Bulantı mi ? Benim zaten bulanıyor bide bumu bulandırıyorBeni o kadar etkilemedi demir ilacı ama kardesimde fena bulantı yapmış iyi oldu dediğin olmadı oda söylesin de degiştirsin bari.
Canım sende durumlar nasıl kontrol ne zaman transfer falan? Okullar acıldı pek takip edemiyorum. Güzel haberlerini bekliyorumKıyamam sanaokurken istemsizce güldüm az kalmış sıkıntısız sağlıkla kavuş vampirellana
Beni o kadar etkilemedi demir ilacı ama kardesimde fena bulantı yapmış iyi oldu dediğin olmadı oda söylesin de degiştirsin bari.
Bulantı mi ? Benim zaten bulanıyor bide bumu bulandırıyor
Öf iğneler bitti vitaminler başladı. Bı sürü şey.Gercekten ihtiyacmi bunlarBiz tam sıcaklara denk geliyoruz. Allah yardımcımız olsun Büyümesi gerçekten katlandı. İki haftada bayağı büyüdü karnım.
Öf iğneler bitti vitaminler başladı. Bı sürü şey.Gercekten ihtiyacmi bunlarBiz tam sıcaklara denk geliyoruz. Allah yardımcımız olsun Büyümesi gerçekten katlandı. İki haftada bayağı büyüdü karnım.
Midemde yanma ve safra oluyor acaba ondanmıBen geçen sene demir ilacından hastanelik oldum. O kadar çok karnım ağrıdı ki, safra kesesinden şüphelendiler. Ultrason vs bakıldı, bişey çıkmadı. Ne zaman ilacı bıraktım tak diye ağrı geçti...
Maltofer kullanıyorum ben de. Tadı gerçekten rezalet, şekerli tentürdiyot gibi ama o ağrıyı çekmektense...
Ya resmen prof oluyoruz arastırmaktanDemir düşünce çarpıntı oluyo, kalsiyum vr magnezyum düşünce uyuşmalar kasılmalar oluyo, b12 düşünce kansızlık oluyo yine çarpıntılar tutuyo...
Boşuna vampirella demiyorum ben ya
Ocsapar devam mi ya oda kötüBen oksapar ve corasprin falan devam bende eksilen bi tek proloteks. Üstüne vitaminler. Ya ben baya baya şiştim sonumu düşünemiyorum tartılmakta istemiyorum bulantı bitti haftada bi istifra oluyor oda safradan. Ama iştah baya acıldı bulantı gidince. Kıyamam sana bulantı cok eahatsız edici ve beslenmeni engelleyici ise onun için günlük hap veriyorlar benim ortanca cok bulantılı gecirdi iki hamileliğinide.ilaç vermişlerdi. Hoş her yerimiz ilac.
Yanma reflüdur belkide canım. Bebek buyudukte mideye baskı yapıyor oda reflu yapiyorMidemde yanma ve safra oluyor acaba ondanmıcok cok etki yapmadı. Bende hamilelik yokkende ayda bi safra cıkartırdım regl döneminde. Ona bagladım ama aklımda bulunsun.
Çok feci durumdayım bulantilarim bitti iştahım açıldı derken iki gündür içiyorum aşırı midem bulanıyor yarın doktorumu aricamBulantı mi ? Benim zaten bulanıyor bide bumu bulandırıyor
Geçmiş olsun canım.Çok feci durumdayım bulantilarim bitti iştahım açıldı derken iki gündür içiyorum aşırı midem bulanıyor yarın doktorumu aricam
Beni o kadar etkilemedi demir ilacı ama kardesimde fena bulantı yapmış iyi oldu dediğin olmadı oda söylesin de degiştirsin bari.
Gerçekten bu demir ilacı hap kullanırken beni cok etkilemişti, ilk 3 ayda midem hep bulanıyordu ama demire başladıktan sonra ilk defa öğürdüm yani afedersiniz, doktora yazdım o da tok karnına kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi , yok yine aynı, şimdi maltofer i de tok karnına yani , kahvaltıdan iki saat sonra içiyorum, evet biraz zorluyor yine ama hap kadar hiç değil, zaten bebekler bi doğsun ilk demir ilacını bırakıcam.Ben geçen sene demir ilacından hastanelik oldum. O kadar çok karnım ağrıdı ki, safra kesesinden şüphelendiler. Ultrason vs bakıldı, bişey çıkmadı. Ne zaman ilacı bıraktım tak diye ağrı geçti...
Maltofer kullanıyorum ben de. Tadı gerçekten rezalet, şekerli tentürdiyot gibi ama o ağrıyı çekmektense...
İnşallahhh canım inşallah yaGeçmiş olsun canım.İlacı kesersen geçer ins kalıcı olmasinda
Ocsapar devam mi ya oda kötüHesapladım en az 240 kez kusmusum. prilam mi ne verdiler bana o dokundu ağrı yaptı.Başka ilaç verdi onu içince günde 1-2 kusarken 5 kez kusmaya başladım. Dahada beter etti ilginç şekilde bıraktım. Benimki reflü kaynaklı birazda galiba... Beslenmeme pek etkisi yok canım sabah aç karnına oluyor ve gece yatarken yemek yediğimde kesiliyor.Canim kilo bence bebek yüzünden oluyor bu kadar çabuk alamayız. Ben hiç almiyordum. Bu ara ne olduysa 52 den 54 e çıktım.
54 müayyy obezite sınırı resmen
ben 50 li kiloları en son lisede görmüştüm hey gidi günler heeyyama bi doğurayım, vericem. O kadar sıkıldım ki kilodan. Hele şimdi iyice bi ağırlık bi hareket edememek bir şişlikk.. nefret ettim artık.
benim de son ay artık reflü iyice çekilmez duruma geldi. Dün bi yandan güldüm bi yandan kendime acıdım. Vampirella tekmeyi öyle bi yere yapıştırdı ki artık midem mi kaburgam mı, direkt midem ağzıma çıktı
kuru kuru etimek yemek bana çok iyi geliyo. Denedin mi?
Estrofem kullanıyorum canım şimdi. Pazartesi ilk kontrol varCanım sende durumlar nasıl kontrol ne zaman transfer falan? Okullar acıldı pek takip edemiyorum. Güzel haberlerini bekliyorum
Pazartesi transfer gününü alırsın canımEstrofem kullanıyorum canım şimdi. Pazartesi ilk kontrol var
Bizimki de yeni döndü yaDogurunca hepsi gider canım Doğuma bı gün kala kardeşim birden ayyy diye bağırirdi. Ne oluyo ya diyordum. Bebek tekmesi acıtıyormus meğer. Tabi onun tersti bebek. Alta doğrumu vuruyordu nedir bilmem. Kuru Etimek ne iyi dedin. Aç karnına biseyler yemek lazımmış. O an taze ekmek bulmamda zor bayatta midemi bulandırıyor. Etimek en iyisi. Asiti alır. Kesinlikle deniycem. Erkekler ne kadar rahat. Tamam destek oluyorlarda adamlar bı sperm örneği verdi sadece Her şey bizim başımıza geliyor.
Dört gözle bekliyorum senin güzel haberini. Pazartesi haber et ne dedi tarih verdi mi. Verir muhtemelenEstrofem kullanıyorum canım şimdi. Pazartesi ilk kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?