Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Keşke test stoğu yapsaymışım D Denisss26 e 1 kere yaptın yeter demiştim
Daha dur canım nicele gidesiye hatta kalp atışına kadar ne testler yapıyorsun inanılmaz coook sevindim saglıkla ilerlesin insallah cok mutlu oldum inanbastan okuyorum gelişmeleri kacırmayayım testi falan dedim

Gittikçe sertleşiyor tekmeler
Muhteşem unutulmaz kavusma günün geldi desene. Ayyyy onu gördüğünde hissettiklerin kucagına aldığındaki sıcaklığı gıdısından kokladığındaki kokusu muhteşem unutulmaz duygular. Saglıkla kavusun heyecandan uyuyamazsında bu gün

24 saatten az kaldı
Uyuyamayabilirim ama heyecandan ziyade rahatsızlıktan Dünden beri nereme ne kadar yastık koyarsam koyayım sırtım belim çok ağrıyo

Ben 13 te hissettim diyorum doktorlar inanmıyor 16 da kesin hissettim ama Plasenta öndeyse geç hissediliyormus. Bebek önde galiba
Olabilir canım. Bilmiyorum oğlumdakinide hatırlamıyorum ne zaman basladım. Ama son aylarda dantelangles ın dediği gibiydim doğurayım artık diyordum

Yaa , çok duygusal gerçekten, ama kucağında olması daha guzel, o mis kokusunu duymak, o minicik elini ayağını sevmek, darısı basima inşallah, Allah ta sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin minik prensesin

Olabilir canım. Bilmiyorum oğlumdakinide hatırlamıyorum ne zaman basladım. Ama son aylarda dantelangles ın dediği gibiydim doğurayım artık diyordum
Evet canim aslında bı anda olan bişey değil seyirme gibi olup tekmeye dönüyor. İyi günlerimiz o zaman desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…