Ben hatırlıyorum bı ara konu olmustu. Niye gidiyorsun diye soruyordumAy ne cabuk unutuyoruz benim ya 3 ya 4 o zaman 9 ocak son adet 15 subat transfer di galiba
Benim biri 11mm,15mm,17mm,13mm Antral folikul falan pek eşit değildi. Sonra yetiştiler küçük olanlarda büyüyüp dollenmisti.O yüzden yetişir. Dozu yükseltmiş büyüsün diye. Çatlatma iğnesi de son büyümeyi sağlıyor. Bi iki gün hep yürüyüş yap bence canim.Sağolasın canım. Pkos var demedi hiçbir doktor ama amh 6,8 lh,fsh normal. Ultrasonda da görünmüyor hiçbişey adetlerim de düzenli canan hanım hafif polikistik var dedi anlamadım bende. Nicel Bey yumurtalarının hepsi eşit büyümemiş dedi. Pazartesiye kadar büyür mü ki
Bugün bana da farklı farklı sayılar söyledi ultrasona bakarken. İnşallah büyürler. Masaj ve yürüyüş benimde aklıma geldi belki faydası olur diye düşünüyordum bu akşamdan başlayayım ben hatta yürüyüşeBenim biri 11mm,15mm,17mm,13mm Antral folikul falan pek eşit değildi. Sonra yetiştiler küçük olanlarda büyüyüp dollenmisti.O yüzden yetişir. Dozu yükseltmiş büyüsün diye. Çatlatma iğnesi de son büyümeyi sağlıyor. Bi iki gün hep yürüyüş yap bence canim.
İyiyim canım Rabbime sükür sanki sürüklenip gidiyorum hızlı trende gibi hissediyorumSağol canım. İnşallah olur. Sen nasılsın
Evet canim doğru. İlkinde bakmadilarda ikinci transferden önce progesteron bakmislardi.Joanne11 bu transferinden önce progesteron mu bakmıştı sende yanlış mı hatırlıyorum
İyiyim canım Rabbime sükür sanki sürüklenip gidiyorum hızlı trende gibi hissediyorumruhsal olarak evde terör estiriyorum diktatör oldum resmen hormonlar duygusallık. Ayrıntılı taramayı bekliyorum inşallah onuda sorunsuz atlatırım. Öyle yani
Benim 26 sı canım. Seninki benden önce tıpta yaptırıyorsun değil miAyrıntılı ultrason kaçında canım. Benim 16 sinda
Ya sanki gec olacak gibi illa su haftada olacak diye bi zorunluluk varmı bilmem. 18 ve 28 arasına randevu alın demişti drum. 26sına bulduk anca turgay beye.Ayrıntılı ultrason kaçında canım. Benim 16 sinda
Evet canim. Melihte devam. Sona kadar gitmeyi düşünüyorum onda insBenim 26 sı canım. Seninki benden önce tıpta yaptırıyorsun değil mi
İnşallah canım sıkıntısız atlatırsınİyiyim canım Rabbime sükür sanki sürüklenip gidiyorum hızlı trende gibi hissediyorumruhsal olarak evde terör estiriyorum diktatör oldum resmen hormonlar duygusallık. Ayrıntılı taramayı bekliyorum inşallah onuda sorunsuz atlatırım. Öyle yani
Bende zamanını bilmiyorum canim. 16 haftadayken doktor bir ay sonra gel dedi. 20. Haftam oluyor. Bence uygun senindeYa sanki gec olacak gibi illa su haftada olacak diye bi zorunluluk varmı bilmem. 18 ve 28 arasına randevu alın demişti drum. 26sına bulduk anca turgay beye.
Acaba banada bakar mıEvet canim doğru. İlkinde bakmadilarda ikinci transferden önce progesteron bakmislardi.
1 in altı olmali canımAcaba banada bakar mıtransfer için kaç olması gerekiyor acaba biraz araştırıyım
Kabak çekirdeği yiyin bir de, dut kurusu iyi geliyor transfer sürecinde yumurtalara.Bugün bana da farklı farklı sayılar söyledi ultrasona bakarken. İnşallah büyürler. Masaj ve yürüyüş benimde aklıma geldi belki faydası olur diye düşünüyordum bu akşamdan başlayayım ben hatta yürüyüşe
Kabak çekirdeği eşime almıştım bende yiyorum arada transfere kadar yiyeyim evde dut kurusuda var. Birde avokado yemeye başlayayım transfere kadar anca alışırım tadınaKabak çekirdeği yiyin bir de, dut kurusu iyi geliyor transfer sürecinde yumurtalara.
Transfer de de 1 altında olmalı. Ben yükselmeli sandım niyeyse1 in altı olmali canımBakar. Bı dönem sadece kalınlıga göre transfer yapıyorlardı sonra progesteronada bakmaya başladılar. Denisede bakmislardi.
Evet ilginç gerçekten bende artması iyi sanardim. Demekki bazı durumlarda düşük olmalıymisTransfer de de 1 altında olmalı. Ben yükselmeli sandım niyeyse
Sağol canım aklıma takılmıştıEvet ilginç gerçekten bende artması iyi sanardim. Demekki bazı durumlarda düşük olmalıymis
Transfer de de 1 altında olmalı. Ben yükselmeli sandım niyeyse
Ben hep rahim duvarıyla karıştırıyorumEvet ilginç gerçekten bende artması iyi sanardim. Demekki bazı durumlarda düşük olmalıymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?