Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Arkadaşım kendine yapma bunu. Herşey nasip ve herşeyde bir hayır var. Şimdi üzülüyorsun ama belki de 3. Embriyonun nasibi bu dünyaya gelmek, bilemezsin ki

Belkide sona kalan embriyo sağlıklı. Birazda şans işi bu. Bak benim ilkinde iki tane koydular biri kimyasal oldu biride tutmadı. 2.denemede biri 2 aylıkken kalbi durdu. 4 embriyomun teki devam ediyor. 3 ü sagliksizmis. Sagliksizsa devam etmesin zaten. 19-20. Haftada sonlandırılanlar var. Kötünün kötüsü var. Kolay değil ama bence kendini suçlamak yerine 5. Güne embriyom gidiyorsa birinden biri tutacak diye düşün. Ben kendimi öyle rahatlatıyordum. İns en kısa sürede olacak

Bende merak ediyorum detaylı ultrasonu İns güzel haberler veririm canim. Nedense hiç düşünmedim kesin sonuçları.Bebek tekme atıyor falan karnım büyüyor bunları görmek mutlu ediyor ondan belkide. İns hepimiz sıkıntısız kucağımıza alırız Ben daha vurulmadim. 20. Haftada ariycaz dediler ses çıkmazsa gideyim sağlık ocağına...

Başladı mı tekmelere

Randevuyu nasıl aldınız bı kere gitmiştim çok aşırı beklemiştik bekletiyor mu bide resim veriyor mu hoca bide eşinizde girmişmiydi çok sordum
Ya fotoğraf vermiyorlarmis sanırım. Kapıda kameraya çekmekte yasak yazıyor Soyliycem foto vermiyorlarsa bı kaç sn çekelim bari Normal muayenelerde eş geliyor ama amniyosentezde almadilar. Bende meral ettim

Normaldede çok içerim suyu sorun olmuyor o yüzden canım da kabız olmak kabusum şu an bir de transfer sonrası lavaboya giderken çok tırsıyorum
Ayy eşim tuvalete gitmeme kızıyordu sen neden sürekli gidiyorsun diyordu ya şaka gibi sanki tuvalete akıp gidecek

Başladı canım Ben aslında 13. Haftadan beri seyirme şeklinde hissediyordum ama tekme gibi değildi. Şimdi daha sert özellikle sabah uyandığımda vuruyor. Dün elimi koydum elimide ittirdi
maşallah minnoş güçlü demek ki şimdiden böyleyse son zamanları bilemedim

İnsan sıkılıyor ya sende haklısın Ben sırt üstü düştüm bişey olmadı
Yaa ne zaman çok geçmiş olsun

Ayy hatırladım Bende yeni bir zamada düştün sandım korktum birden
Ya dün kötü bişey yaşadım. Hayvanları çok severim ama bu ara bana karşı agresif davranıyorlar. Eşimle çok iri bı köpek yanımıza geldi. Hamilelik nedeniyle çok yanasmadim. Köpekten uzaklaştıkça bana yöneldi sürekli atlamaya çalışıyor. Eşim engel olmaya çalıştı ama yok bı sürü kişi var ama bana taktı. Eşimin arkasına saklaniyorum dönüp yine bana geliyor bı sure sonra agresilestide kolumu tutmaya çalıştı ağladim dayanamadım. İlk defa böyle birşeyle karşılaştım.Kopek korkumda yoktur normalde. Geçende kedi saldırdı. Kediler hiç saldırmazdı bana. Diyorlar hamile olduğunu anlıyorlar ondan sadece sana yöneliyorlar. Bilemiyorum böyle bişey yaşayan var mı hamileyken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…