Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlarr gittim doktora. Ön sonuç temiz gözünuz aydın dedi.Hareketleri hissediyormusun dedi. Dedim ben 13. Haftadan beri hissediyorum ama kimse inanmıyor dedim. Doktor bende inanmıyorum dedi Küçük olur hissetmezsin dedi. Ultrasonda baktı herşey normal dedi Bende devam edecekmisin dedi. Evet dedim. İyi bari bakacakmis bana.. Devam eden hastasiymışım. Fotoğraf istedim verdiNormal bebek olmuş Neyse bı kadın doktor geldi danışmak için biseyler sordu. O ara gitmedi benimkine oda yorum yaptı.Kordonda varis var gibi dedi. Melihte amniyosentez yapıldı o yüzden önemi yok dedi. Neyse dedim hocam ben sezeryan istiyorum. Güldü daha erken bakarız ona dedi. Diğer ay şeker yüklemesi olacakmış. Kesin sonuç için çıktık genetige haftaya çıkar dedi genetik icin bı iki şey kalmış bakılacak sadece.

Gözün aydın tatlım çok sevindim bişey çıkmamasına. İçinde rahat etmiştir sağlıkla doğsun inşallah

Gözün aydın canım Her şey yolunda sağlıklicana kucağına al inşallahhh

Cok güzel canım. Kesin sonuçta birsey cıkacagına inanmıyorum detaylıda bi risk görmediyse sonucta burun kemiği ve ense kalınlığı orantıya gelmiş demekki. Yapamam dedikten sonra yapmıcam dedikten sonra normal doğuma zorlayamazlar bence risk alamazlar. Gözün aydın olsun artık canım

Oh çok şükür ne güzel haberler

İns canim Valla kağıt verse imzalarım. Bıktım zorluktan hoş sezeryaninda sonrası zordurda çocuk ciksinda gerisi önemli değil Tamam gibi kafa salladı güldü ama bilemiyorum Çok teşekkür ederim

4, çaktırma

doğumdan falan korkmuyorum da, bebekten korkuyorum. Sağlıkla gelecek mi, iyi bakabilecek miyim yetebilecek miyim diye…
Şu an daha önce hiç karşılaşmadığın bir durumun içindesin korkman çok normal. Korkmuyorum diyene yürek mi yedin derim bence doğsun kucağına al bütün korkun geçecek. Birbirinize alışana kadar zorlanırsınız ikinizde sonra birbirinizin dilini çözünce hepsi kolaylaşır.

İnşallah ya inşallah…

İns canim Valla kağıt verse imzalarım. Bıktım zorluktan hoş sezeryaninda sonrası zordurda çocuk ciksinda gerisi önemli değil Tamam gibi kafa salladı güldü ama bilemiyorum Çok teşekkür ederim
Vallaikisini birden yasadığım için hangisi daha iyi kestiremiyorum doğum sancısı ceken kadın düşün bütün günahları dökülüyormuş öyle bi agrı. Sezeryan bildiğin ameliyat ve sana muhtaç bi bebek var birinin öncesi birinin sonrasıeninde sonunda cıkıyor ammaöylede böyledesaglıkla bebişlerde bizde kurtulalım insallah

İnşallah ya inşallah…
Canım benim onu kucagına aldığında en güçlü kadın oluyorsun. Hayatının merkezi degişiyor dünyaya savaş acarsın yemin ederim doğustan verilmiş bir yetenek annelik zaten sen bunu düşünebiliyorsan yetebilirmiyim diye cok güzel anne olacaksın demektir hatta eminim şen şakrak eglenceli bi anne olacaksın akışına bırak kendine güven

Aminn canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…