- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Evet daha hızlı oldu bu sefer. Daha fazla kalınlaşmış rahimNormalBu kez daha hızlı oldu. Bebiste tutacak ins
Estrofemi artirinca daha hızlı kalinlasiyor ondan galiba.Öyle gerçekten.İleriki denemeleri düşünüyordum benEvet daha hızlı oldu bu sefer. Daha fazla kalınlaşmış rahiminşallah canım i. Negatiften sonra pozitif düşünmek çok zormuş şimdi anlıyorum seni
Estrofemi aynı kullandım vücut dengesyle mi alakalı bilemiyorum artık. İşte tek referansım bir önceki. İster istemez kıyaslama oluyorEstrofemi artirinca daha hızlı kalinlasiyor ondan galiba.Öyle gerçekten.İleriki denemeleri düşünüyordum benZaten hiç belli olmuyor bu işler. İlkinde ikiside tutmayip ikincide ikisinin tutmasıda garip ne değişti ne olduda öyle oldu. O yüzden ilkiyle hiç karsilastirmamak gerekiyormus.
Malesef bende hep karşılaştırdım. Belkide canim benimkinde ilk 1-2-3 diye kullanmıştım. İkincide 3-4-5 falandı ona yormustum bende... Vücut alışıyormu napıyorsa ikinci daha kalın oluyorEstrofemi aynı kullandım vücut dengesyle mi alakalı bilemiyorum artık. İşte tek referansım bir önceki. İster istemez kıyaslama oluyor
Olabilir canım bu sefer bir serum vereceklermiş bağışıklık güçlendirmek için. Ama adını söylemedi araştıramıyorumMalesef bende hep karşılaştırdım. Belkide canim benimkinde ilk 1-2-3 diye kullanmıştım. İkincide 3-4-5 falandı ona yormustum bende... Vücut alışıyormu napıyorsa ikinci daha kalın oluyor
İnşallah 2.de pozitif görürsün canımOlabilir canım bu sefer bir serum vereceklermiş bağışıklık güçlendirmek için. Ama adını söylemedi araştıramıyorum
Aa çok iyi. Belki covittendir bende istemistimde vermedilerOlabilir canım bu sefer bir serum vereceklermiş bağışıklık güçlendirmek için. Ama adını söylemedi araştıramıyorum
Sağol canım inşallah. Senin opu ne zamanİnşallah 2.de pozitif görürsün canım
Benim aklımada covid geldi ama sormadım sanki istemiyormuş gibi olmasın diyeAa çok iyi. Belki covittendir bende istemistimde vermedilerAllah emeklerini karşılıksız bırakmasın
Oldum canım hastanedeyim şuan dinlenme aşamasında. Nicel Bey gelmedi henüzSağol canım inşallah. Senin opu ne zaman
Öğleden sonra geliyor genelde bende hep öyle oldu saat 3-4 gibi gelmişti. Birde bugun baya yoğunluk vardı hastanede. Ağrın var mı nasılsın. İnşallah kaliteli ve bol embriyoların olurOldum canım hastanedeyim şuan dinlenme aşamasında. Nicel Bey gelmedi henüz
Bana verdilerdi canım transferden sonra odana geçince yapıolar 5-6 saat sürüyor hem yatmış oluyorsun iyi oluyo sonra ardından küçük bir serum daha takmışlardi oda bir saate yakın sürüyorOlabilir canım bu sefer bir serum vereceklermiş bağışıklık güçlendirmek için. Ama adını söylemedi araştıramıyorum
Hadi hayırlı olsun bu kez pozitif sonuçlansin inşallahAa çok iyi. Belki covittendir bende istemistimde vermedilerAllah emeklerini karşılıksız bırakmasın
Geçmiş olsun sizede hayırlı olsun bol embriyolar oluşsunOldum canım hastanedeyim şuan dinlenme aşamasında. Nicel Bey gelmedi henüz
Evet canım bağışıklığı arttırmak içinmiş.sana yapılan bu muyduBana verdilerdi canım transferden sonra odana geçince yapıolar 5-6 saat sürüyor hem yatmış oluyorsun iyi oluyo sonra ardından küçük bir serum daha takmışlardi oda bir saate yakın sürüyorBu serum embriyoyu vücudun bağışıklık sağlamasına yardımcı olmak içindi galiba.
Onu sormustum virüs nedeniyle tehlikeli diye bağışıklığı baskılamak için olanı yapmiyoruz demişti. Bu başka sanırım yada degisti artık yapıyorlardir belkideBana verdilerdi canım transferden sonra odana geçince yapıolar 5-6 saat sürüyor hem yatmış oluyorsun iyi oluyo sonra ardından küçük bir serum daha takmışlardi oda bir saate yakın sürüyorBu serum embriyoyu vücudun bağışıklık sağlamasına yardımcı olmak içindi galiba.
Hocaya ilk kontrele gittiğimde bu serumdan bahsettim coronodan ötürü biraz uzaktı ama benim troidim vücudumu zaten düşman olarak görüyo bide tekrarlayan negatif olunca not alalım o zaman konuşuruz demişti. Bide garantiye almak için de yaptı sanırım. İyiki de yapmışOnu sormustum virüs nedeniyle tehlikeli diye bağışıklığı baskılamak için olanı yapmiyoruz demişti. Bu başka sanırım yada degisti artık yapıyorlardir belkide
Eşimden kan alınıp aşı yapılmıştı. Evet canım buydu sanırım. Süt gibi rengi var uzun sürüyor biraz sonra temizlemesi için diye bir serum daha takmışlardiEvet canım bağışıklığı arttırmak içinmiş.sana yapılan bu muyduinaşallah bendede işe yarar. Başka bişey yapmış mıydı sana
Evet sabahtan başladı yoğunluk. Ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil . Nicel beyle görüştük 30 yumurta toplanmışÖğleden sonra geliyor genelde bende hep öyle oldu saat 3-4 gibi gelmişti. Birde bugun baya yoğunluk vardı hastanede. Ağrın var mı nasılsın. İnşallah kaliteli ve bol embriyoların olur
Ben antikorlu olduğum için yapıyor o zaman canımOnu sormustum virüs nedeniyle tehlikeli diye bağışıklığı baskılamak için olanı yapmiyoruz demişti. Bu başka sanırım yada degisti artık yapıyorlardir belkide
1 kez mi yapılıyor bu serum biraz araştırdım da kalp atışına kadar hafta 1 yazan da var kafam karıştı.Eşimden kan alınıp aşı yapılmıştı. Evet canım buydu sanırım. Süt gibi rengi var uzun sürüyor biraz sonra temizlemesi için diye bir serum daha takmışlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?