- 4 Aralık 2017
- 1.326
- 3.004
- 133
Arkadaşım kendine yapma bunu. Herşey nasip ve herşeyde bir hayır var. Şimdi üzülüyorsun ama belki de 3. Embriyonun nasibi bu dünyaya gelmek, bilemezsin kiHaklısın canım acaba bir hata mı yaptım elimden geleni yapmadım mı diye düşünüyor insan.. Çamaşır sepeti kaldırmıştım o gün kanamam oldu acaba ondan mı diyorum.Sonra da nasip olacak olsa her türlü olurdu diyorum. Amin canım inşallah isteyen herkesin doldursun
Tüp bebek sürecinde En stresli zaman bence. İnsallah su gibi gecerEvdeyim canım16:30 gibi geldim bir yatıyorum bir kalkıyorum. Benimde 28’i kan günü
Belkide sona kalan embriyo sağlıklı. Birazda şans işi bu. Bak benim ilkinde iki tane koydular biri kimyasal oldu biride tutmadı. 2.denemede biri 2 aylıkken kalbi durdu. 4 embriyomun teki devam ediyor. 3 ü sagliksizmis. Sagliksizsa devam etmesin zaten. 19-20. Haftada sonlandırılanlar var. Kötünün kötüsü var. Kolay değil ama bence kendini suçlamak yerine 5. Güne embriyom gidiyorsa birinden biri tutacak diye düşün. Ben kendimi öyle rahatlatıyordum. İns en kısa sürede olacakHaklısın canım acaba bir hata mı yaptım elimden geleni yapmadım mı diye düşünüyor insan.. Çamaşır sepeti kaldırmıştım o gün kanamam oldu acaba ondan mı diyorum.Sonra da nasip olacak olsa her türlü olurdu diyorum. Amin canım inşallah isteyen herkesin doldursun
Amin canım inşallahHadi ikimiz birlikte sayacaz gün ben kontrole sen tahlilebol bol dinlen güzel beslen elini karnına koy öle dua et inşallahhh olacak
Bende kara kara bunu düşünüyorumTüp bebek sürecinde En stresli zaman bence. İnsallah su gibi gecer
Bol su tüket aman canım kabız olmaAmin canım inşallahZaten eşim beslemelere doyamıyor onu da getiriyim bunu da getiriyim deiye
Bende merak ediyorum detaylı ultrasonuİlk sonuclar rahatlatıcıydı insallah diğerleride öyle cıkacak. Detaylı harika bi olay sende inceliyorsun hemen herseyini. Bende iyiyim canım 10unda tetenoz oldum ilk dozu hala kolum agrıyor. 12 sinde randevum vardı hersey yolunda hayırlısı ile taramayı da atlatsak baya rahatlıcam.yarın güzel haberlerini bekliyorum
Normaldede çok içerim suyu sorun olmuyor o yüzden canım da kabız olmak kabusum şu anBol su tüket aman canım kabız olmaay eşlerimiz den Allah razı olsun bu yolda gerçekten eşin desteği çok önemli her şey den önemli
Başladı mı tekmelereBende merak ediyorum detaylı ultrasonuİns güzel haberler veririm canim. Nedense hiç düşünmedim kesin sonuçları.Bebek tekme atıyor falan karnım büyüyor bunları görmek mutlu ediyor ondan belkide. İns hepimiz sıkıntısız kucağımıza alırız Ben daha vurulmadim. 20. Haftada ariycaz dediler ses çıkmazsa gideyim sağlık ocağına...
Ya fotoğraf vermiyorlarmis sanırım. Kapıda kameraya çekmekte yasak yazıyorRandevuyu nasıl aldınız bı kere gitmiştim çok aşırı beklemiştik bekletiyor mu bide resim veriyor mu hoca bide eşinizde girmişmiydi çok sordum
Ayy eşim tuvalete gitmeme kızıyordu sen neden sürekli gidiyorsun diyordu ya şaka gibi sanki tuvalete akıp gidecekNormaldede çok içerim suyu sorun olmuyor o yüzden canım da kabız olmak kabusum şu anbir de transfer sonrası lavaboya giderken çok tırsıyorum
Arkadaş kabız oldu çokta zorlandı ama bebek yinede tutundu canımNormaldede çok içerim suyu sorun olmuyor o yüzden canım da kabız olmak kabusum şu anbir de transfer sonrası lavaboya giderken çok tırsıyorum
Yaa resim versinler yaa rica edersin olmadı doktoraYa fotoğraf vermiyorlarmis sanırım. Kapıda kameraya çekmekte yasak yazıyorSoyliycem foto vermiyorlarsa bı kaç sn çekelim bari Normal muayenelerde eş geliyor ama amniyosentezde almadilar. Bende meral ettim
25 dk zor yattım bende sonrada her saat başı kalktımAyy eşim tuvalete gitmeme kızıyordu sen neden sürekli gidiyorsun diyordu ya şaka gibi sanki tuvalete akıp gidecek
Başladı canımBaşladı mı tekmelere
İnsan sıkılıyor ya sende haklısın25 dk zor yattım bende sonrada her saat başı kalktımeşimde yat kalkma diyor keyfime kalkıyorum sanki
maşallahBaşladı canımBen aslında 13. Haftadan beri seyirme şeklinde hissediyordum ama tekme gibi değildi. Şimdi daha sert özellikle sabah uyandığımda vuruyor. Dün elimi koydum elimide ittirdi
Yaa ne zamanİnsan sıkılıyor ya sende haklısınBen sırt üstü düştüm bişey olmadı
Yere düşmedimde transfer sonrası yatak ayarlarken eşim yanlışlıkla yatağı indirdi bende pat diye arkaya sert düştüm. Moralimiz bozulduda bişey olmadı neysekiYaa ne zamançok geçmiş olsun
Ayy hatırladımYere düşmedimde transfer sonrası yatak ayarlarken eşim yanlışlıkla yatağı indirdi bende pat diye arkaya sert düştüm. Moralimiz bozulduda bişey olmadı neyseki
Ya dün kötü bişey yaşadım. Hayvanları çok severim ama bu ara bana karşı agresif davranıyorlar. Eşimle çok iri bı köpek yanımıza geldi. Hamilelik nedeniyle çok yanasmadim. Köpekten uzaklaştıkça bana yöneldi sürekli atlamaya çalışıyor. Eşim engel olmaya çalıştı ama yok bı sürü kişi var ama bana taktı. Eşimin arkasına saklaniyorum dönüp yine bana geliyor bı sure sonra agresilestide kolumu tutmaya çalıştı ağladim dayanamadım. İlk defa böyle birşeyle karşılaştım.Kopek korkumda yoktur normalde. Geçende kedi saldırdı. Kediler hiç saldırmazdı bana. Diyorlar hamile olduğunu anlıyorlar ondan sadece sana yöneliyorlar. Bilemiyorum böyle bişey yaşayan var mı hamileyken?Ayy hatırladımBende yeni bir zamada düştün sandım korktum birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?