Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Joanne11 canım sen naptın? senin amniyosentez tam sonuclar cıktımı? Yanlış hatırlamıyorsam yarında detaylı taraman vardı
Ailemin yanındaydım bugün döndüm. Evet canım yarın ayrıntılı ultrason var. Çıkmadı tam sonuç. Aslında erkende çıkabilirmis ama aramadık. Haziran 20 si gibi çıkar demişti genetik uzmanı. Yarın belkide oda belli olur canim. Sen nasılsın Denis

Canım Melih hocaya randevu alıp ayrıntılı ultrasona bakıyor mu ücreti ne kadar

Kese görünmüştü ama kalp atışı görünmemişti düştüğünde daha 6+4 tü. Haftaya kadar görünmesi lazım demişti. O yüzden bilmiyorum boş muydu değil miydi

Haklısın canım acaba bir hata mı yaptım elimden geleni yapmadım mı diye düşünüyor insan.. Çamaşır sepeti kaldırmıştım o gün kanamam oldu acaba ondan mı diyorum. Sonra da nasip olacak olsa her türlü olurdu diyorum. Amin canım inşallah isteyen herkesin doldursun

Kuzum kendini suçlama. Gerçekten nasip işi bu işler vakti zamanı geldiyse oluyor yiyecek ekmeyi varsa bir şekilde kanama da olsa düşük tehlikeside olsa doğuyor. Senin yaşadığın gerçekten zor.oldu diye sevinip kaybetmek nasıl bir acı tahmin bile edemiyorum. Ama nolur kendini suçlama. Sen bu zamana kadar elinden gelen herşeyi yaptın. inşallah bundan sonra olacak Allah emeklerinin karşılığını verecek sana

İlk sonuclar rahatlatıcıydı insallah diğerleride öyle cıkacak. Detaylı harika bi olay sende inceliyorsun hemen herseyini. Bende iyiyim canım 10unda tetenoz oldum ilk dozu hala kolum agrıyor. 12 sinde randevum vardı hersey yolunda hayırlısı ile taramayı da atlatsak baya rahatlıcam.yarın güzel haberlerini bekliyorum

Sakın canım ya sakın o psikolojiye sokma kendini. Hiç kımıldamadan yatanların tutmuyor, yada normal hayatında olup hatta temizlik ev tasıma yapanların tutuyor bunu kıstas yapma. Nasip kader. Rabbim ol desin yeterki. Yolun biraz daha var bebişine ulaşmak için sabret olacak insallah

Canım Melih hocaya randevu alıp ayrıntılı ultrasona bakıyor mu ücreti ne kadar
Bazı arkadaslar alamıyormus canım. Neden öyle bilmiyorum. Hocalara randevu verilmiyor demisler Ben sıkıntı yaşamadım randevu konusunda istediğim zaman aldim. Randevu için sekreter defterden bakıyor boş güne veriyor. Ücreti 265 TL.

O gün geldimi bı arayıp şansımızı denicez artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…