- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Çok teşekkür ederim
Sıkıntısız sağlıkla al kucağına. Dualarım seninleHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bana dua edin olur mu? Ben de doğuma girerken hepiniz için dua edicem
Epidural olacakSıkıntısız sağlıkla al kucağına. Dualarım seninlegenel anaztezi olmayacak dimi
Ederiz tabi. İkinizde saglıkla birbirinize kavusun insallah canım. Bekliyoruz güzel haberiniHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bana dua edin olur mu? Ben de doğuma girerken hepiniz için dua edicem
Evet canim aslında bı anda olan bişey değil seyirme gibi olup tekmeye dönüyor. İyi günlerimiz o zaman desene
Ayy tebrik ederim
Teşekkür ederimAyy tebrik ederimolmasaydi hiç çıkmazdı o çizgi. Sağlıkla kavuş yavruna inşallah
Ayrıca üşümek benimde en önemli belirtimdi hala geçmediTeşekkür ederimvalla siz deneyimliler söyleyince rahatlıyorum
Sevin sevin devam edecek inşallah iyi düşünÇok teşekkür ederimçok erken yaptım testi biraz tedirginim inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz
Ederiz tabi canım benim rabbim sağlıklicana kucağına almayı nasip etsin inşallahHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bana dua edin olur mu? Ben de doğuma girerken hepiniz için dua edicem
Yaaa çok geçmiş olsun joanne. Neden öyle oldu acaba. Aslında bende yalnız dışarı çıkamaz olmuştum. 24. Haftada marketten gelirken bi beyaz köpek beni eve kadar getirdi resmen. Bende çok korkarım. O haftada kar yağmıştı dusucem diye çok korkmuştum. Yürüyüşe çıkardık eşimle hemen bi köpek çıkardı karşımıza. Bende ben korkuyorum diye geliyor bunlar diye düşünüyordum.Ya dün kötü bişey yaşadım. Hayvanları çok severim ama bu ara bana karşı agresif davranıyorlar. Eşimle çok iri bı köpek yanımıza geldi. Hamilelik nedeniyle çok yanasmadim. Köpekten uzaklaştıkça bana yöneldi sürekli atlamaya çalışıyor. Eşim engel olmaya çalıştı ama yok bı sürü kişi var ama bana taktı. Eşimin arkasına saklaniyorum dönüp yine bana geliyor bı sure sonra agresilestide kolumu tutmaya çalıştı ağladim dayanamadım. İlk defa böyle birşeyle karşılaştım.Kopek korkumda yoktur normalde. Geçende kedi saldırdı. Kediler hiç saldırmazdı bana. Diyorlar hamile olduğunu anlıyorlar ondan sadece sana yöneliyorlar. Bilemiyorum böyle bişey yaşayan var mı hamileyken?
Çok sağol canım. İnsan hamile olunca daha korunmasız hissediyor kendini. Bebeğe bişey olur diye düşünüyor. Geçen yine takıldı bı kopek biz nereye yurusek oda oraya geliyorYaaa çok geçmiş olsun joanne. Neden öyle oldu acaba. Aslında bende yalnız dışarı çıkamaz olmuştum. 24. Haftada marketten gelirken bi beyaz köpek beni eve kadar getirdi resmen. Bende çok korkarım. O haftada kar yağmıştı dusucem diye çok korkmuştum. Yürüyüşe çıkardık eşimle hemen bi köpek çıkardı karşımıza. Bende ben korkuyorum diye geliyor bunlar diye düşünüyordum.
Heyecanlı hareketli bir hayata alışmaya çalışıyoruzÇok sağol canım. İnsan hamile olunca daha korunmasız hissediyor kendini. Bebeğe bişey olur diye düşünüyor. Geçen yine takıldı bı kopek biz nereye yurusek oda oraya geliyorBen artık hamileliğe yormaya başladım iyice...Hissediyorlar gerçekten. Hamile değilken hiç gelmezlerdi. Sen nasılsın canım. Bebiş nasıl
Yaa çok tatlis darısı basima ben de bir de iki tane olcak bakalım ınsallah :)Heyecanlı hareketli bir hayata alışmaya çalışıyoruzbiraz düzene otursa daha iyi olacak ama onun içinde zaman lazım artık olacak o kadar bebiş bazen çok iyi uyuyor uyanıyor keyifli oluyor. Bazen de uyanıyor sonra bir daha çok zor uyuyor sen nasilsin. senjn bebiş neler yapıyor icerde❤
Uyy MaşallahHeyecanlı hareketli bir hayata alışmaya çalışıyoruzbiraz düzene otursa daha iyi olacak ama onun içinde zaman lazım artık olacak o kadar bebiş bazen çok iyi uyuyor uyanıyor keyifli oluyor. Bazen de uyanıyor sonra bir daha çok zor uyuyor sen nasilsin. senjn bebiş neler yapıyor icerde❤
Ne güzel genelde 3 ayda anca oturuyor düzeneHeyecanlı hareketli bir hayata alışmaya çalışıyoruzbiraz düzene otursa daha iyi olacak ama onun içinde zaman lazım artık olacak o kadar bebiş bazen çok iyi uyuyor uyanıyor keyifli oluyor. Bazen de uyanıyor sonra bir daha çok zor uyuyor sen nasilsin. senjn bebiş neler yapıyor icerde❤
Sana Allahtan kolaylık diliyorum canımYaa çok tatlis darısı basima ben de bir de iki tane olcak bakalım ınsallah :)
Testlere devammıdantelangles canım sağlıkla gelsin miniğin. Bugün yepyeni bir hayata başlıyorsun her şey çok güzel olacak hiç merak etme
Saka maka söyle böyle 6 aya girdik. Şeker yüklemen ne zaman yaptıracakmısın canım?Uyy MaşallahŞuan pek anlayamıyorum ama zorluklarının yaninda çokta güzeldir eminim Benimkide iyi canım tekmeleri arttı vurup duruyor Onun dışında ayrıntılı ultrason vardi ordada iyi çıktı her şey neyseki. Amniyosentez kesin sonuçları çıkmış. Yarın onu alırız sanırım. İns bizlerde senin gibi sağlıkla dünyaya getiririz canım
Gerçektende ne ara geldik bu zamana... Ayda bir kontroller bile çok hızlı geliyor sanki. 13 Temmuzda olacak. Yaptırıcam canım. Ne olmasi gerekiyorsa olsun diyorum. Bu konuda Karatayi uyugulayamiycam.Saka maka söyle böyle 6 aya girdik. Şeker yüklemen ne zaman yaptıracakmısın canım?
Yaptım sabahNe güzel genelde 3 ayda anca oturuyor düzene
Sana Allahtan kolaylık diliyorum canımyanında yardımcı olacak birileri lazım valla bi kaç ay.
Testlere devammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?