Gözün aydın tatlım çok sevindim bişey çıkmamasına. İçinde rahat etmiştirKızlarr gittim doktora. Ön sonuç temiz gözünuz aydın dedi.Hareketleri hissediyormusun dedi. Dedim ben 13. Haftadan beri hissediyorum ama kimse inanmıyor dedim. Doktor bende inanmıyorum dediKüçük olur hissetmezsin dedi. Ultrasonda baktı herşey normal dedi Bende devam edecekmisin dedi. Evet dedim. İyi bari bakacakmis bana.. Devam eden hastasiymışım. Fotoğraf istedim verdi Normal bebek olmuş Neyse bı kadın doktor geldi danışmak için biseyler sordu. O ara gitmedi benimkine oda yorum yaptı.Kordonda varis var gibi dedi. Melihte amniyosentez yapıldı o yüzden önemi yok dedi. Neyse dedim hocam ben sezeryan istiyorum. Güldü daha erken bakarız ona dedi. Diğer ay şeker yüklemesi olacakmış. Kesin sonuç için çıktık genetige haftaya çıkar dedi genetik icin bı iki şey kalmış bakılacak sadece.
Çok sağol canım.Gözün aydın tatlım çok sevindim bişey çıkmamasına. İçinde rahat etmiştirsağlıkla doğsun inşallah
Olur mu öyle şey şimdiden öğreniyorumÇok sağol canım.Sanada hiç iyi örnek olamadım ama neyse kusuruma bakma canım İleri aşamaları sende yaşadın bizle beraber
Gözün aydın canımKızlarr gittim doktora. Ön sonuç temiz gözünuz aydın dedi.Hareketleri hissediyormusun dedi. Dedim ben 13. Haftadan beri hissediyorum ama kimse inanmıyor dedim. Doktor bende inanmıyorum dediKüçük olur hissetmezsin dedi. Ultrasonda baktı herşey normal dedi Bende devam edecekmisin dedi. Evet dedim. İyi bari bakacakmis bana.. Devam eden hastasiymışım. Fotoğraf istedim verdi Normal bebek olmuş Neyse bı kadın doktor geldi danışmak için biseyler sordu. O ara gitmedi benimkine oda yorum yaptı.Kordonda varis var gibi dedi. Melihte amniyosentez yapıldı o yüzden önemi yok dedi. Neyse dedim hocam ben sezeryan istiyorum. Güldü daha erken bakarız ona dedi. Diğer ay şeker yüklemesi olacakmış. Kesin sonuç için çıktık genetige haftaya çıkar dedi genetik icin bı iki şey kalmış bakılacak sadece.
Cok güzel canım. Kesin sonuçta birsey cıkacagına inanmıyorum detaylıda bi risk görmediyse sonucta burun kemiği ve ense kalınlığı orantıya gelmiş demekkiKızlarr gittim doktora. Ön sonuç temiz gözünuz aydın dedi.Hareketleri hissediyormusun dedi. Dedim ben 13. Haftadan beri hissediyorum ama kimse inanmıyor dedim. Doktor bende inanmıyorum dediKüçük olur hissetmezsin dedi. Ultrasonda baktı herşey normal dedi Bende devam edecekmisin dedi. Evet dedim. İyi bari bakacakmis bana.. Devam eden hastasiymışım. Fotoğraf istedim verdi Normal bebek olmuş Neyse bı kadın doktor geldi danışmak için biseyler sordu. O ara gitmedi benimkine oda yorum yaptı.Kordonda varis var gibi dedi. Melihte amniyosentez yapıldı o yüzden önemi yok dedi. Neyse dedim hocam ben sezeryan istiyorum. Güldü daha erken bakarız ona dedi. Diğer ay şeker yüklemesi olacakmış. Kesin sonuç için çıktık genetige haftaya çıkar dedi genetik icin bı iki şey kalmış bakılacak sadece.
