Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Zorda kalırlarsa veriyorlarmis sanırım. İlacın zararından iyidir aşı diye düşünüyorum. Amann çok zor bı karar
Çok zor bir karar kuzum haklısın. Yurtdışı makalelere bak istersen bir. Ya da burda yurtdışından yaşayan hamilelere de sorulabilir. Onların doktorlarının görüşünü

Her deneme çok farklı oluyor canım. İğne yerleride tamamen iyileşmiyor aslında. İkincide bende vururken zorlanmistim. Cart diye ses çıkıyordu bazen Demekki ilkinden beze oluşuyor geçmiyor hemen. Nasılsın bu arada canım. Belirtiler var mı

Kolonyayı buzdolabına koy, çıkartıp soğuk soğuk pamuğa dök kompres yap. En çok o rahatlatıyo.

İyiyim canım. Bu sefer hiç ağrımda yok gerçekten her deneme farklı daha önce kasık bel ağrım çoktu şimdi hiç bişey yok. O ses dün bendede oldu eşim hatta yanlış bir yere mi batırdım acaba dedi
Kolonyayı buzdolabına koy, çıkartıp soğuk soğuk pamuğa dök kompres yap. En çok o rahatlatıyo.
Hemen deneyeceğim bunu.

Ağrı iyi değil ya olmamasına sevindim. Vururken şöyle yapıyordum. İğnenin ucu değdiginde çok acıyorsa batirmiyordum çünkü ya girmiyor yada girene kadar kanıyor, kötü oluyordu. Ucu değince acımayan yer bulmaya çalışıyordum.

Öle ya artık içerde beze yapıyor benim artık kanıyordu. Çok bastırmadan igne yerine masaj tarzı yap canım

Bana eşim yapıyor iğneleri ben bişey demeden saplamış oluyor
Öle ya artık içerde beze yapıyor benim artık kanıyordu. Çok bastırmadan igne yerine masaj tarzı yap canım
daha kanama yok kuzum ama morardı küçük küçük bir iki yer

Kızlar bugün kontrolüm vardı, aşı konusunu doktoruma (Dilek Ulusoy) sordum. Güvenle aşı olabileceğimi söyledi 3 aydan sonra. Snovac tavsiye etti, grip aşısiyla aynı mantık dedi. Belki fikir olur kararsız olanlara

Dün akşamdan beri belimde adet ağrısı var adetimede 3 gün var birde sürekli uyku halindeyim ilaçlar bu sefer çok etkiledi sanırım
Yok canım uyku hali ilaçtan olmuyor Ben hep diyordum ya uyku, halsizlik oluyor diye normal halimizden cok farklı oluyor.Hemen eve gelmek isterdim.Bence tutmuş gibi görünüyor Ateşte var mı oda önemli bı belirti yanıyorsun böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…