- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Ya gerçekten zorlu bir yolculuk , 1. Kalite olduğuna göre o zaman genetik biseyler var, o kalan 1 yumurtayı gEnetige gönderirler, ya da yeniden yumurta toplanıp bir kaç tane olunca hepsini gönderirsiniz, bu kez çift embriyo transfer ederler, bir bakmışsın ikiz annesi olmuşsun. Allah isterse her şey olur. Sen içini ferah tut inşallah Dualarımız seninle .Pazar günü kanamam olmuştu kese duruyordu ama kanama alanı vardı. Çok da dikkat ettim evde yattım hep cuma günü uzanırken birden yeniden kanamam başladı. Sonra parça gelmeye başladı hastaneye gittigimizde kese düşmüştü bile. Sonra da kürtaja aldılar hayatımın en kötü günlerinden biriydi. Allah kimseye yaşatmasın herkes sağ salim alsın kucağına bebeğiniNicel bey aradı daha sonra 3 tane birinci kalite embriyom oluşmuştu ilki hiç tutmadı ikincisi de 6+5te düştü. Büyük ihtimalle genetikte sorun var üç tane birebir aynı kalitede embriyo olması ve tutmaması çok garip dedi. Son 1 tane kaldı 1 sene falan düşünmüyorum onu da transfer ettirmeyi çok yıprandım çünkü.
Prolutex i nicel bey vermişti zaten. Kendi doktoruma gitmeye başlayınca prolutex i kullanmak zorunda değilsin onun yerine progestani vajinal olarak kullan dedi. O şekilde bırakmıştım. Zaten her ikisi de progestan takviyesi. Evet 27 günlük olduk, allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Sizde sağlıkla kucağıniza alin❤Doktorunuz mu bıraktirdi sizede? Kucağınıza almışsınız sanırım hayırlı olsun, sağlıkla büyütün ❤
Prolutex ile crinone jel aynıymış. Sansimiza artık yok.Ben prolutex i sadece 1 kutu kullandım. Crinone jel vardı. Onu kullandım. O da bitince günde 2 kere progestan kullandım vajinal olarak. Haftada bir proluton depot kullanmaya devam ettim sanirim 15. Haftaya kadardı
Evet canim. Bı o zaman görmüştüm. Kıbrıs'a yönlendirdiler demişti. İnsYaa çok üzüldüm o kadına inşallah şimdi tedavi olup hamile kalmıştırDediğin gibi millet bilezik bozdurup arabasını satıyor ya hiç kolay değil tam bir imtihan.
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten. Tuttuğuna göre sende sıkıntı yok gerçekten embriyo kaynaklı. En iyisini yapıyorsun dinlen. Bundan sonra genetiğine bakılıp o şekilde transfer önerilir sanırım.Nicel bey anlatmisti bı arkadaşı kendisinde tedavi olmuş. 3-4 tane AA kalite embriyosuna bakmışlar hepsi bozuk çıktı demişti. Genetiği iyi olan tutacaktir canım. Rahimde dinlensin iyi olur.Pazar günü kanamam olmuştu kese duruyordu ama kanama alanı vardı. Çok da dikkat ettim evde yattım hep cuma günü uzanırken birden yeniden kanamam başladı. Sonra parça gelmeye başladı hastaneye gittigimizde kese düşmüştü bile. Sonra da kürtaja aldılar hayatımın en kötü günlerinden biriydi. Allah kimseye yaşatmasın herkes sağ salim alsın kucağına bebeğiniNicel bey aradı daha sonra 3 tane birinci kalite embriyom oluşmuştu ilki hiç tutmadı ikincisi de 6+5te düştü. Büyük ihtimalle genetikte sorun var üç tane birebir aynı kalitede embriyo olması ve tutmaması çok garip dedi. Son 1 tane kaldı 1 sene falan düşünmüyorum onu da transfer ettirmeyi çok yıprandım çünkü.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbimPazar günü kanamam olmuştu kese duruyordu ama kanama alanı vardı. Çok da dikkat ettim evde yattım hep cuma günü uzanırken birden yeniden kanamam başladı. Sonra parça gelmeye başladı hastaneye gittigimizde kese düşmüştü bile. Sonra da kürtaja aldılar hayatımın en kötü günlerinden biriydi. Allah kimseye yaşatmasın herkes sağ salim alsın kucağına bebeğiniNicel bey aradı daha sonra 3 tane birinci kalite embriyom oluşmuştu ilki hiç tutmadı ikincisi de 6+5te düştü. Büyük ihtimalle genetikte sorun var üç tane birebir aynı kalitede embriyo olması ve tutmaması çok garip dedi. Son 1 tane kaldı 1 sene falan düşünmüyorum onu da transfer ettirmeyi çok yıprandım çünkü.
Amin insallah çok sagolunProlutex i nicel bey vermişti zaten. Kendi doktoruma gitmeye başlayınca prolutex i kullanmak zorunda değilsin onun yerine progestani vajinal olarak kullan dedi. O şekilde bırakmıştım. Zaten her ikisi de progestan takviyesi. Evet 27 günlük olduk, allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Sizde sağlıkla kucağıniza alin❤
Amin insallah çok sagolunProlutex i nicel bey vermişti zaten. Kendi doktoruma gitmeye başlayınca prolutex i kullanmak zorunda değilsin onun yerine progestani vajinal olarak kullan dedi. O şekilde bırakmıştım. Zaten her ikisi de progestan takviyesi. Evet 27 günlük olduk, allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Sizde sağlıkla kucağıniza alin❤
Çok çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın. Dinlenmek sana çok iyi gelecektir. Tekrar başladığında genetiğe yollarsiniz en azından daha temkinli ilerlemişin olursun. Her şer de vardır bir hayır canım. Rabbim sabır ve kolaylık versin inşallah.Pazar günü kanamam olmuştu kese duruyordu ama kanama alanı vardı. Çok da dikkat ettim evde yattım hep cuma günü uzanırken birden yeniden kanamam başladı. Sonra parça gelmeye başladı hastaneye gittigimizde kese düşmüştü bile. Sonra da kürtaja aldılar hayatımın en kötü günlerinden biriydi. Allah kimseye yaşatmasın herkes sağ salim alsın kucağına bebeğiniNicel bey aradı daha sonra 3 tane birinci kalite embriyom oluşmuştu ilki hiç tutmadı ikincisi de 6+5te düştü. Büyük ihtimalle genetikte sorun var üç tane birebir aynı kalitede embriyo olması ve tutmaması çok garip dedi. Son 1 tane kaldı 1 sene falan düşünmüyorum onu da transfer ettirmeyi çok yıprandım çünkü.
