Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Doğru canım geçen sefer 1 hafta fazla bekletmişti beni. Şimdi hatırladım
Canım sen şuan rahim dinlendirme aşamasında mısın? Benimde yumurta toplamam var pazartesi günü E2 3049 çıkınca rahim dinlendirme yapalım dedi. Nasıl oluyor dinlenme süreci biraz bahsettiler de ilaçlar vs. tam söylemediler.

Yok canım transfer için rahim kalınlaştırmadayım şu an. Yumurta toplamadan sonra taze transfer yapmayacaksa rahim dinlendiriliyor. O sürede ilk adetinin 2. Günü göbekten 1 kez iğne yapıyorsun. 21 günlükte adet düzenleyici hap kullanıyorsun. İlaç bitince 5-10 gün aradı adet oluyorsun. 2. Gün gidip muayene oluyorsun bir sıkıntı yoksa rahim kalınlaştırmak için ilaca başlıyorsun. Sen de pcos mu var

Sağolasın canım. Pkos var demedi hiçbir doktor ama amh 6,8 lh,fsh normal. Ultrasonda da görünmüyor hiçbişey adetlerim de düzenli canan hanım hafif polikistik var dedi anlamadım bende. Nicel Bey yumurtalarının hepsi eşit büyümemiş dedi. Pazartesiye kadar büyür mü ki

Evet pazartesiye kadar büyür iğnen var bugun de değil mi onunda etkisi olur. Pco olanlara farklı bir beslenme şekli uyguluyorlar da sen ondan sordum. Bol bol kaliteli kaliteli yumurtalar toplanır inşallah

Evet pazartesiye kadar büyür iğnen var bugun de değil mi onunda etkisi olur. Pco olanlara farklı bir beslenme şekli uyguluyorlar da sen ondan sordum. Bol bol kaliteli kaliteli yumurtalar toplanır inşallah
Aa bilmiyordum. Gerek görmediler heralde. İğnem var bugün gonal f 300 yaptım az önce yarında çatlatma iğnesi yapıcam.

O ne gı kilomu o tüy sikletsin saglıklı beslende artık bulantıda cilvesi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…