Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ya gerçekten zorlu bir yolculuk , 1. Kalite olduğuna göre o zaman genetik biseyler var, o kalan 1 yumurtayı gEnetige gönderirler, ya da yeniden yumurta toplanıp bir kaç tane olunca hepsini gönderirsiniz, bu kez çift embriyo transfer ederler, bir bakmışsın ikiz annesi olmuşsun. Allah isterse her şey olur. Sen içini ferah tut inşallah Dualarımız seninle .

Doktorunuz mu bıraktirdi sizede? Kucağınıza almışsınız sanırım hayırlı olsun, sağlıkla büyütün ❤
Prolutex i nicel bey vermişti zaten. Kendi doktoruma gitmeye başlayınca prolutex i kullanmak zorunda değilsin onun yerine progestani vajinal olarak kullan dedi. O şekilde bırakmıştım. Zaten her ikisi de progestan takviyesi. Evet 27 günlük olduk, allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Sizde sağlıkla kucağıniza alin❤

Ben prolutex i sadece 1 kutu kullandım. Crinone jel vardı. Onu kullandım. O da bitince günde 2 kere progestan kullandım vajinal olarak. Haftada bir proluton depot kullanmaya devam ettim sanirim 15. Haftaya kadardı
Prolutex ile crinone jel aynıymış. Sansimiza artık yok.

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten. Tuttuğuna göre sende sıkıntı yok gerçekten embriyo kaynaklı. En iyisini yapıyorsun dinlen. Bundan sonra genetiğine bakılıp o şekilde transfer önerilir sanırım.Nicel bey anlatmisti bı arkadaşı kendisinde tedavi olmuş. 3-4 tane AA kalite embriyosuna bakmışlar hepsi bozuk çıktı demişti. Genetiği iyi olan tutacaktir canım. Rahimde dinlensin iyi olur.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim

Amin insallah çok sagolun

Amin insallah çok sagolun

Çok çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın. Dinlenmek sana çok iyi gelecektir. Tekrar başladığında genetiğe yollarsiniz en azından daha temkinli ilerlemişin olursun. Her şer de vardır bir hayır canım. Rabbim sabır ve kolaylık versin inşallah.

Aynen hayırlısı artık zaman neler gösterecek bakalım

Sağol canım amin Dondurulmuş embriyo gönderilebiliyor mu genetiğe?

İnşallah hayırlısı olur çok sağol canım. Rüyamda gördüm iki kere kızdı

Evet maddi olarak bizi de çok zorlayacakti. Fakat bu seferde progesteron yetersiz kalırsa diye endişe ediyorum.
Dilek hanıma bende gidiyorum bebegi gebeliği riske atacak bi dr degil aksine hastasını her yönüyle düşünen bi dr. Tüpte Devlette zaten progestan iğne kullandırıyorlar diye biliyorum hiç strese girme. Ben 20 haftadayım proloteks 12 haftada baska drdayken kesmiştik ama prulotonu 25-26haftada keseriz dedi haftada 1 devam fitilde daha yeni 2ye düşürdü. İçin rahat olsun

Bi iki kez daha tekrarlayın. Her durum söz konusu olabilir insallah düzenli bi artış yakalarsınız

Maalesef düşük yaptım sonra da kürtaj oldum canım geçen hafta cuma günü moralinizi bozmak için yazmak istemedim
Kıyamam kuzum. Burada sevincte paylasıyoruz üzüntümüzüde.Rabbim kendiliğinden nasip etsin olmadı bi dahaki denemenizde olur. Her nasip vaktine esir vakti degilmiş. Toparlan ve yola devam insallah

Bi iki kez daha tekrarlayın. Her durum söz konusu olabilir insallah düzenli bi artış yakalarsınız
Maalesef 80 den 110 a çıktı değerim dış gebelik gibi duruyor. Doktorum kimyasal olacak dedi ama kanamam yok değer de düşüşte değil. Yükselip düşecektir dedi ama okuduklarım kadarıyla dış gebelik tam sevinmişken böyle bir şey yaşadım. Gerçekten evlat sahibi olmak çok zormuş sürekli engeller çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…