Gecmiş olsun kaliteli kaliteli yumurtaların olsunEvet sabahtan başladı yoğunluk. Ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil . Nicel beyle görüştük 30 yumurta toplanmış
Saglıkla gelsin vampirellanVallaplanlı sezeryana gidersek 14-22 haziran arası olucakmış. 15-16 gibi olur sanki
Yaaa daha dün gibi burda konuşuyorduk, nasıl tedavi oldunuz diye zaman ne hızlı geçiyor, geliyor minik bebecik inşallah :) şimdi de hastaneden memnun kaldınız mı, kaç kilo doğdu iyi mi diye konuşuruz. Darısı başımızaVallaplanlı sezeryana gidersek 14-22 haziran arası olucakmış. 15-16 gibi olur sanki
İnşallah canımHayırlı olsun canım bu sefer bebişin seninle olur insallah
Bu oksapari herkese veriyorlar mıYumurta kalitesi değişmez diye bir yazı okumuştum bende canım. Aman her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Bazen okuyorum doktorların hepsinin farklı görüşleri oluyor kime inanıcaz
O günler gelsinde valla hiç gözümüze gelmez ilaçlar. Ben oksaparda çok acı çektim diğer iğneleri hissetmedim bile
Maşallah canım. Büyüyenlerde dolu dolu çıksın inşallahkardeşin hiç uğramıyor artık buralara bekliyoruz gelsin artık
Burda herkes kullandı bence herkese veriliyorBu oksapari herkese veriyorlar mı
Teşekkür ederimGecmiş olsun kaliteli kaliteli yumurtaların olsun
Sonunda geliyor vampirella
Saglıkla gelsin vampirellan
Yaaa daha dün gibi burda konuşuyorduk, nasıl tedavi oldunuz diye zaman ne hızlı geçiyor, geliyor minik bebecik inşallah :) şimdi de hastaneden memnun kaldınız mı, kaç kilo doğdu iyi mi diye konuşuruz. Darısı başımıza
Dün fake attı
Şimdinden başlamış seni uyutmamayaDün fake attıağrılı kasılmalar oldu biraz tırstık, gece 2 ye kadar oturdum bekledim. Uykum da geldi. Heralde doğurursam uyanırım dedim yattım uyudum, sabaha bişeyim kalmamıştı
cumartesi günü gün alıcaz kısmetse. Senin durum nası, var mı heyecan?
Aaaa. Karamsarlık yok. İnsan kendini en kötüsüne hazırlamaya çalışıyo anlıyorum da, karamsar da olma. Olumlu düşün ki olumlu olsunŞimdinden başlamış seni uyutmamaya
Bende heyecan yokta karamsarlık var
Ters psikoloji deniyorumAaaa. Karamsarlık yok. İnsan kendini en kötüsüne hazırlamaya çalışıyo anlıyorum da, karamsar da olma. Olumlu düşün ki olumlu olsun
Çok güzel olacak sonuç, bak görTers psikoloji deniyorum
İnşallah canımÇok güzel olacak sonuç, bak gör
9 embriyom döllenmişti dün aradılar 9 devam sadece 3ü geriden gidiyor ama yetişebilir dedi. Cumartesi yani yarın imzaya çağırıyorlar
Gözün aydın9 embriyom döllenmişti dün aradılar 9 devam sadece 3ü geriden gidiyor ama yetişebilir dedi. Cumartesi yani yarın imzaya çağırıyorlar
Sağol canım inşallah kaliteli olsunlar şuan duam o. İlerde de tutunsun diye dua ederimGözün aydınbebiş olsunlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?