Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Çok enteresan ilk defa duydum ama olabilir gibide. Hayvanların duyuları bizden farklı çalıştığı için bazı şeyleri önceden sezebiliyorlar. Korkmasanda çok o saldırınca korkmuşsundur canım. Geçmiş olsun

Çok sağol canım o yüzden pek keyfimde yok. Etkiledi heralde. Bı arkadasta hamile kalınca kedisi sinirli davranmaya başlamış. Acaba hissediyorlar mi diyorum En iyisi uzak kalayım hayvanlardan bu ara

Çok sağol canım o yüzden pek keyfimde yok. Etkiledi heralde. Bı arkadasta hamile kalınca kedisi sinirli davranmaya başlamış. Acaba hissediyorlar mi diyorum En iyisi uzak kalayım hayvanlardan bu ara
Gecmiş olsun canım. Hayvanlar hissediyordur bence cekindikce üstüne gelmiş olabilir. En iyisi mesafeli ol şimdilik

Sen kendini sakındıkça üstüne üstüne gelirler. Gidip de bulaşma tabi uzak durmaya çalış ama baktın ki geliyo, saklanma kaçma hareketine girme. “Kaçan kovalanır” tamm bu durum için geçerli.

kedim var benim de evde. Agresifleşmedi hiç ama bana aşırı yapışık durumda o da. Evde bişeyler döndüğünün farkında ama ne olduğunu da çözemedi garibim

Haklısın canım. Aslında onuda yaptım. Uzun süre tepki vermedim. Durmadı kesinlikle. Her köpek böyle olmuyor şansıma işte

Evet haklısın birçok kişinin kanama alanı oluyor sağ salim doğuyor. Demek ki nasip değilmiş haklısın. Bazen öyle düşünüyorum işte istemsizce.. Yine de şükredecek çok şeyimiz var çok daha büyük acısı olanlar var. İnşallah kuzum inşallah sana da bebişin sımsıkı tutututunacak

Çok doğru söylüyorsun canım daha büyük acılar yaşayanlar var. Nasibin 3. embriyodır inşallah Çok teşekkür ederim Çok çok amin

Yaa çok üzüldüm kıyamam sana çok zor şeyler yaşamışsın inşallah bu sefer sağ salim kucağına alırsın Tabiiki sağlıksızsa zaten devam etmesin haklısın. Peki senin kaliteleri nasıldı hepsi aynı mıydı?

Çok sağol canım. Bizi en çok zorlayan şeyler beklemek, belirsizlik. İns hepimiz alalım. Kaliteleri farklıydı İlki ab ve embriyo comp ikincisi bb ve K1 di canım.

Randevuyu nasıl aldınız bı kere gitmiştim çok aşırı beklemiştik bekletiyor mu bide resim veriyor mu hoca bide eşinizde girmişmiydi çok sordum
Telefonla randevu aldik, eşle girmeye izin veriyorlar, fakat resim vermiyor, video çekmeye de izin vermiyor, ama epey detaylı bir rapor veriyor her şey tek tek yazili, bakarken de çok güzel anlatıyor. Ilgisi çok güzeldi yani. Öğleden sonra için 13.30 a randevu veriyorlar.

Yere düşmedimde transfer sonrası yatak ayarlarken eşim yanlışlıkla yatağı indirdi bende pat diye arkaya sert düştüm. Moralimiz bozulduda bişey olmadı neyseki
Ben de banyoda kayıp düşmüştüm bisey olmadi çok şükür, zaten o kadar küçükmüş ki embriyo öyle yuvarlanıp düşmezmiş:) insana öyle geliyor

30 yaşındayım. Baya ara verdim çünkü yeniden cesaret etmem çok uzun sürdü. Eğer düşünüyorsan acele et derim. Rahim her sene daha yaslaniyor yeni sorunlar ekleniyor.
Canım merhaba nasılsın, hamıle kalmıssın galıba cok sevındım, ben de gorusecegım yakında nicel beyle. Dondurulmus embrıyo sürecın nasıl oldu anlatırmısın neler kullandın ne kadarlık bi süreç ? Histereskopi rahım fılmı vs cekındın mi , buarada tüp bebek oncesi aşı olmalımıyız ya ,ne dusunuyorsunuz burdakı arkadaslar ,nicel beye aşı konusunu soran var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…