- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Pazartesi transfer gününü alırsın canım
Hemen veriyor muydu transfer tarihi ya sanki 2. Kontrolde değil miydiDört gözle bekliyorum senin güzel haberini. Pazartesi haber et ne dedi tarih verdi mi. Verir muhtemelen
Adetliyken baktı 1. Kontrol. Sonra işte 2. Kontrolde verir sanki. Yeterince kalınlaşmamışsa 3. Kontrole çağırır diye düşünüyorum ama atıyor muyum bilemedimHemen veriyor muydu transfer tarihi ya sanki 2. Kontrolde değil miydihafızamdan silmişim her şeyi
Yok yok bu dediğin gibiydi sanki.Adetliyken baktı 1. Kontrol. Sonra işte 2. Kontrolde verir sanki. Yeterince kalınlaşmamışsa 3. Kontrole çağırır diye düşünüyorum ama atıyor muyum bilemedim
Seninki de ikinci kontrol canım. İlki adetli kontrolün buda ikinci... 2.de kalınlaşmış oluyor genelde bı hafta sonrasına gün veriyorHemen veriyor muydu transfer tarihi ya sanki 2. Kontrolde değil miydihafızamdan silmişim her şeyi
Doğru canım geçen sefer 1 hafta fazla bekletmişti beni. Şimdi hatırladımSeninki de ikinci kontrol canım. İlki adetli kontrolün buda ikinci... 2.de kalınlaşmış oluyor genelde bı hafta sonrasına gün veriyor
Canım sen şuan rahim dinlendirme aşamasında mısın? Benimde yumurta toplamam var pazartesi günü E2 3049 çıkınca rahim dinlendirme yapalım dedi. Nasıl oluyor dinlenme süreci biraz bahsettiler de ilaçlar vs. tam söylemediler.Doğru canım geçen sefer 1 hafta fazla bekletmişti beni. Şimdi hatırladım
Yok canım transfer için rahim kalınlaştırmadayım şu an. Yumurta toplamadan sonra taze transfer yapmayacaksa rahim dinlendiriliyor. O sürede ilk adetinin 2. Günü göbekten 1 kez iğne yapıyorsun. 21 günlükte adet düzenleyici hap kullanıyorsun. İlaç bitince 5-10 gün aradı adet oluyorsun. 2. Gün gidip muayene oluyorsun bir sıkıntı yoksa rahim kalınlaştırmak için ilaca başlıyorsun. Sen de pcos mu varCanım sen şuan rahim dinlendirme aşamasında mısın? Benimde yumurta toplamam var pazartesi günü E2 3049 çıkınca rahim dinlendirme yapalım dedi. Nasıl oluyor dinlenme süreci biraz bahsettiler de ilaçlar vs. tam söylemediler.
Sağolasın canım. Pkos var demedi hiçbir doktor ama amh 6,8 lh,fsh normal. Ultrasonda da görünmüyor hiçbişey adetlerim de düzenli canan hanım hafif polikistik var dedi anlamadım bende. Nicel Bey yumurtalarının hepsi eşit büyümemiş dedi. Pazartesiye kadar büyür mü kiYok canım transfer için rahim kalınlaştırmadayım şu an. Yumurta toplamadan sonra taze transfer yapmayacaksa rahim dinlendiriliyor. O sürede ilk adetinin 2. Günü göbekten 1 kez iğne yapıyorsun. 21 günlükte adet düzenleyici hap kullanıyorsun. İlaç bitince 5-10 gün aradı adet oluyorsun. 2. Gün gidip muayene oluyorsun bir sıkıntı yoksa rahim kalınlaştırmak için ilaca başlıyorsun. Sen de pcos mu var
Evet pazartesiye kadar büyür iğnen var bugun de değil mi onunda etkisi olur. Pco olanlara farklı bir beslenme şekli uyguluyorlar da sen ondan sordum. Bol bol kaliteli kaliteli yumurtalar toplanır inşallahSağolasın canım. Pkos var demedi hiçbir doktor ama amh 6,8 lh,fsh normal. Ultrasonda da görünmüyor hiçbişey adetlerim de düzenli canan hanım hafif polikistik var dedi anlamadım bende. Nicel Bey yumurtalarının hepsi eşit büyümemiş dedi. Pazartesiye kadar büyür mü ki
Aa bilmiyordum. Gerek görmediler heralde. İğnem var bugün gonal f 300 yaptım az önce yarında çatlatma iğnesi yapıcam.Evet pazartesiye kadar büyür iğnen var bugun de değil mi onunda etkisi olur. Pco olanlara farklı bir beslenme şekli uyguluyorlar da sen ondan sordum. Bol bol kaliteli kaliteli yumurtalar toplanır inşallah
Toplanan yumurtan çok olursa belki pazartesi söylerler. Bende o beslenme şeklini uygulamadım burdan bir kaç arkadaş uygulamıştı ordan biliyorum.Aa bilmiyordum. Gerek görmediler heralde. İğnem var bugün gonal f 300 yaptım az önce yarında çatlatma iğnesi yapıcam.
Bana sorduysan bende yok canım.Sende de mi vardı.Pko için kullanılan ocean'ın bi takviyesi vardı olmadı onu kullanırım doktor beye sorup.
O ne gı kilomu o tüy sikletsin saglıklı beslende artık bulantıda cilvesi olsunOcsapar devam mi ya oda kötüHesapladım en az 240 kez kusmusum. prilam mi ne verdiler bana o dokundu ağrı yaptı.Başka ilaç verdi onu içince günde 1-2 kusarken 5 kez kusmaya başladım. Dahada beter etti ilginç şekilde bıraktım. Benimki reflü kaynaklı birazda galiba... Beslenmeme pek etkisi yok canım sabah aç karnına oluyor ve gece yatarken yemek yediğimde kesiliyor.Canim kilo bence bebek yüzünden oluyor bu kadar çabuk alamayız. Ben hiç almiyordum. Bu ara ne olduysa 52 den 54 e çıktım.
Aynen canım vardı zaten cogaldıYanma reflüdur belkide canım. Bebek buyudukte mideye baskı yapıyor oda reflu yapiyor
2 kontrol de tarih verilir o zaman hersey gönlünce olsun inşallah canımEstrofem kullanıyorum canım şimdi. Pazartesi ilk kontrol var
Benim 3 de vermiştiHemen veriyor muydu transfer tarihi ya sanki 2. Kontrolde değil miydihafızamdan silmişim her şeyi
Ay ne cabuk unutuyoruz benim ya 3 ya 4 o zaman 9 ocak son adet 15 subat transfer di galibaAdetliyken baktı 1. Kontrol. Sonra işte 2. Kontrolde verir sanki. Yeterince kalınlaşmamışsa 3. Kontrole çağırır diye düşünüyorum ama atıyor muyum bilemedim
Sağol canım. İnşallah olur. Sen nasılsın2 kontrol de tarih verilir o zaman hersey gönlünce olsun inşallah canım
HahahaO ne gı kilomu o tüy sikletsin saglıklı beslende artık bulantıda cilvesi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?