Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Yaaa çok geçmiş olsun joanne. Neden öyle oldu acaba. Aslında bende yalnız dışarı çıkamaz olmuştum. 24. Haftada marketten gelirken bi beyaz köpek beni eve kadar getirdi resmen. Bende çok korkarım. O haftada kar yağmıştı dusucem diye çok korkmuştum. Yürüyüşe çıkardık eşimle hemen bi köpek çıkardı karşımıza. Bende ben korkuyorum diye geliyor bunlar diye düşünüyordum.

Çok sağol canım. İnsan hamile olunca daha korunmasız hissediyor kendini. Bebeğe bişey olur diye düşünüyor. Geçen yine takıldı bı kopek biz nereye yurusek oda oraya geliyor Ben artık hamileliğe yormaya başladım iyice...Hissediyorlar gerçekten. Hamile değilken hiç gelmezlerdi. Sen nasılsın canım. Bebiş nasıl

Heyecanlı hareketli bir hayata alışmaya çalışıyoruz biraz düzene otursa daha iyi olacak ama onun içinde zaman lazım artık olacak o kadar bebiş bazen çok iyi uyuyor uyanıyor keyifli oluyor. Bazen de uyanıyor sonra bir daha çok zor uyuyor sen nasilsin. senjn bebiş neler yapıyor icerde❤

Yaa çok tatlis darısı basima ben de bir de iki tane olcak bakalım ınsallah :)

Uyy Maşallah Şuan pek anlayamıyorum ama zorluklarının yaninda çokta güzeldir eminim Benimkide iyi canım tekmeleri arttı vurup duruyor Onun dışında ayrıntılı ultrason vardi ordada iyi çıktı her şey neyseki. Amniyosentez kesin sonuçları çıkmış. Yarın onu alırız sanırım. İns bizlerde senin gibi sağlıkla dünyaya getiririz canım

Ne güzel genelde 3 ayda anca oturuyor düzene
Yaa çok tatlis darısı basima ben de bir de iki tane olcak bakalım ınsallah :)
Sana Allahtan kolaylık diliyorum canım yanında yardımcı olacak birileri lazım valla bi kaç ay.
dantelangles canım sağlıkla gelsin miniğin. Bugün yepyeni bir hayata başlıyorsun her şey çok güzel olacak hiç merak etme
Testlere devammı

Saka maka söyle böyle 6 aya girdik. Şeker yüklemen ne zaman yaptıracakmısın canım?

Saka maka söyle böyle 6 aya girdik. Şeker yüklemen ne zaman yaptıracakmısın canım?
Gerçektende ne ara geldik bu zamana... Ayda bir kontroller bile çok hızlı geliyor sanki. 13 Temmuzda olacak. Yaptırıcam canım. Ne olmasi gerekiyorsa olsun diyorum. Bu konuda Karatayi uyugulayamiycam. Arkadaşıma doktor Karatay yükleme yapmayın diyor ama alternatifte sunmuyor bize demiş. Sen bilirsin ben sorumluluk almam demiş doktor. Haklida bence... Ayrıntılı ultrason ne zamandi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…