Aynen hayırlısı artık zaman neler gösterecek bakalımÇok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten. Tuttuğuna göre sende sıkıntı yok gerçekten embriyo kaynaklı. En iyisini yapıyorsun dinlen. Bundan sonra genetiğine bakılıp o şekilde transfer önerilir sanırım.Nicel bey anlatmisti bı arkadaşı kendisinde tedavi olmuş. 3-4 tane AA kalite embriyosuna bakmışlar hepsi bozuk çıktı demişti. Genetiği iyi olan tutacaktir canım. Rahimde dinlensin iyi olur.
Amin canım kimseye yaşatmasın RabbimÇok üzüldüm çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim
Sağol canım aminÇok çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın. Dinlenmek sana çok iyi gelecektir. Tekrar başladığında genetiğe yollarsiniz en azından daha temkinli ilerlemişin olursun. Her şer de vardır bir hayır canım. Rabbim sabır ve kolaylık versin inşallah.
İnşallah hayırlısı olur çok sağol canım. Rüyamda gördüm iki kere kızdıYa gerçekten zorlu bir yolculuk , 1. Kalite olduğuna göre o zaman genetik biseyler var, o kalan 1 yumurtayı gEnetige gönderirler, ya da yeniden yumurta toplanıp bir kaç tane olunca hepsini gönderirsiniz, bu kez çift embriyo transfer ederler, bir bakmışsın ikiz annesi olmuşsun. Allah isterse her şey olur. Sen içini ferah tut inşallah Dualarımız seninle .
Dondurulmadan önce gönderiliyor diye biliyorum ama araştır bir istersenSağol canım aminDondurulmuş embriyo gönderilebiliyor mu genetiğe?
Crinone jel hem daha uygun du fiyatı hem de içinden daha fazla çıkıyordu. Prolutex fenaProlutex ile crinone jel aynıymış. Sansimiza artık yok.
Donma çözme olacağı ve tekrar çözdürulecegi için embriyo da sıkıntı olmaması için çok tercih edilmiyormus canım taze embriyo dan sanırım ama laboratuvara göre değişir araştırmak lazımSağol canım aminDondurulmuş embriyo gönderilebiliyor mu genetiğe?
Dilek hanıma bende gidiyorum bebegi gebeliği riske atacak bi dr degil aksine hastasını her yönüyle düşünen bi dr. Tüpte Devlette zaten progestan iğne kullandırıyorlar diye biliyorum hiç strese girme. Ben 20 haftadayım proloteks 12 haftada baska drdayken kesmiştik ama prulotonu 25-26haftada keseriz dedi haftada 1 devam fitilde daha yeni 2ye düşürdü. İçin rahat olsunEvet maddi olarak bizi de çok zorlayacakti. Fakat bu seferde progesteron yetersiz kalırsa diye endişe ediyorum.
Bi iki kez daha tekrarlayın. Her durum söz konusu olabilir insallah düzenli bi artış yakalarsınızMerhaba herkese. Daha önce danışmak maksadıyla yazmıştım size. Hsg filminde tüplerime tıkalı tüp bebek dememelisin demişlerdi nicel hocaya gitmeyi planlıyordum. Fakat bu ay adetim gecikti kan testi yaptım ertesi gün 73 çıktı beta. Şehir dışında olduğum içime 48 saat sonra farklı bir hastanenin acilinde kan vermek zorunda kaldım. Acil doktoru kan almak istemedi aynı laboratuvar olmadığı için sonuç sağlıklı değerlendirilmez dedi ama ben ısrar edince aldılar ve sonuç 80 çıktı. Sizce laboratuvar fark eder mi? Yoksa dış gebelik mi geçiriyorum korktum açıkçası. Kanamam yok şu an arada adet olacakmış hissi oluyor ama belirgin bir ağrım da yok. Normal yoldan gebelik beklemezken olunca çok sevinmiştim şimdi sağlıksızsa kimyasaldır inşallah diye dua eder oldum. Sizin başınıza geldi mi böyle bir durum. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
Kıyamam kuzum. Burada sevincte paylasıyoruz üzüntümüzüde.Rabbim kendiliğinden nasip etsin olmadı bi dahaki denemenizde olur. Her nasip vaktine esir vakti degilmiş. Toparlan ve yola devam insallahMaalesef düşük yaptım sonra da kürtaj oldum canım geçen hafta cuma günümoralinizi bozmak için yazmak istemedim
Maalesef 80 den 110 a çıktı değerim dış gebelik gibi duruyor. Doktorum kimyasal olacak dedi ama kanamam yok değer de düşüşte değil. Yükselip düşecektir dedi ama okuduklarım kadarıyla dış gebelikBi iki kez daha tekrarlayın. Her durum söz konusu olabilir insallah düzenli bi artış yakalarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?