- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Amin canım benim inşallahTeste çıktıysa kanda daha kolay çıkarAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Gittikçe sertleşiyor tekmelerCanım bu tekme işi çok güzel bişey ama sabahları aşırı oluyor uykudan uyandırıyor. Uyku düzenim bozuldu. 5-6 gibi uyanıyorum öyle oluyor muydu
Daha dur canım nicele gidesiye hatta kalp atışına kadar ne testler yapıyorsun inanılmaz coook sevindim saglıkla ilerlesin insallah cok mutlu oldum inan
Sağol canım benimDaha dur canım nicele gidesiye hatta kalp atışına kadar ne testler yapıyorsun inanılmaz coook sevindim saglıkla ilerlesin insallah cok mutlu oldum inanbastan okuyorum gelişmeleri kacırmayayım testi falan dedim
Daha coook var ama kişiden biri degişiyor ben 18,19 haftada basladımNe zaman olur bu
Ne güzelDaha coook var ama kişiden biri degişiyor ben 18,19 haftada basladım
Muhteşem unutulmaz kavusma günün geldi desene. Ayyyy onu gördüğünde hissettiklerin kucagına aldığındaki sıcaklığı gıdısından kokladığındaki kokusu muhteşem unutulmaz duygular. Saglıkla kavusun heyecandan uyuyamazsında bu günGittikçe sertleşiyor tekmeler
Edecek insallah kuzum cok güzel bisey aynı yolda yürüdüğün paylastığın insanlarında bu sonuca vardığını görmek en az kendin kadar sevindiriyor insanıSağol canım beniminşallah devam eder
Sağol canım benimEdecek insallah kuzum cok güzel bisey aynı yolda yürüdüğün paylastığın insanlarında bu sonuca vardığını görmek en az kendin kadar sevindiriyor insanı
Muhteşem unutulmaz kavusma günün geldi desene. Ayyyy onu gördüğünde hissettiklerin kucagına aldığındaki sıcaklığı gıdısından kokladığındaki kokusu muhteşem unutulmaz duygular. Saglıkla kavusun heyecandan uyuyamazsında bu gün
Ben 13 te hissettim diyorum doktorlar inanmıyorDaha coook var ama kişiden biri degişiyor ben 18,19 haftada basladım
Normal doğum tarihinede az kaldı ya ondanır bence ağrıların24 saatten az kaldı
Uyuyamayabilirim ama heyecandan ziyade rahatsızlıktanDünden beri nereme ne kadar yastık koyarsam koyayım sırtım belim çok ağrıyo
Kıyamam canım 1 güncük sonra gececek saglıkla kurtulun insallah24 saatten az kaldı
Uyuyamayabilirim ama heyecandan ziyade rahatsızlıktanDünden beri nereme ne kadar yastık koyarsam koyayım sırtım belim çok ağrıyo
Olabilir canım. Bilmiyorum oğlumdakinide hatırlamıyorum ne zaman basladım. Ama son aylarda dantelangles ın dediği gibiydim doğurayım artık diyordumBen 13 te hissettim diyorum doktorlar inanmıyor16 da kesin hissettim ama Plasenta öndeyse geç hissediliyormus. Bebek önde galiba
Yaa , çok duygusal gerçekten, ama kucağında olması daha guzel, o mis kokusunu duymak, o minicik elini ayağını sevmek, darısı basima inşallah, Allah ta sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin minik prensesin18-24 haftalar arasında geneldeo da düzenli olmuyo bi gün kıpırdıyo üç gün kıpırdamıyo falan. Ama kabaca 25-26. Hafta gibi artık düzenli hissediliyo Bugün benim de kızımın karnımda son günü içim bi buruk… çok saçma aslında tabi ama
Evet canim aslında bı anda olan bişey değil seyirme gibi olup tekmeye dönüyor. İyi günlerimiz o zaman deseneOlabilir canım. Bilmiyorum oğlumdakinide hatırlamıyorum ne zaman basladım. Ama son aylarda dantelangles ın dediği gibiydim doğurayım artık diyordum
Çok kolay geçsin inşallahHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bana dua edin olur mu? Ben de doğuma girerken hepiniz için dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?