Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Tam tersi çok üşüyorum ben biraz önce test yaptım bu arada

Canım bugun transfer günü dahil 6 10-15 saniyede çıktı bu hemen çektim şimdi daha belirgin. Gerçek mi sence
Gerçek olmaz mi çok erken yaptığın halde çıkmış ve kaset testte öyle iyi çıkmaz normalde. Evet oldumu hemen çıkıyor Erken gebelik testi alsan daha koyu çıkar. Dediğim gibi halsizlik, uyku çok önemli bi belirti. Gözün aydın olsun

Ya dün ilaçlarım azalmıştı bugun eczane bulamayız diye eşim gidip aldı.1 kaset 1 tanede erken gebelik testi almış. Dün yaptım erkeni hayalet çizgi çıktı ama çekince görünmüyor eminde olamadım. Bugun bunu yaptım bende görünce şok olduk. Kimyasal dış gebelik falan değildir dimi ya da test yanlış mıdır ki

Valla canım tutmasa hiç bi şekilde hcg cizgisi çıkmaz. Eskiden yapınca hiç çıkmazdı biliyorsun. Koyulasmis olması çok önemli. İns sağlıkla devam etsin. O konu kafaya takılıyor. Biliyorsun bizim halimizi Sana hatilaticam diyordum inanamiyor insan çünkü

Eşime Bir kaçtest alalım da yapıyım sonra aklıma siz geldiniz ve söylediklerim geldi

Çok mu erken yaptım ya nasıl dayanırım 1 hafta çok sağol minnoşum
Ben dördüncü günü dayanamadım yaptım negatif çıkmıştı bir daha yapmadım 8 gün kan verdim lekelenme olunca kanda çıktı erken değil bence istersen bide iki üç gün sonra kan verirsin tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…