- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Maşallah canım çok güzel hepsi güzelce döllensinEvet sabahtan başladı yoğunluk. Ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil . Nicel beyle görüştük 30 yumurta toplanmış
Güzel dimi inşallah kaliteli çıkarlarMaşallah canım çok güzel hepsi güzelce döllensin
İyiki yapmış o zaman canim.Hocaya ilk kontrele gittiğimde bu serumdan bahsettim coronodan ötürü biraz uzaktı ama benim troidim vücudumu zaten düşman olarak görüyo bide tekrarlayan negatif olunca not alalım o zaman konuşuruz demişti. Bide garantiye almak için de yaptı sanırım. İyiki de yapmış
Bana bir kez yapıldı canım o araştırdığın sanırım lenfosit aşısı galiba çünkü o 3 ve 4 doz a kadar vuruluyormus ben üç doz vuruldum. Ama serumu transfer den hemen sonra bir kez yapıldı fiyatı 500 TL bişeydi galiba1 kez mi yapılıyor bu serum biraz araştırdım da kalp atışına kadar hafta 1 yazan da var kafam karıştı.
Aa doğru. Bı sıkıntı olmaz o zamanBen antikorlu olduğum için yapıyor o zaman canım
Çok güzel sayı. Böyle olunca çok rahat geçiyor süreç.Hayirli olsun.Evet sabahtan başladı yoğunluk. Ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil . Nicel beyle görüştük 30 yumurta toplanmış
Teşekkür ederim. Bende sevindim bu kadar beklemiyordumÇok güzel sayı. Böyle olunca çok rahat geçiyor süreç.Hayirli olsun.Yaz gelince çok yoğun oluyor. Öğretmenler genelde yazın tedaviye geliyormuş
Ay o zordur. 6 yumurta hayal edemedim. Kolay gelsinTeşekkür ederim. Bende sevindim bu kadar beklemiyordumBol yumurtalı günler başladı benim için günde 6 yumurta yicem
Çok güzel sayı canım güzelce döllensin ve 5. Güne gitsinlerGüzel dimi inşallah kaliteli çıkarlar
Evet 500 liraymış canım. Serumun adını söylemedi o yüzden dediğin gibi yanlış şeye bakıyor olabilirim ya da farklı farklı serumlar olabilirBana bir kez yapıldı canım o araştırdığın sanırım lenfosit aşısı galiba çünkü o 3 ve 4 doz a kadar vuruluyormus ben üç doz vuruldum. Ama serumu transfer den hemen sonra bir kez yapıldı fiyatı 500 TL bişeydi galiba
Ayy 6 yumurtaaa :) Afiyet olsun, artık yumurta salatası, patatesli yumurta, kaşarlı yumurta, her güne değişik değişik yumurta tarifleri :)Teşekkür ederim. Bende sevindim bu kadar beklemiyordumBol yumurtalı günler başladı benim için günde 6 yumurta yicem
Teşekkür ederim. Bende sevindim bu kadar beklemiyordumBol yumurtalı günler başladı benim için günde 6 yumurta yicem
Transfer günü almış bir life getirdim sizehaftaya salı transfer oluyorum
Transfer günü almış bir life getirdim sizehaftaya salı transfer oluyorum
Ay o zordur. 6 yumurta hayal edemedim. Kolay gelsin
Ayy 6 yumurtaaa :) Afiyet olsun, artık yumurta salatası, patatesli yumurta, kaşarlı yumurta, her güne değişik değişik yumurta tarifleri :)
Bütün yumurtalı tarifleri denicem mecbur bide enerji içeceği günde 3 şişe poweradeAyyy Allah kolaylıklar versinn en zor dönemmyumurtalı ekmek ve patatesli yumurtayı rahat oluyo yemesi. Ne kadar çok yumurtaya bulayabilirsen o kadar fazla yumurtayı çaktırmadan yemiş oluyosun yumurtalı ekmekte.
Bütün yumurtalı tarifleri denicem mecbur bide enerji içeceği günde 3 şişe poweradeAllahtan yumurtayla fazla sorunum yok
Ayy biliyorum onu ama sırf koku yüzünden denemek istememiştim bendeKore ekmeği/bulut ekmek denilen bir tarif var. İnternette görür de denemek isterseniz, dokusu tamam çok hoş da allaahımmm o yumurta kokususiz yine bildiğiniz tariflerden şaşmayın
Ciddi misinÇok çok sevindim. Ben de haftaya salı doğuruyor olabilirim
Allah yardımcın olsun 6 yumurtaBütün yumurtalı tarifleri denicem mecbur bide enerji içeceği günde 3 şişe poweradeAllahtan yumurtayla fazla sorunum yok
Sonunda geliyor vampirellaVallaplanlı sezeryana gidersek 14-22 haziran arası olucakmış. 15-16 gibi olur sanki
Hayırlı olsun canım bu sefer bebişin seninle olur insallahTransfer günü almış bir life getirdim sizehaftaya salı transfer oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?