekilde saglıkla kavusursun insallah bebişineYani şükürsüzlük gibi olmayacaksa, son ay gerçekten beni en zorlayan ay oldu. Hareketlerim çok kısıtlandı ki az kilo aldım.(9 kilo) doğru düzgün ödem problemim de yok. Ama göbek... göbeğim acıyo resmen gerilmekten. Gece karın ağrılarıyla uyanıyorum, zaten karnım ağrımasa tuvalete kalkıyorum. Aa kalkmak demişken, ona kalkmak denmezkendimi hafifçe ittirerek ayaklarımı yataktan aşağı sallıyorum, vücudumun geri kalanı ayaklarımı takip ediyo
Canım elevit kullanmama ragmen ferrum diye demir ilacı da verdi drum. Bu aydan sonra normalmiş büyümesi katlandığı için kalp ve ciğerleri zorluyormuş. Gözümde korkuyor havalar ısındıkca ne hallere girecez Bülent ersoy yada menepozlu gibi elimizde yelpaze takılırız sanırımEvet canim. Günde 3 tane progestan fitil. İns keser yakında onuda... Demir eksikliği yoktu ama en son Kadın doğuma basladigimda tahlil yapmışlardı herşey iyi çıkmıştı. Orada demire baktılar mi bilmiyorumElevit diye bı takviye kullanıyorum. İçinde demir vitaminide var yeterlidir ins. Çarpıntım yok ama sanki karnım büyüyünce baskı yapıyor mideye oda nefesime etki ediyor gibi
Sıcaklar beni de çok etkiliyor, azcık sıcak oldu Hemen ellerim ayaklarım şişti, ama napalim bol su iç dedi bugün doktor. Bu arada elevitle birlikte ben de kan ilacı kullanıyorum, ama ferrum bende çok mide bulantısı yapmıştı, maltofer yazdı daha sonra şurup gibi o da, daha rahat ettim.Canım elevit kullanmama ragmen ferrum diye demir ilacı da verdi drum. Bu aydan sonra normalmiş büyümesi katlandığı için kalp ve ciğerleri zorluyormuş. Gözümde korkuyor havalar ısındıkca ne hallere girecez Bülent ersoy yada menepozlu gibi elimizde yelpaze takılırız sanırım
Beni o kadar etkilemedi demir ilacı ama kardesimde fena bulantı yapmış iyi oldu dediğin olmadı oda söylesin de degiştirsin bari.Sıcaklar beni de çok etkiliyor, azcık sıcak oldu Hemen ellerim ayaklarım şişti, ama napalim bol su iç dedi bugün doktor. Bu arada elevitle birlikte ben de kan ilacı kullanıyorum, ama ferrum bende çok mide bulantısı yapmıştı, maltofer yazdı daha sonra şurup gibi o da, daha rahat ettim.
Canım kıyamam bunlar doğumdan sonrasına hazırlık o sık sık tuvalete kalkman bebiş olunca emzirmeye uyanışların olacak karın agrısı bel ve sırt agrısıyla yer degiştirecek gözünü korkutmuyorumdur insallah çünkğ sana bi tebessümü ve o mis gibi kokusu herseyi unutturacak saglıkla atlatıp bir avazda derler ya o şekilde saglıkla kavusursun insallah bebişine
Öf iğneler bitti vitaminler başladı. Bı sürü şey.Gercekten ihtiyacmi bunlarCanım elevit kullanmama ragmen ferrum diye demir ilacı da verdi drum. Bu aydan sonra normalmiş büyümesi katlandığı için kalp ve ciğerleri zorluyormuş. Gözümde korkuyor havalar ısındıkca ne hallere girecez Bülent ersoy yada menepozlu gibi elimizde yelpaze takılırız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?