Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Reçete verdiler adet olunca Canan hanıma mesaj at o anlatacak size ilaçları dediler.1.adetimi olunca sanırım bugün 1. adet geldi gibi oldu tam anlayamadım tam gelirse sorucam Canan hanıma . 2.adetle başlayacağım inşallah transfer hazırlığına Life light

Günaydın arkadaşlar. Keseyi görmek için Dilek Ulusoya gittim,çok tatlı dilli ,kibar ve pozitif bi doktor. Kendisinde devam edeceğim nasipse. İlaçları düzenlerken prolutex çok pahalı onu kullanma onu yerine 3 günde 1 progestan iğne, 4 günde 1 proluton depot kullanmamı söyledi. Pazar günleri pruluton çarşamba günleri progestan olarak ayarladık. Sizler de 12. Haftadan önce prolutexı kesen var mı? Tedirginim açıkçası. 3 tane de fiti var ona da devam edeceğim.

Benim 12. Haftada kesti proluteks i ama keşke sizin doktor gibi daha uygun fiyatlı bir çözüm bulabilseymiş doktorumuz. Gerçekten hala o iğnelerin maddi yıkıntısı altından kalkmaya çalışıyoruz. Ayda 2000 lira ödemek hiç kolay değil gerçekten.

Evet maddi olarak bizi de çok zorlayacakti. Fakat bu seferde progesteron yetersiz kalırsa diye endişe ediyorum.

Evet maddi olarak bizi de çok zorlayacakti. Fakat bu seferde progesteron yetersiz kalırsa diye endişe ediyorum.
Onu bilemem tabi ama burda bir arkadaşa gittiği doktor hemen bıraktirdi o iğneleri, bisey olmadi . Anadolu hastanesinde bir doktora gidiyordu sanırım.

Onu bilemem tabi ama burda bir arkadaşa gittiği doktor hemen bıraktirdi o iğneleri, bisey olmadi . Anadolu hastanesinde bir doktora gidiyordu sanırım.
Hatırladım sanki. Doktoruma güveneyim herhangi bi sorun olursa dozları yeniden düzenler heralde. Çok teşekkür ederim

Merhaba herkese. Daha önce danışmak maksadıyla yazmıştım size. Hsg filminde tüplerime tıkalı tüp bebek dememelisin demişlerdi nicel hocaya gitmeyi planlıyordum. Fakat bu ay adetim gecikti kan testi yaptım ertesi gün 73 çıktı beta. Şehir dışında olduğum içime 48 saat sonra farklı bir hastanenin acilinde kan vermek zorunda kaldım. Acil doktoru kan almak istemedi aynı laboratuvar olmadığı için sonuç sağlıklı değerlendirilmez dedi ama ben ısrar edince aldılar ve sonuç 80 çıktı. Sizce laboratuvar fark eder mi? Yoksa dış gebelik mi geçiriyorum korktum açıkçası. Kanamam yok şu an arada adet olacakmış hissi oluyor ama belirgin bir ağrım da yok. Normal yoldan gebelik beklemezken olunca çok sevinmiştim şimdi sağlıksızsa kimyasaldır inşallah diye dua eder oldum. Sizin başınıza geldi mi böyle bir durum. Yorum yaparsanız çok sevinirim.

Merhaba aynı laboratuarda 48 saat sonra yeniden verin bence. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir sağlıkla alırsınız kucağınıza

Ne güzel ins sağlıklıdır

Prolutex i bende kullanmaya başlayacağım 1 ay sonra. Sgk karşılamıyormu bi kadın doğum doktoruna yazdırsak?

Ne güzel doktor alternatif söylemiş. Zaten prolutex i çoğu doktor bilmiyor bile... Görüşler çok değişken. Ben şuan sadece 3 tane progestan fitil kullanıyorum. Gittiğimde hepsini kesti. Tabi 12. Hafta olmuştu. Tek riskli gebelik bizmiyiz sanki genelde prolutex verilmiyor devlette falan

Ay içim rahatladı vallahi❤ milletin kanaması oluyo düşük riski oluyo bi kere kalçadan iğne yapiyolar tamam. Bizde yüreğimiz ağzımızda ya bişey olursa diyoruz.

Hiç bisekilse karşılanmiyor. Arkadaşım Kadın doğum doktoruna gitti yazdirmak için ama yazmadı. Progestan 200 veriyorlar

Malesef ödemiyor.

Ödemiyor kesinlikle. Bir kutusu 210 lira 7 tane var,haftada 2 kutu gidiyor.

Sadece tüp bebeğe özel olan ilaçları ödemez belki ama bu tarz ilaçları öder diye düşünmüştüm.
Bugün sadece Lucrin Depot ve cyclo-progynova aldım 590 tl ödedim daha şimdiden 7,8 bin oldu sizin harcadıklarınızı düşünemiyorum. Geçen eşimlede konuştuk.Allah hem durumu hem çocukları olmayanlara yardım etsin dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…