Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ben dördüncü günü dayanamadım yaptım negatif çıkmıştı bir daha yapmadım 8 gün kan verdim lekelenme olunca kanda çıktı erken değil bence istersen bide iki üç gün sonra kan verirsin tamam
İğneye gidince kan veriyim diyorum dün ben erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı inanmamıştım bugun meraktan yaptım

Teşekkür ederim canım inşallah devam eder çok korkutucuymuş bu
Ben de öyleydim hep korku , aCabalar, ama içimi ferah tut inşallah yolunda gider her şey, bu arada ben 7. Günü aile hekimliğinde kan vermistim orda da çıkmıştı. Sabah erkenden gidip verirsen kanı, ertesi gün çıkar inşallah senin de .

Kalçadan iğne için gidince yaptırırm diye düşündüm.

Ne zaman olur bu
18-24 haftalar arasında genelde o da düzenli olmuyo bi gün kıpırdıyo üç gün kıpırdamıyo falan. Ama kabaca 25-26. Hafta gibi artık düzenli hissediliyo Bugün benim de kızımın karnımda son günü içim bi buruk… çok saçma aslında tabi ama

Canım bu tekme işi çok güzel bişey ama sabahları aşırı oluyor uykudan uyandırıyor. Uyku düzenim bozuldu. 5-6 gibi uyanıyorum öyle oluyor muydu

Ooo çok varmış yaa ne güzel işte yarın bu saatlerde birlikte olcaksınız bak yarın kucağına al hiç korkun kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…