Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Evet daha hızlı oldu bu sefer. Daha fazla kalınlaşmış rahim inşallah canım i. Negatiften sonra pozitif düşünmek çok zormuş şimdi anlıyorum seni
Estrofemi artirinca daha hızlı kalinlasiyor ondan galiba.Öyle gerçekten.İleriki denemeleri düşünüyordum ben Zaten hiç belli olmuyor bu işler. İlkinde ikiside tutmayip ikincide ikisinin tutmasıda garip ne değişti ne olduda öyle oldu. O yüzden ilkiyle hiç karsilastirmamak gerekiyormus.

Estrofemi aynı kullandım vücut dengesyle mi alakalı bilemiyorum artık. İşte tek referansım bir önceki. İster istemez kıyaslama oluyor

Estrofemi aynı kullandım vücut dengesyle mi alakalı bilemiyorum artık. İşte tek referansım bir önceki. İster istemez kıyaslama oluyor
Malesef bende hep karşılaştırdım. Belkide canim benimkinde ilk 1-2-3 diye kullanmıştım. İkincide 3-4-5 falandı ona yormustum bende... Vücut alışıyormu napıyorsa ikinci daha kalın oluyor

Malesef bende hep karşılaştırdım. Belkide canim benimkinde ilk 1-2-3 diye kullanmıştım. İkincide 3-4-5 falandı ona yormustum bende... Vücut alışıyormu napıyorsa ikinci daha kalın oluyor
Olabilir canım bu sefer bir serum vereceklermiş bağışıklık güçlendirmek için. Ama adını söylemedi araştıramıyorum

Olabilir canım bu sefer bir serum vereceklermiş bağışıklık güçlendirmek için. Ama adını söylemedi araştıramıyorum
Bana verdilerdi canım transferden sonra odana geçince yapıolar 5-6 saat sürüyor hem yatmış oluyorsun iyi oluyo sonra ardından küçük bir serum daha takmışlardi oda bir saate yakın sürüyor Bu serum embriyoyu vücudun bağışıklık sağlamasına yardımcı olmak içindi galiba.

Evet canım bağışıklığı arttırmak içinmiş.sana yapılan bu muydu inaşallah bendede işe yarar. Başka bişey yapmış mıydı sana

Onu sormustum virüs nedeniyle tehlikeli diye bağışıklığı baskılamak için olanı yapmiyoruz demişti. Bu başka sanırım yada degisti artık yapıyorlardir belkide

Onu sormustum virüs nedeniyle tehlikeli diye bağışıklığı baskılamak için olanı yapmiyoruz demişti. Bu başka sanırım yada degisti artık yapıyorlardir belkide
Hocaya ilk kontrele gittiğimde bu serumdan bahsettim coronodan ötürü biraz uzaktı ama benim troidim vücudumu zaten düşman olarak görüyo bide tekrarlayan negatif olunca not alalım o zaman konuşuruz demişti. Bide garantiye almak için de yaptı sanırım. İyiki de yapmış

Evet canım bağışıklığı arttırmak içinmiş.sana yapılan bu muydu inaşallah bendede işe yarar. Başka bişey yapmış mıydı sana
Eşimden kan alınıp aşı yapılmıştı. Evet canım buydu sanırım. Süt gibi rengi var uzun sürüyor biraz sonra temizlemesi için diye bir serum daha takmışlardi

Öğleden sonra geliyor genelde bende hep öyle oldu saat 3-4 gibi gelmişti. Birde bugun baya yoğunluk vardı hastanede. Ağrın var mı nasılsın. İnşallah kaliteli ve bol embriyoların olur
Evet sabahtan başladı yoğunluk. Ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil . Nicel beyle görüştük 30 yumurta toplanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…