- 15 Şubat 2021
- 527
- 703
- 33
- 34
Hamile anneler siz ilk muayeneye gittiğinizde alttan mi baktılar yoksa karından mı? Ben ilk gittiğimde test gününden 6 gün sonra gittim daha doğrusu doktora sordum o gel dedi. Kese görünmeyince alttan baktı. Zararlı olduğunu bilmiyordum tabi herşey çok güzel sanki doğal yolla olmuş gebelik kesesi gibi dedi çok mutlu olmuştuk. Sonra 2 gün geçti kanamam başladı. Acaba düşüğe o sebep olmuş mudur diye düşünüyorum
Ben ilk muayenemi kanamam varken oldum. 5+5 te. Vajinal muayene ile baktı. Bir sorun olmadi. Bende tereddüt edip istemediğimi söyledim ama doktorum yurt dışına da gitsen bu şekilde bakacaklarını herhangi bir sorun olmadığı söyledi.Hamile anneler siz ilk muayeneye gittiğinizde alttan mi baktılar yoksa karından mı? Ben ilk gittiğimde test gününden 6 gün sonra gittim daha doğrusu doktora sordum o gel dedi. Kese görünmeyince alttan baktı. Zararlı olduğunu bilmiyordum tabi herşey çok güzel sanki doğal yolla olmuş gebelik kesesi gibi dedi çok mutlu olmuştuk. Sonra 2 gün geçti kanamam başladı. Acaba düşüğe o sebep olmuş mudur diye düşünüyorum
Bilmiyorum canım iyi dedilerde korkuyorum
Bilmiyorum canım iyi dedilerde korkuyorumyatıyorum şu an
Hayırlı olsun canım. İns sağlıkla tutunur bebiş.Bilmiyorum canım iyi dedilerde korkuyorumyatıyorum şu an
Bolca dinlen artık bu kez olacak inşallahBilmiyorum canım iyi dedilerde korkuyorumyatıyorum şu an
İnşallahHayırlı olsun canım. İns sağlıkla tutunur bebiş.Ben bu kez tutacağına inaniyorum.
Erken baktıkları içindir canım. Kalp atışından 12 gün sonra kontrole git dediler. O yüzden hep karından bakıldı. Bı zararı yok diye biliyorum bende. Senin bebek görünmüsmuydu yoksa boş gebelik mi dedilerHamile anneler siz ilk muayeneye gittiğinizde alttan mi baktılar yoksa karından mı? Ben ilk gittiğimde test gününden 6 gün sonra gittim daha doğrusu doktora sordum o gel dedi. Kese görünmeyince alttan baktı. Zararlı olduğunu bilmiyordum tabi herşey çok güzel sanki doğal yolla olmuş gebelik kesesi gibi dedi çok mutlu olmuştuk. Sonra 2 gün geçti kanamam başladı. Acaba düşüğe o sebep olmuş mudur diye düşünüyorum
Sağol kuzum inşallah evet verdiler serum kolum ağrıyor sende de olmuş muydu hemşire normal dedi. Eşime masaj yapın dediBolca dinlen artık bu kez olacak inşallahSerum nasıl verdiler mi
Neye geri sayım birde onu bilsemgeri sayım başlasınnn
12 gün sonra ya test, 12 gün sayıcaz şimdiNeye geri sayım birde onu bilsem
Ayy korkutmak istemem çok ağrıdı kolum benimde kuzumm serum çıkınca bir saate geçio da ağrıyor. Süt gibi demi bembeyaz şifa olsun inşallahSağol kuzum inşallah evet verdiler serum kolum ağrıyor sende de olmuş muydu hemşire normal dedi. Eşime masaj yapın dedi
Aynen canım süt gibi. Damarlarıma bişey olcak sandımAyy korkutmak istemem çok ağrıdı kolum benimde kuzumm serum çıkınca bir saate geçio da ağrıyor. Süt gibi demi bembeyaz şifa olsun inşallah
Yok kız sonucu için dedim yazamamışım12 gün sonra ya test, 12 gün sayıcaz şimdi
Nicel bey alttan muayene etti test tarihinden 12 gün sonra. canım o kadar ucunda pamuk ipliği ile durmuyor bebekler yoksa tek ters hareketimizde düşerdi. Üzme kendini dicem ama olmuyor. İnsan bi sebep arıyor. Bazı seyler sadece nasip kader işi. . Her vucutta farklı tabi. Ama benim ilk cocugumdada alttan bakılmıştı ilk muayenede.Rabbim tez zamanda kucagını doldursun insallahHamile anneler siz ilk muayeneye gittiğinizde alttan mi baktılar yoksa karından mı? Ben ilk gittiğimde test gününden 6 gün sonra gittim daha doğrusu doktora sordum o gel dedi. Kese görünmeyince alttan baktı. Zararlı olduğunu bilmiyordum tabi herşey çok güzel sanki doğal yolla olmuş gebelik kesesi gibi dedi çok mutlu olmuştuk. Sonra 2 gün geçti kanamam başladı. Acaba düşüğe o sebep olmuş mudur diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun annesine nazlı bebişinBilmiyorum canım iyi dedilerde korkuyorumyatıyorum şu an
Amin canım benim inşallahHayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun annesine nazlı bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?