- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Çok zor bir karar kuzum haklısın. Yurtdışı makalelere bak istersen bir. Ya da burda yurtdışından yaşayan hamilelere de sorulabilir. Onların doktorlarının görüşünüZorda kalırlarsa veriyorlarmis sanırım. İlacın zararından iyidir aşı diye düşünüyorum. Amann çok zor bı karar
Her deneme çok farklı oluyor canım. İğne yerleride tamamen iyileşmiyor aslında. İkincide bende vururken zorlanmistim. Cart diye ses çıkıyordu bazenKızlar ya geçen sefer hiç böyle olmamıştı göbeğim inanılmaz hassas. İğne yerlerim acıyor dokunamıyorum daha kaç gün oldu böyle taytımın lastiğini göbeğim altına katlıyorum o derece
Kızlar ya geçen sefer hiç böyle olmamıştı göbeğim inanılmaz hassas. İğne yerlerim acıyor dokunamıyorum daha kaç gün oldu böyle taytımın lastiğini göbeğim altına katlıyorum o derece
İyiyim canım. Bu sefer hiç ağrımda yokHer deneme çok farklı oluyor canım. İğne yerleride tamamen iyileşmiyor aslında. İkincide bende vururken zorlanmistim. Cart diye ses çıkıyordu bazenDemekki ilkinden beze oluşuyor geçmiyor hemen. Nasılsın bu arada canım. Belirtiler var mı
Hemen deneyeceğim bunu.Kolonyayı buzdolabına koy, çıkartıp soğuk soğuk pamuğa dök kompres yap. En çok o rahatlatıyo.
Ağrı iyi değil ya olmamasına sevindim.İyiyim canım. Bu sefer hiç ağrımda yokgerçekten her deneme farklı daha önce kasık bel ağrım çoktu şimdi hiç bişey yok. O ses dün bendede oldu eşim hatta yanlış bir yere mi batırdım acaba dedi
Hemen deneyeceğim bunu.
Öle ya artık içerde beze yapıyor benim artık kanıyordu. Çok bastırmadan igne yerine masaj tarzı yap canımKızlar ya geçen sefer hiç böyle olmamıştı göbeğim inanılmaz hassas. İğne yerlerim acıyor dokunamıyorum daha kaç gün oldu böyle taytımın lastiğini göbeğim altına katlıyorum o derece
Bana eşim yapıyor iğneleri ben bişey demeden saplamış oluyorAğrı iyi değil ya olmamasına sevindim.Vururken şöyle yapıyordum. İğnenin ucu değdiginde çok acıyorsa batirmiyordum çünkü ya girmiyor yada girene kadar kanıyor, kötü oluyordu. Ucu değince acımayan yer bulmaya çalışıyordum.
daha kanama yok kuzum ama morardı küçük küçük bir iki yerÖle ya artık içerde beze yapıyor benim artık kanıyordu. Çok bastırmadan igne yerine masaj tarzı yap canım
Süreci uzatırmı diye dusundum ,ıkıncı doz vs 1 ayı bulıyo sanırım , bakalım sorcam yarın dr aHazır hamile değilken direk aşı ol bence. Sanslisin bence bu konuda
Cevabını buraya da yazar mısınız, nicel beyin ne diyeceğini çok merak ediyorum.Süreci uzatırmı diye dusundum ,ıkıncı doz vs 1 ayı bulıyo sanırım , bakalım sorcam yarın dr a
Aslında biontech tek doz vurulsada çok etkili... Onu vurulsanizsa olabilir benceSüreci uzatırmı diye dusundum ,ıkıncı doz vs 1 ayı bulıyo sanırım , bakalım sorcam yarın dr a
Yusuuuf yusuuuf yusuuf….
Cevabını buraya da yazar mısınız, nicel beyin ne diyeceğini çok merak ediyorum.
Tedavi oncesi olman iyi olur dedi, hangisi oldugunu ise soylemediCevabını buraya da yazar mısınız, nicel beyin ne diyeceğini çok merak ediyorum.
İnşallahdantelangles hiç sıkma kendini her şey çok güzel olacak canım.
Dün akşamdan beri belimde adet ağrısı var adetimede 3 gün varİnşallahYüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
sen nasılsın durumlar nasıl? Belirti vs var mı?
Yok canım uyku hali ilaçtan olmuyorDün akşamdan beri belimde adet ağrısı var adetimede 3 gün varbirde sürekli uyku halindeyim ilaçlar bu sefer çok etkiledi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?