- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
İğneye gidince kan veriyim diyorumBen dördüncü günü dayanamadım yaptım negatif çıkmıştı bir daha yapmadım 8 gün kan verdim lekelenme olunca kanda çıktı erken değil bence istersen bide iki üç gün sonra kan verirsin tamam
İnan inan inşallahhh iki üç güne kan ver dahada rahatlarsın canımSağol canım benimçok çok amin gerçekten inanıp inanmamak arasında bir yerdeyim
Çift çizgiyle bitmiyormuş bu huzursuzluk hissi daha da arttıVer sen ver kanı… 2 gün sonra da ver bi görelim 2 katına çıktığını, oynaya oynaya sevinelim
Var var , benim de böyle çıkmıştı yaaa hadi hayırlı olsun ne guzelllCanım bugun transfer günü dahil 610-15 saniyede çıktı bu hemen çektim şimdi daha belirgin. Gerçek mi sence
Daha duurr…Çift çizgiyle bitmiyormuş bu huzursuzluk hissi daha da arttı
Teşekkür ederim canımVar var , benim de böyle çıkmıştı yaaa hadi hayırlı olsun ne guzelll
Ne zaman olur buDaha duurr…
Ne zaman içerde kıpırdadığını hissetmeye başlayacaksın, o zaman cidden büyük bi rahatlama geliyo
Ben de öyleydim hep korku , aCabalar, ama içimi ferah tut inşallah yolunda gider her şey, bu arada ben 7. Günü aile hekimliğinde kan vermistim orda da çıkmıştı. Sabah erkenden gidip verirsen kanı, ertesi gün çıkar inşallah senin de .Teşekkür ederim canıminşallah devam eder çok korkutucuymuş bu
Yok ya her sabah yaptim ben yetmiyor sen al üç beş tane
O hiç bitmiyor canım ama anı yaşamaya çalış. Çok güzel günler bunlarÇift çizgiyle bitmiyormuş bu huzursuzluk hissi daha da arttı
Kalçadan iğne için gidince yaptırırm diye düşündüm.Ben de öyleydim hep korku , aCabalar, ama içimi ferah tut inşallah yolunda gider her şey, bu arada ben 7. Günü aile hekimliğinde kan vermistim orda da çıkmıştı. Sabah erkenden gidip verirsen kanı, ertesi gün çıkar inşallah senin de .
18-24 haftalar arasında geneldeNe zaman olur bu
Hahahah
Ay dediğin çok doğru canimm. Gerçekten öyleDaha duurr…
Ne zaman içerde kıpırdadığını hissetmeye başlayacaksın, o zaman cidden büyük bi rahatlama geliyo
Canım bu tekme işi çok güzel bişey ama sabahları aşırı oluyor uykudan uyandırıyor. Uyku düzenim bozuldu. 5-6 gibi uyanıyorum öyle oluyor muydu18-24 haftalar arasında geneldeo da düzenli olmuyo bi gün kıpırdıyo üç gün kıpırdamıyo falan. Ama kabaca 25-26. Hafta gibi artık düzenli hissediliyo Bugün benim de kızımın karnımda son günü içim bi buruk… çok saçma aslında tabi ama
Ooo çok varmış18-24 haftalar arasında geneldeo da düzenli olmuyo bi gün kıpırdıyo üç gün kıpırdamıyo falan. Ama kabaca 25-26. Hafta gibi artık düzenli hissediliyo Bugün benim de kızımın karnımda son günü içim bi buruk… çok saçma aslında tabi ama
Kanda çıkmamazlık yapmaz dimiHahahahŞimdi diğer testler çoğalınca hepsini sıraya dizip kalınlık farklı ölçme var Bundan kurtulmak için en iyisi bı kaç güne kan ver canım
Teste çıktıysa kanda daha kolay çıkarKanda çıkmamazlık yapmaz dimivazgeçtim ben demez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?