Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Hamile anneler siz ilk muayeneye gittiğinizde alttan mi baktılar yoksa karından mı? Ben ilk gittiğimde test gününden 6 gün sonra gittim daha doğrusu doktora sordum o gel dedi. Kese görünmeyince alttan baktı. Zararlı olduğunu bilmiyordum tabi herşey çok güzel sanki doğal yolla olmuş gebelik kesesi gibi dedi çok mutlu olmuştuk. Sonra 2 gün geçti kanamam başladı. Acaba düşüğe o sebep olmuş mudur diye düşünüyorum

Kanamam varken dahi alttan muayene oldum. Hiçbir zararı yok alttan muaynenin.

Ben ilk muayenemi kanamam varken oldum. 5+5 te. Vajinal muayene ile baktı. Bir sorun olmadi. Bende tereddüt edip istemediğimi söyledim ama doktorum yurt dışına da gitsen bu şekilde bakacaklarını herhangi bir sorun olmadığı söyledi.

Erken baktıkları içindir canım. Kalp atışından 12 gün sonra kontrole git dediler. O yüzden hep karından bakıldı. Bı zararı yok diye biliyorum bende. Senin bebek görünmüsmuydu yoksa boş gebelik mi dediler

Nicel bey alttan muayene etti test tarihinden 12 gün sonra. canım o kadar ucunda pamuk ipliği ile durmuyor bebekler yoksa tek ters hareketimizde düşerdi. Üzme kendini dicem ama olmuyor. İnsan bi sebep arıyor. Bazı seyler sadece nasip kader işi. . Her vucutta farklı tabi. Ama benim ilk cocugumdada alttan bakılmıştı ilk muayenede.Rabbim tez zamanda kucagını doldursun insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…