Oh çok şükür ne güzel haberlerKızlarr gittim doktora. Ön sonuç temiz gözünuz aydın dedi.Hareketleri hissediyormusun dedi. Dedim ben 13. Haftadan beri hissediyorum ama kimse inanmıyor dedim. Doktor bende inanmıyorum dediKüçük olur hissetmezsin dedi. Ultrasonda baktı herşey normal dedi Bende devam edecekmisin dedi. Evet dedim. İyi bari bakacakmis bana.. Devam eden hastasiymışım. Fotoğraf istedim verdi Normal bebek olmuş Neyse bı kadın doktor geldi danışmak için biseyler sordu. O ara gitmedi benimkine oda yorum yaptı.Kordonda varis var gibi dedi. Melihte amniyosentez yapıldı o yüzden önemi yok dedi. Neyse dedim hocam ben sezeryan istiyorum. Güldü daha erken bakarız ona dedi. Diğer ay şeker yüklemesi olacakmış. Kesin sonuç için çıktık genetige haftaya çıkar dedi genetik icin bı iki şey kalmış bakılacak sadece.
4, çaktırmaSende hazırsındır da farkında değilsindir mi acabane kaldı şurda 5 güncük mü
İns canimCok güzel canım. Kesin sonuçta birsey cıkacagına inanmıyorum detaylıda bi risk görmediyse sonucta burun kemiği ve ense kalınlığı orantıya gelmiş demekki. Yapamam dedikten sonra yapmıcam dedikten sonra normal doğuma zorlayamazlar bence risk alamazlar. Gözün aydın olsun artık canım
Oh çok şükür ne güzel haberler
Çok sağolun kızlar. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımGözün aydın canımHer şey yolunda sağlıklicana kucağına al inşallahhh
Şu an daha önce hiç karşılaşmadığın bir durumun içindesin korkman çok normal. Korkmuyorum diyene yürek mi yedin derim4, çaktırma
doğumdan falan korkmuyorum da, bebekten korkuyorum. Sağlıkla gelecek mi, iyi bakabilecek miyim yetebilecek miyim diye…
İnşallah ya inşallah…Şu an daha önce hiç karşılaşmadığın bir durumun içindesin korkman çok normal. Korkmuyorum diyene yürek mi yedin derimbence doğsun kucağına al bütün korkun geçecek. Birbirinize alışana kadar zorlanırsınız ikinizde sonra birbirinizin dilini çözünce hepsi kolaylaşır.
4 günde kesin sancı oluyor mu canım. Nasıl oluyor. Normal doğumda ne zaman olacağı belirsiz olmuyor mu4, çaktırma
doğumdan falan korkmuyorum da, bebekten korkuyorum. Sağlıkla gelecek mi, iyi bakabilecek miyim yetebilecek miyim diye…
Saat kaçta alacakları belli mi bir gün önceden mi arıyorlar.İnşallah ya inşallah
4 günde kesin sancı oluyor mu canım. Nasıl oluyor. Normal doğumda ne zaman olacağı belirsiz olmuyor mu
Yok ya belli. Sabah 8 gibi alacaklarmış.Saat kaçta alacakları belli mi bir gün önceden mi arıyorlar.
İnşallah sağlıkla gelicek minik kuşsezeryan ☺
Yok ya belli. Sabah 8 gibi alacaklarmış.
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Valla sezeryan diyince bı hoşuma gittisezeryan ☺
Yok ya belli. Sabah 8 gibi alacaklarmış.
Vallaikisini birden yasadığım için hangisi daha iyi kestiremiyorum doğum sancısı ceken kadın düşün bütün günahları dökülüyormuş öyle bi agrı. Sezeryan bildiğin ameliyat ve sana muhtaç bi bebek var birinin öncesi birinin sonrasıİns canimValla kağıt verse imzalarım. Bıktım zorluktan hoş sezeryaninda sonrası zordurda çocuk ciksinda gerisi önemli değil Tamam gibi kafa salladı güldü ama bilemiyorum Çok teşekkür ederim
Canım benim onu kucagına aldığında en güçlü kadın oluyorsun. Hayatının merkezi degişiyor dünyaya savaş acarsın yemin ederimİnşallah ya inşallah…
Vallaikisini birden yasadığım için hangisi daha iyi kestiremiyorum doğum sancısı ceken kadın düşün bütün günahları dökülüyormuş öyle bi agrı. Sezeryan bildiğin ameliyat ve sana muhtaç bi bebek var birinin öncesi birinin sonrasıeninde sonunda cıkıyor amma öylede böylede saglıkla bebişlerde bizde kurtulalım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?