Ailemin yanındaydım bugün döndüm. Evet canım yarın ayrıntılı ultrason var. Çıkmadı tam sonuç. Aslında erkende çıkabilirmis ama aramadık. Haziran 20 si gibi çıkar demişti genetik uzmanı. Yarın belkide oda belli olur canim. Sen nasılsın DenisJoanne11 canım sen naptın? senin amniyosentez tam sonuclar cıktımı? Yanlış hatırlamıyorsam yarında detaylı taraman vardı
Canım Melih hocaya randevu alıp ayrıntılı ultrasona bakıyor mu ücreti ne kadarAilemin yanındaydım bugün döndüm. Evet canım yarın ayrıntılı ultrason var. Çıkmadı tam sonuç. Aslında erkende çıkabilirmis ama aramadık. Haziran 20 si gibi çıkar demişti genetik uzmanı. Yarın belkide oda belli olur canim. Sen nasılsın Denis
Kese görünmüştü ama kalp atışı görünmemişti düştüğünde daha 6+4 tü. Haftaya kadar görünmesi lazım demişti. O yüzden bilmiyorum boş muydu değil miydiErken baktıkları içindir canım. Kalp atışından 12 gün sonra kontrole git dediler. O yüzden hep karından bakıldı. Bı zararı yok diye biliyorum bende. Senin bebek görünmüsmuydu yoksa boş gebelik mi dediler
Biz mete beyde yaptırdık, 265 liraydı sanırım fiyatı.Canım Melih hocaya randevu alıp ayrıntılı ultrasona bakıyor mu ücreti ne kadar
Haklısın canım acaba bir hata mı yaptım elimden geleni yapmadım mı diye düşünüyor insan.. Çamaşır sepeti kaldırmıştım o gün kanamam oldu acaba ondan mı diyorum.Nicel bey alttan muayene etti test tarihinden 12 gün sonra. canım o kadar ucunda pamuk ipliği ile durmuyor bebekler yoksa tek ters hareketimizde düşerdi. Üzme kendini dicem ama olmuyor. İnsan bi sebep arıyor. Bazı seyler sadece nasip kader işi. . Her vucutta farklı tabi. Ama benim ilk cocugumdada alttan bakılmıştı ilk muayenede.Rabbim tez zamanda kucagını doldursun insallah
Kuzum kendini suçlama. Gerçekten nasip işi bu işler vakti zamanı geldiyse oluyor yiyecek ekmeyi varsa bir şekilde kanama da olsa düşük tehlikeside olsa doğuyor. Senin yaşadığın gerçekten zor.oldu diye sevinip kaybetmek nasıl bir acı tahmin bile edemiyorum. Ama nolur kendini suçlama. Sen bu zamana kadar elinden gelen herşeyi yaptın. inşallah bundan sonra olacak Allah emeklerinin karşılığını verecek sanaHaklısın canım acaba bir hata mı yaptım elimden geleni yapmadım mı diye düşünüyor insan.. Çamaşır sepeti kaldırmıştım o gün kanamam oldu acaba ondan mı diyorum.Sonra da nasip olacak olsa her türlü olurdu diyorum. Amin canım inşallah isteyen herkesin doldursun
İlk sonuclar rahatlatıcıydı insallah diğerleride öyle cıkacak. Detaylı harika bi olay sende inceliyorsun hemen herseyini. Bende iyiyim canım 10unda tetenoz oldum ilk dozu hala kolum agrıyor. 12 sinde randevum vardı hersey yolunda hayırlısı ile taramayı da atlatsak baya rahatlıcam.yarın güzel haberlerini bekliyorumAilemin yanındaydım bugün döndüm. Evet canım yarın ayrıntılı ultrason var. Çıkmadı tam sonuç. Aslında erkende çıkabilirmis ama aramadık. Haziran 20 si gibi çıkar demişti genetik uzmanı. Yarın belkide oda belli olur canim. Sen nasılsın Denis
Geçen kontrol de 12 haftada sadece tahmin ediyorum kıza benzio dedi canımT Tupanne2600 cinsiyet belli oldu mu canım
Sakın canım ya sakın o psikolojiye sokma kendini. Hiç kımıldamadan yatanların tutmuyor, yada normal hayatında olup hatta temizlik ev tasıma yapanların tutuyor bunu kıstas yapma. Nasip kader. Rabbim ol desin yeterki. Yolun biraz daha var bebişine ulaşmak için sabret olacak insallahHaklısın canım acaba bir hata mı yaptım elimden geleni yapmadım mı diye düşünüyor insan.. Çamaşır sepeti kaldırmıştım o gün kanamam oldu acaba ondan mı diyorum.Sonra da nasip olacak olsa her türlü olurdu diyorum. Amin canım inşallah isteyen herkesin doldursun
Ay hadi bakalımGeçen kontrol de 12 haftada sadece tahmin ediyorum kıza benzio dedi canım
Randevuyu nasıl aldınız bı kere gitmiştim çok aşırı beklemiştik bekletiyor mu bide resim veriyor mu hoca bide eşinizde girmişmiydi çok sordumBiz mete beyde yaptırdık, 265 liraydı sanırım fiyatı.
Evett ya 28 inde kontrol var o zaman netleşir inşallahhhAy hadi bakalımçok heyecanlı
Rabbim gönlüne göre versin canımEvett ya 28 inde kontrol var o zaman netleşir inşallahhh
Aminn canım herkese inşallahhh sen naptınRabbim gönlüne göre versin canım
Evdeyim canım16:30 gibi geldim bir yatıyorum bir kalkıyorum. Benimde 28’i kan günüAminn canım herkese inşallahhh sen naptın
Bazı arkadaslar alamıyormus canım. Neden öyle bilmiyorum. Hocalara randevu verilmiyor demislerCanım Melih hocaya randevu alıp ayrıntılı ultrasona bakıyor mu ücreti ne kadar
Hadi ikimiz birlikte sayacaz gün ben kontrole sen tahlileEvdeyim canım16:30 gibi geldim bir yatıyorum bir kalkıyorum. Benimde 28’i kan günü
O gün geldimi bı arayıp şansımızı denicez artık canımBazı arkadaslar alamıyormus canım. Neden öyle bilmiyorum. Hocalara randevu verilmiyor demislerBen sıkıntı yaşamadım randevu konusunda istediğim zaman aldim. Randevu için sekreter defterden bakıyor boş güne veriyor. Ücreti 265 TL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?