Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Benim biri 11mm,15mm,17mm,13mm Antral folikul falan pek eşit değildi. Sonra yetiştiler küçük olanlarda büyüyüp dollenmisti.O yüzden yetişir. Dozu yükseltmiş büyüsün diye. Çatlatma iğnesi de son büyümeyi sağlıyor. Bi iki gün hep yürüyüş yap bence canim.

Bugün bana da farklı farklı sayılar söyledi ultrasona bakarken. İnşallah büyürler. Masaj ve yürüyüş benimde aklıma geldi belki faydası olur diye düşünüyordum bu akşamdan başlayayım ben hatta yürüyüşe

Sağol canım. İnşallah olur. Sen nasılsın
İyiyim canım Rabbime sükür sanki sürüklenip gidiyorum hızlı trende gibi hissediyorumruhsal olarak evde terör estiriyorum diktatör oldum resmen hormonlar duygusallık. Ayrıntılı taramayı bekliyorum inşallah onuda sorunsuz atlatırım. Öyle yani

Ayrıntılı ultrason kaçında canım. Benim 16 sinda

İnşallah canım sıkıntısız atlatırsın

Ya sanki gec olacak gibi illa su haftada olacak diye bi zorunluluk varmı bilmem. 18 ve 28 arasına randevu alın demişti drum. 26sına bulduk anca turgay beye.
Bende zamanını bilmiyorum canim. 16 haftadayken doktor bir ay sonra gel dedi. 20. Haftam oluyor. Bence uygun seninde

Kabak çekirdeği yiyin bir de, dut kurusu iyi geliyor transfer sürecinde yumurtalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…