Yorumlarinizdan sonra içim rahatladı, hepinize çok teşekkür ederimDilek hanıma bende gidiyorum bebegi gebeliği riske atacak bi dr degil aksine hastasını her yönüyle düşünen bi dr. Tüpte Devlette zaten progestan iğne kullandırıyorlar diye biliyorum hiç strese girme. Ben 20 haftadayım proloteks 12 haftada baska drdayken kesmiştik ama prulotonu 25-26haftada keseriz dedi haftada 1 devam fitilde daha yeni 2ye düşürdü. İçin rahat olsun
Hayırlısı olsun keşke devam etseymis ne güzel olurdu. Kimyasal gibi duruyor. Kimyasalda kese olusmuyor. O yüzden düşükte olmaz. He zaman kanamada olmaz. Deger çok yüksekte değil düzensiz yükselip düşecektir büyük ihtimalle... Dış gebelik tehlikeli zaten Allah korusun. Olumlu bakarsak dogal yolla belkide kalırsınız kimyasal olabildiğine göre..Maalesef 80 den 110 a çıktı değerim dış gebelik gibi duruyor. Doktorum kimyasal olacak dedi ama kanamam yok değer de düşüşte değil. Yükselip düşecektir dedi ama okuduklarım kadarıyla dış gebeliktam sevinmişken böyle bir şey yaşadım. Gerçekten evlat sahibi olmak çok zormuş sürekli engeller çıkıyor.
Haklısın canım inşallah kendiliğinden olur son 1 taneye cesaret edebilir miyim bilemiyorum muhtemelen o da aynı olur. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. İnançlı insanlarız çok şükür olmadıysa vardır bir hayırKıyamam kuzum. Burada sevincte paylasıyoruz üzüntümüzüde.Rabbim kendiliğinden nasip etsin olmadı bi dahaki denemenizde olur. Her nasip vaktine esir vakti degilmiş. Toparlan ve yola devam insallah
Nasip canım. Dr kontrolüne git mutlaka sıfırlanasıya kadar. Korkutmak istemem ama tüplerine zarar verebilir dış gebelik. Tez zamanda evlatlar nasip etsin RabbimMaalesef 80 den 110 a çıktı değerim dış gebelik gibi duruyor. Doktorum kimyasal olacak dedi ama kanamam yok değer de düşüşte değil. Yükselip düşecektir dedi ama okuduklarım kadarıyla dış gebeliktam sevinmişken böyle bir şey yaşadım. Gerçekten evlat sahibi olmak çok zormuş sürekli engeller çıkıyor.
Evet kuzum 11Life light canım saat belli oldumu
Hayırlısı ile alıp gel bebişini canım tekmi çiftmi transferEvet kuzum 11
Tek canım. Amin canım benimHayırlısı ile alıp gel bebişini canım tekmi çiftmi transfer
Ayy hadi bakalımm güzel güzel haberler inşallahhEvet kuzum 11
İnşallahAyy hadi bakalımm güzel güzel haberler inşallahh
Bende varım diyor sanaasla uslu değil ya, acımasızca tekmeleri yapıştırıyo. Ama en azından yerinde duruyo henüz
Var canım olmaz mı, şurda düzgün uyku uyuyabileceğim son bir haftam, onda da kaburgalarıma yediğim tekmelerle uyanıyorumBende varım diyor sana
Uykudan mı uyandırıyor cidden.Var canım olmaz mı, şurda düzgün uyku uyuyabileceğim son bir haftam, onda da kaburgalarıma yediğim tekmelerle uyanıyorum
İnşallah bebeğin seninle olacak. Sakın olumsuz düşünme hep inan seni bırakmayacağınaEvet kuzum 11
Teşekkür ederimİnşallah bebeğin seninle olacak. Sakın olumsuz düşünme hep inan seni bırakmayacağınadualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
İnsallah canım insallah bu sefer hayırlı güzel haberlerini alırızTeşekkür ederiminşallah bu sefer olur
Dualarımız seninle canım benim sımsıkı tutunacak annesine inşallahhh ayy çok heyecanlandimEvet kuzum 11
İnşallah kuzumDualarımız seninle canım benim sımsıkı tutunacak annesine inşallahhh ayy çok heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?