Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Merhaba, teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
Adetimin 3. günü gittim, muayene oldum ve cyclo progynova başlandı,21 günluk ilaç ve lucrin depot(tek doz iğne ) ilaç bitip adet oldum ve yeniden adetin 3. Günü kontrole gittim. Estrofem başlandı. 15 gün sonra yeniden kontrol oldum 1 hafta sonrası için transfer günü belirlendi. Öncesinde rahim filmi vb herhangi bi işlem geçirmedim. Oldukça kolay ve konforlu bi tedaviydi. Hiçbir aşamada zorlanmadım çok şükür.

Saglıkla gelsın ıns canım cok sagol. Yarın nicel beyle goruscem, aşı ol ole başlayalım mı der direk mi başlarız bılmıorum , inş benım de boyle kolaycacık oluverır saglıklatek embrıyomu koydurdun, iki ayda şip şak olmuş masallah size

Sagol cnm darısı senin başına inşallah. Tek embriyo idi. Aşıyla ilgili hiç soru sormadım aşılanma da bu kadar hızlı değildi tabi. Belki aşını ol tedaviye öyle başlayalım diyebilir.

Maşallah çok güzel sürecin akıp geçmiş. Bende hiç rahim filmi çektirmedim nicel beyde gerek var yada yok birşey söylemedi. Şimdi cyclo progynova kullanıyorum 2.adetimi bekliyorum. Arada içimden geçiyor acaba rahim filmi çektirip öyle mi başlayasaydım tüp bebeğe diye. İnşallah gerek kalmaz senin gibi

Çok şükür çok güzel geçti sürecim.
Bebek direk rahme bırakıldığı için tüplerin tıkalı yada açık olmasının bir önemi yok tüp bebek tedavisinde o yüzden istememiştir. Rabbim işinizi rast getirsin inşallah

Tüpler çok önemli değil belki ama bazen rahimde perde oluyormuş yada tüpte sıvı birikimi oluyormuş hamilelik düşükle sonuçlanıyormuş ondan korkuyorum. Neyse olumsuzu çağırmayayım ben. Amin inşallah

Doktorunuza güvenin,işin teknik kısmıyla onlar ilgilensin. Siz sürece odaklanın❤

Sıvı birikmesi olunca iptal ediyor canım. Benim ilkte sıvı birikti biraz dondurdular embriyoyu transfer etmediler.

Eğer rezervinde sıkıntı yoksa, aşılama hiç yaptirmadiysan ,sperm yeterliyse bı kaç kez aşılama deneyelim diyor. Aşılamanın şansı düşük olduğundan istememistim. Zaman kaybı gibi geliyor bana... Tabi rapor alabilmek için yaptırdım istemesemde

Kızlar aşı çıkmış. Vurulmakta istiyorum. Doktora sorayım bakalım ne diyecek. Etkisi az Sinovac vurgulayım diyorum.
Sor canım olabiliyorsan yaptır. Korur hiç olmazsa. Sinovac yok piyasada diye biliyorum . Bana da aşı grubundasınız ancak pcr testi pozitif olduğu için yaptıramazsınız yazıyor

Sor canım olabiliyorsan yaptır. Korur hiç olmazsa. Sinovac yok piyasada diye biliyorum . Bana da aşı grubundasınız ancak pcr testi pozitif olduğu için yaptıramazsınız yazıyor
Bencede daha 4 ay var ne kadar koruyabilirim kendimi bilmiyorum. Virüs kapsam ne yaparım. En iyisi aşı gibi duruyor.Sinovac gelmiş diyorlar ama bakayım

Bencede daha 4 ay var ne kadar koruyabilirim kendimi bilmiyorum. Virüs kapsam ne yaparım. En iyisi aşı gibi duruyor.Sinovac gelmiş diyorlar ama bakayım
Eşimde dün aşı oldu sadece biontech çıktı. Aşı seçtirmedi. Belki sen karar verip olana kadar gelir Geldiysede daha illere dağıtım yapılmamışta olabilir

Kızlar aşı çıkmış. Vurulmakta istiyorum. Doktora sorayım bakalım ne diyecek. Etkisi az Sinovac vurgulayım diyorum.
Doktorunla bi konuş. İki aşı arasındaki dilemma şu,
sinovac ölü aşı, grip aşısının benzeri, daha önce de bu tarz aşılar gebelerde güvenle kullanılmış, ama özellikle varyant virüslere karşı koruması az deniliyor. Bunun yanında çin doğru düzgün bir araştırma vs yayınlamadı, farklı ülkelerin bambaşka çıkan koruma oranları var sadece. Ve gebelerde kullanımını gösteren bir araştırma vs de yok.

biontecte ise amerika, kanada, şili, israil, birleşik krallık ve belçika, tüm gebeleri aşılayan ülkeler benim bildiğim. Gebeler üzerine yapılan araştırmalar da yayınlandı ve sonuçlar güzel gibi görünüyor. Varyant virüslere karşı da en yüksek koruması olan aşı biontec. Gel gelelim tabi kısıtlı süredir kullanılıyor…

kırk katır mı kırk satır mı yani anlayacağın. Ben şu tabloya göre biontec tercih ettim ama sinovac da mantıksız mı, değil…

Çok güzel aciklamissin canım. Biontechte çok iyi koruyor oda var. Bı düşüneyim. Sinovac şuan Bursa'da varmış Bilecik'te yokmuş. Sorumluluğuda bize bırakmışlar

Eklentiler

• Screenshot_20210617-103416~2.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…