Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Eşim bioentech aşısi oldu imza formunda gebelerde ve emziren anneler de denenilmemistir ve önerilmemektedir yazıyormuş tam bı muamma yani
Aslında hamilelerde bı zarari olmamış ama ellerinde yeterli veri olmadigi için öyle diyorlarmis. Bı doktor öyle diyordu dinlemiştim

Evet ucu açık bir sorun yani hiç bilmiyorum beklicez artık biraz daha
Aşı olsak zararı olur mu muamma, covit olsak atlatabilecek miyiz muamma... izole yaşayabiliyorsan gerek yok belki ama eş dışarda çalışıyorsa risklere açığız demektir. Benim oglum da eylül de 1. sınıfa başlayacak,aşı olacağım, nereye kadar korunabilirim ki...

Transfer den önce aşı çıkmış olsaydı hemen olurdum hiç düşünmeden

Eşim bioentech aşısi oldu imza formunda gebelerde ve emziren anneler de denenilmemistir ve önerilmemektedir yazıyormuş tam bı muamma yani
İlk 3 ay için önermiyorlarmış. Sonrası için sana bırakıyorlar işte sorumluluğu. Ama o formlar ta aşılamanın en başından beri aynı. Bu süre içinde birsürü varyantı bilmemnesi de, bilimsel yayınlar da çıktı.
yine kendin araştırıp karar vermek lazım yani.

Sizin aşı olmadan önce çok araştırma yaptığınızı hatırlıyorum , birden fazla doktordan fikir almıştıniz sanki?

Kızlar aşı çıkmış. Vurulmakta istiyorum. Doktora sorayım bakalım ne diyecek. Etkisi az Sinovac vurgulayım diyorum.
Bizim dr kardesime sinovac demiş ve beklemesini söylemiş. Hiç içim almıyor aşı olmayı net bişi yok ve bebiş göbegimizdeyken direkt maruz kalacak öbür türlü ya virüs kaparsam basıma ne gelecek bu kez bebekle kendimide yine riske atıyorum emziriyo olsam hiç düşünmem. Allahım gercekten muallak bir durum

Rasgele bı yerden bulasirda hap kullanmak zorunda kalırsam niye aşı olmadım diye kafaya takarım. Bi vurulayım diyorum bazende aşılama arttı bulaşması riski az olur diye düşünüyorum.

Canım hamilelere ve emzirenlere ilacı vermiyorlar zaten.
zorunlu kalıyorlarsa kar/zarar durumunu gözeterek veriyorlarmış. Ama cidden çok zorunda kalmaları gerekiyor sanırım.

bence burda sıkıntı ilaç değil. Yani öleceğini düşünüyorlarsa veriyorlar ilacı zaten, sana bişey olursa allah korusun bebeğe zaten olacak. Bence problem covid19un bebeğe verebileceği zarar. Vücutta akciğeri, kalbi, pankreası, sindirim sistemini tutabilen bir virüs bebeğin nerelerini tutabilir allah korusun? Bi de varyant varyant geliyo pis virüs. Bi varyantın yapmadığını öteki maşşallah… he tabi varyantlara karşı da aşıların koruyuculuğunun düşme durumu da var, yaptırdığın halde de gelip bulabilir
Valla çok zor karar. Ben yaptırdım evet kafama yaptırmak daha çok yattı ama yaptırmamak da mantıklı mı, bi açıdan evet. Bi açıdan bence değil. En iyisi işte doktorlar ne diyosa onu yapmak.

Doktorlar bile kararsız kalmışken bu kadar kafa karışıklığının olması çok doğal. Bir doktora soruyorsun ol diyor diğeri olma. O yüzden dediğin gibi kişi kendi kafasında ölçüp biçmeli hem artısını hem eksisini.

Nicel beye soran oldu mu kızlar aşı durumunu o ne dıyor ? Ben de yeni başlıcam tüp bebek sürecıne aşı olup mu başlamalıyım bılmıorum kafam cokkarısık

Nicel beye soran oldu mu kızlar aşı durumunu o ne dıyor ? Ben de yeni başlıcam tüp bebek sürecıne aşı olup mu başlamalıyım bılmıorum kafam cokkarısık
Aşın çıktıysa nicel beye danışıp ol bence başlamadan hamile kalınca bebeği düşünmekten napicani bilemiyosun

Evet virüs bebek için en kötüsü. Benim o kadar tanıdığım öldüki virüsten. 10 dan fazladır. Biri 50 yaşında, bazısı 40 li yaşlarda sağlıklı insanlardı. Baba oğul ölen var. 17 yasinda kanser hastası yakınım covid olunca kaldıramadı vürusu vefat etti. Bazısı kendi hatasından vefat etti. Aşı olmadılar. Evde atlatirim diye düşündüler sonları iyi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…