Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Prolutex dışındaki ilaçlar fazla tutmuyor makul fiyatlar. Lucrin de bi kere kullanılıyor sadece. Amin öyle gerçekten çok şükür ki biz zorlansakta tedavi olduk,oluyoruz. .. Rabbim herkesin yardımcısı olsn.

Ay içim rahatladı vallahi❤ milletin kanaması oluyo düşük riski oluyo bi kere kalçadan iğne yapiyolar tamam. Bizde yüreğimiz ağzımızda ya bişey olursa diyoruz.
Devlette tüp bebek tedavisi gören arkadaşım var hamile kaldi. Prolutex kullanmıyor mesela. Kolay olmayınca korkuyoruz.

Evet canim. Sadece prolutex 3 ayda 6-7 bin TL tutuyor. Aminn Allah yardım etsin. Onlarda devlette aylarca sıra bekliyor.Yaptirsada bı kez borçla deneyebiliyor olmazsa birakiyor. Asilamada devletteydim. Bı bayan vardı hiç yumurtası görünmüyormus. İlk kez üç tane folikul görünmüş. Gelmiş hastaneye doktor yok tatile gitmiş. O yumurtalarım öyle gitti dedi. Bı dahada görünmemis çok üzülmüştüm. İmkanı olsa özelde olsa belkide hamile kalırdi. Evlat sahibi olmakta parayla...

Ahh çok üzüldüm bi karı-koca da tedavı için senelerce para biriktirmiş. 6 tane embriyo oluşmuş bi tanesi transfer olmuş,diğerlerini donduralım demiş doktor ama paraları cikismamis,imha ettirmek zorunda kalmışlar. Şimdi sonucu negatif yeniden başlayamam diyor ona öyle üzüldüm ki..

Ben de 3,5 yıl süründüm resmen tip fak. De git gel git gel her ay bir umutla, yok pandemi , yok kist, yok bilmemne derken , sabah 8 den aksan 3e 4 e kadar oralarda beklesiyorduk . Net bir şey de bilmiyorsun, sadece bekliyosun. Ama işte maddi gücün yoksa yapacak hiç bir şey olmuyor. Yine de devletin böyle bir imkânı olmasi iyi bisey eskiden bu da yoktu malesef.

İyi dayanmissin gerçekten. 7 ayda perişan oldum devlette... Sabahtan akşama kadar bekletiyorlar Teoman bey için gitmiştim ama çok pişmanım. Tabi eskiden tüp bebek bile yoktu. Eskiye oranla iyi yine

Yaa çok üzüldüm o kadına inşallah şimdi tedavi olup hamile kalmıştır Dediğin gibi millet bilezik bozdurup arabasını satıyor ya hiç kolay değil tam bir imtihan.

Özeller bile bu kadar kalabalikken kim bilir devlet hastanesi nasıldır. Rabbim herkese imkan güç versin. Doğal yolla hamile kalmak tam bir veli nimet. Büyük şans keşke bizlere de nasip olsaydı ...

İyi dayanmissin gerçekten. 7 ayda perişan oldum devlette... Sabahtan akşama kadar bekletiyorlar Teoman bey için gitmiştim ama çok pişmanım. Tabi eskiden tüp bebek bile yoktu. Eskiye oranla iyi yine
Evet işte o anda çok farkına varmıyor insan, hep bir umutla gittiğin için. Bir de çalışıyorum bi yandan , neyse ki geçti gitti o günler çok şükür. Kendiliğinden hamile kalmak gerçekten nimet arkadaşım dediği gibi . Hiç masrafsız.

Benim doktorum da dilek hoca çok iyi ve çok bilgili bana biraktirmamisti 12 haftada bıraktık sonra sizinki gibi üç günde bir proluton üç günde bir progestan iğne o şekilde devam ediyorum bakalm. Prolutexin yerine bu şekilde devam edelim dedi. Prolutexin de progesteron da aynı hormon ignesi muadili daha yağlısi bence. Tedirgin olma canım göbeğim rahatladı gerçekten bıraktırmis çok güzel

Bana direk kendisi bırakalım dedi. Çevremde ona giden çok var bilgisine güveniyorum vardır bir bildiği. Öyleyse 12. Haftadan sonrada iğneler devam ediyor öyle mi

Bana direk kendisi bırakalım dedi. Çevremde ona giden çok var bilgisine güveniyorum vardır bir bildiği. Öyleyse 12. Haftadan sonrada iğneler devam ediyor öyle mi
Maalesef Ablam deniss26 da ona gidiyor prolutona ve fitile hala devam ediyor 20. Haftasında sanırim devam ediyor

Maalesef düşük yaptım sonra da kürtaj oldum canım geçen hafta cuma günü moralinizi bozmak için yazmak istemedim
Yaaa çok üzüldüm, neden oldu acaba? Kıyamam, Allah sabir kolaylık versin inşallah. Ama sakın moralini bozma inşallah bunda da Allahın bir bildiği vardır. Insaniz işte başımıza ne zaman ne geleceğini hiç bilmiyoruz.

Ben prolutex i sadece 1 kutu kullandım. Crinone jel vardı. Onu kullandım. O da bitince günde 2 kere progestan kullandım vajinal olarak. Haftada bir proluton depot kullanmaya devam ettim sanirim 15. Haftaya kadardı

Kızlar elimde argifertil var hem erkek hem kadın için. Kullanan var mı, kullanacak olan, ihtiyaçı olan??

Ben prolutex i sadece 1 kutu kullandım. Crinone jel vardı. Onu kullandım. O da bitince günde 2 kere progestan kullandım vajinal olarak. Haftada bir proluton depot kullanmaya devam ettim sanirim 15. Haftaya kadardı
Doktorunuz mu bıraktirdi sizede? Kucağınıza almışsınız sanırım hayırlı olsun, sağlıkla büyütün ❤

Pazar günü kanamam olmuştu kese duruyordu ama kanama alanı vardı. Çok da dikkat ettim evde yattım hep cuma günü uzanırken birden yeniden kanamam başladı. Sonra parça gelmeye başladı hastaneye gittigimizde kese düşmüştü bile. Sonra da kürtaja aldılar hayatımın en kötü günlerinden biriydi. Allah kimseye yaşatmasın herkes sağ salim alsın kucağına bebeğini Nicel bey aradı daha sonra 3 tane birinci kalite embriyom oluşmuştu ilki hiç tutmadı ikincisi de 6+5te düştü. Büyük ihtimalle genetikte sorun var üç tane birebir aynı kalitede embriyo olması ve tutmaması çok garip dedi. Son 1 tane kaldı 1 sene falan düşünmüyorum onu da transfer ettirmeyi çok yıprandım çünkü.

Çok çok geçmiş olsun,çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…