- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Tam tersi çok üşüyorumYok canım uyku hali ilaçtan olmuyorBen hep diyordum ya uyku, halsizlik oluyor diye normal halimizden cok farklı oluyor.Hemen eve gelmek isterdim.Bence tutmuş gibi görünüyor Ateşte var mı oda önemli bı belirti yanıyorsun böyle
AA kaçıncı günündu bugün canım. Ateş üşüme titreme de yapıyor bu arada... Allahım ins tutmuş olsunTam tersi çok üşüyorumben biraz önce test yaptım bu arada
Ay
Canım bugun transfer günü dahil 6Ayçizgi var hemde kaset test bu... Tutmuş işte. Cok sevindim canimm
Gerçek olmaz mi çok erken yaptığın halde çıkmış ve kaset testte öyle iyi çıkmaz normalde. Evet oldumu hemen çıkıyorCanım bugun transfer günü dahil 610-15 saniyede çıktı bu hemen çektim şimdi daha belirgin. Gerçek mi sence
Ya dün ilaçlarım azalmıştı bugun eczane bulamayız diye eşim gidip aldı.1 kaset 1 tanede erken gebelik testi almış. Dün yaptım erkeni hayalet çizgi çıktı ama çekince görünmüyor eminde olamadım. Bugun bunu yaptım bende görünce şok olduk. Kimyasal dış gebelik falan değildir dimi ya da test yanlış mıdır kiGerçek olmaz mi çok erken yaptığın halde çıkmış ve kaset testte öyle iyi çıkmaz normalde. Evet oldumu hemen çıkıyorErken gebelik testi alsan daha koyu çıkar. Dediğim gibi halsizlik, uyku çok önemli bi belirti. Gözün aydın olsun
Valla canım tutmasa hiç bi şekilde hcg cizgisi çıkmaz. Eskiden yapınca hiç çıkmazdı biliyorsun. Koyulasmis olması çok önemli. İns sağlıkla devam etsin. O konu kafaya takılıyor. Biliyorsun bizim halimiziYa dün ilaçlarım azalmıştı bugun eczane bulamayız diye eşim gidip aldı.1 kaset 1 tanede erken gebelik testi almış. Dün yaptım erkeni hayalet çizgi çıktı ama çekince görünmüyor eminde olamadım. Bugun bunu yaptım bende görünce şok olduk. Kimyasal dış gebelik falan değildir dimi ya da test yanlış mıdır ki
Eşime Bir kaçtest alalım da yapıyımValla canım tutmasa hiç bi şekilde hcg cizgisi çıkmaz. Eskiden yapınca hiç çıkmazdı biliyorsun. Koyulasmis olması çok önemli. İns sağlıkla devam etsin. O konu kafaya takılıyor. Biliyorsun bizim halimiziSana hatilaticam diyordum inanamiyor insan çünkü
Tabi şimdi o test işi bitmez.Test kontrolü başladı mı pekiEşime Bir kaçtest alalım da yapıyımsonra aklıma siz geldiniz ve söylediklerim geldi
Evet çizgi duruyor mu diye bakıyorum sürekliTabi şimdi o test işi bitmez.Test kontrolü başladı mı peki
Yaaaaa tutmuş tutmusssss çok sevindim anlatamam çok şükür ben de üşüyordum bazen ateş basıyordu ayy hadi gözün aydın canım benim
Kuzum inanamıyorum desemYaaaaa tutmuş tutmusssss çok sevindim anlatamam çok şükür ben de üşüyordum bazen ateş basıyordu ayy hadi gözün aydın canım benim
Doktora gidene kadar inanmicaksin ki canımKuzum inanamıyorum desem
Çok mu erken yaptım ya nasıl dayanırım 1 haftaDoktora gidene kadar inanmicaksin ki canımEşim telefona bakıp bakıp neden gülüyorsun diyor çok mutlu oldum gerçekten canım
Allaaahh şaahaane haberrr buuu
Ben dördüncü günü dayanamadım yaptım negatif çıkmıştı bir daha yapmadım 8 gün kan verdim lekelenme olunca kanda çıktı erken değil bence istersen bide iki üç gün sonra kan verirsin tamamÇok mu erken yaptım ya nasıl dayanırım 1 haftaçok sağol minnoşum
İlk kanı 8. Gün vermiştim ben deÇok mu erken yaptım ya nasıl dayanırım 1 haftaçok sağol minnoşum
Sağol canım benimAllaaahh şaahaane haberrr buuuİnsan kendinin olunca inanamıyo da etrafına daha bi rahat rahat seviniyo ay çok sevindimmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ver sen ver kanı… 2 gün sonra da ver bi görelim 2 katına çıktığını, oynaya oynaya sevinelimSağol canım benimçok çok amin gerçekten inanıp inanmamak arasında bir yerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?