Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İyiki yapmış o zaman canim. Olmasi gerekliymiş

1 kez mi yapılıyor bu serum biraz araştırdım da kalp atışına kadar hafta 1 yazan da var kafam karıştı.
Bana bir kez yapıldı canım o araştırdığın sanırım lenfosit aşısı galiba çünkü o 3 ve 4 doz a kadar vuruluyormus ben üç doz vuruldum. Ama serumu transfer den hemen sonra bir kez yapıldı fiyatı 500 TL bişeydi galiba

Evet sabahtan başladı yoğunluk. Ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil . Nicel beyle görüştük 30 yumurta toplanmış
Çok güzel sayı. Böyle olunca çok rahat geçiyor süreç.Hayirli olsun. Yaz gelince çok yoğun oluyor. Öğretmenler genelde yazın tedaviye geliyormuş

Güzel dimi inşallah kaliteli çıkarlar
Çok güzel sayı canım güzelce döllensin ve 5. Güne gitsinler
Evet 500 liraymış canım. Serumun adını söylemedi o yüzden dediğin gibi yanlış şeye bakıyor olabilirim ya da farklı farklı serumlar olabilir

Teşekkür ederim. Bende sevindim bu kadar beklemiyordum Bol yumurtalı günler başladı benim için günde 6 yumurta yicem
Ayy 6 yumurtaaa :) Afiyet olsun, artık yumurta salatası, patatesli yumurta, kaşarlı yumurta, her güne değişik değişik yumurta tarifleri :)

Teşekkür ederim. Bende sevindim bu kadar beklemiyordum Bol yumurtalı günler başladı benim için günde 6 yumurta yicem

Ayyy Allah kolaylıklar versinn en zor dönemm yumurtalı ekmek ve patatesli yumurtayı rahat oluyo yemesi. Ne kadar çok yumurtaya bulayabilirsen o kadar fazla yumurtayı çaktırmadan yemiş oluyosun yumurtalı ekmekte.

Ay o zordur. 6 yumurta hayal edemedim. Kolay gelsin

Ayy 6 yumurtaaa :) Afiyet olsun, artık yumurta salatası, patatesli yumurta, kaşarlı yumurta, her güne değişik değişik yumurta tarifleri :)

Ayyy Allah kolaylıklar versinn en zor dönemm yumurtalı ekmek ve patatesli yumurtayı rahat oluyo yemesi. Ne kadar çok yumurtaya bulayabilirsen o kadar fazla yumurtayı çaktırmadan yemiş oluyosun yumurtalı ekmekte.
Bütün yumurtalı tarifleri denicem mecbur bide enerji içeceği günde 3 şişe powerade Allahtan yumurtayla fazla sorunum yok

Bütün yumurtalı tarifleri denicem mecbur bide enerji içeceği günde 3 şişe powerade Allahtan yumurtayla fazla sorunum yok

Kore ekmeği/bulut ekmek denilen bir tarif var. İnternette görür de denemek isterseniz, dokusu tamam çok hoş da allaahımmm o yumurta kokusu siz yine bildiğiniz tariflerden şaşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…