- 4 Aralık 2017
- 1.326
- 3.004
- 133
Sağol canım aklıma takılmıştı
Evetkontrol yarındı dimi?
Canım prolutex i sordun mu? Kullandığına göre zorunlu sanırım. Prolutex i Nicel bey 13. Haftaya kadar demişti.İyi akşamlarbu ilaçlardan hangilerini ne zamana kadar kullanıyorsunuz arkadaşlar? Şu prolutex maddi anlamda zorlamaya başladı bizi şimdiden
Hayır Nicel beyle hiç konuşamadık biraz yıldızımizda barismadi direk olarak doğum doktoruna randevu aldım,Dilek Ulusoya.Dün 12. günümdü,3. Kez test yaptirdim cok güzel artıyor cok şükür. Günde bir kes olsun diye rica edeceğim sorun olmayacaksa 13. haftaya kadar çok zorlanıriz gibi görünüyor.Canım prolutex i sordun mu? Kullandığına göre zorunlu sanırım. Prolutex i Nicel bey 13. Haftaya kadar demişti.
İyi akşamlarbu ilaçlardan hangilerini ne zamana kadar kullanıyorsunuz arkadaşlar? Şu prolutex maddi anlamda zorlamaya başladı bizi şimdiden
Tamamdır çıkınca haber veririmHaber bekliyorum dört gözle.
Maşallah hep böyle gitsin inşallahHayır Nicel beyle hiç konuşamadık biraz yıldızımizda barismadi direk olarak doğum doktoruna randevu aldım,Dilek Ulusoya.Dün 12. günümdü,3. Kez test yaptirdim cok güzel artıyor cok şükür. Günde bir kes olsun diye rica edeceğim sorun olmayacaksa 13. haftaya kadar çok zorlanıriz gibi görünüyor.
Peki çok teşekkür ederim ❤14 veya 15. Haftaya kadar kullandım ben tam hatırlamamakla beraber. 12 haftadan sonra azaltarak bıraktırıyorlar verilen tüm ilaçları, sıra sıra. Doktorunuzla bi görüşün mutlaka.
Amin canım inşallah. Hayır değilimMaşallah hep böyle gitsin inşallahCanım Nicel Bey'in sayfasındaki sen misin? Tatlı bı kız var dedim belki senin kızındir.Oyle düşündüm
NedenPeki çok teşekkür ederim ❤
Amin canım inşallah. Hayır değilimNicel Beyi ikna edemedim henüz hamile olduğuma o yüzden beni paylasmaz
Biz de 12. Haftada bırakmıştık borçları yeni yeni bitiyor o iğnenin, anca bebek alışverişlerine başlayabildikİyi akşamlarbu ilaçlardan hangilerini ne zamana kadar kullanıyorsunuz arkadaşlar? Şu prolutex maddi anlamda zorlamaya başladı bizi şimdiden
Süreç boyunca bir kerecik olumlu şey duymadım ağzından. Tamam karakteri öyledir işinde ki başarısından asla şüphem yok. Fakat bu süreçte doktorumdan asla motivasyon göremedim. 3 kere kan testi verdim ilki 7. Gün 142 çıktı,gününü bekleyelim dedi. İçim rahat etmedi 9. Gün yeniden verdim 371 oldu gününü bekleyelim dedi. 12. Gün yaptırdım 1258 çıktı 14. Gün tekrarlayın dedi. Yani konfeti patlamasını beklemiyorum ama tebrik ederim değeriniz iyi hamilesiniz bide 14. Gün bakıp emin olalım demek çok zor olmasa gerek. O öyle dedikçe Allahım bişeyler ters mi gidiyo diyorum kendi kendime panik oluyorum
Bu gidisle bizimde öyle olacak . Canımız sağolsun yeterki güzelce doğsunlar da borçları öderiz ne yapalımBiz de 12. Haftada bırakmıştık borçları yeni yeni bitiyor o iğnenin, anca bebek alışverişlerine başlayabildik
Tamamdır çıkınca haber veririmsen nasılsın belli olduğu doğuma tarihi ve şekli
Mizacı öyle sanırım bana da hiçbir konuda kesin konuşmuyor. Tahmini folikül sayımı bile bişey söyleyemem yumurta topladıktan sonra belli olur dediSüreç boyunca bir kerecik olumlu şey duymadım ağzından. Tamam karakteri öyledir işinde ki başarısından asla şüphem yok. Fakat bu süreçte doktorumdan asla motivasyon göremedim. 3 kere kan testi verdim ilki 7. Gün 142 çıktı,gününü bekleyelim dedi. İçim rahat etmedi 9. Gün yeniden verdim 371 oldu gününü bekleyelim dedi. 12. Gün yaptırdım 1258 çıktı 14. Gün tekrarlayın dedi. Yani konfeti patlamasını beklemiyorum ama tebrik ederim değeriniz iyi hamilesiniz bide 14. Gün bakıp emin olalım demek çok zor olmasa gerek. O öyle dedikçe Allahım bişeyler ters mi gidiyo diyorum kendi kendime panik oluyorum
Bu gidisle bizimde öyle olacak . Canımız sağolsun yeterki güzelce doğsunlar da borçları öderiz ne yapalım
Çok iyi canım hayırlı olsun. Sevindim.Transfer günü almış bir life getirdim sizehaftaya salı transfer oluyorum
Sağol canımÇok iyi canım hayırlı olsun. Sevindim.
Hayırlı olsun canımÇok iyi canım hayırlı olsun. Sevindim.
NormalSağol canımheyecanlandım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?