Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Sana Allahtan kolaylık diliyorum canım yanında yardımcı olacak birileri lazım valla bi kaç ay.
Allah razı olsun en son ağustosun 22 si dedi doktor ama 38. Hafta oluyor o zaman, inşalalh bebekler durur en azından 36 37 yi görürüz annem var çok şükür yakın oturuyor, eşim de yardımcı epey saolsun .

Demi ya artık ben buradayım diyor sıpalarBen iğrenmiştim şekerli seyden oğlumda ama simdi meyveli bişi veriyolarmış hitmeden önce yediğimize dikkat edelim. Ortanca kardesim şeker yüklemesinden önceki gece cok meyve yemiş ve yüksek cıkmıştı 1 hafta takip etti aleette dru meyvede yükseltir demiş. İnsan cekiniyor birden o kadar seker almaktan ama büyük risk olsa yapmazlardı herkese bu testi. 26sında canım detaylı somuca göre dilek hanım tarih verecek şeker yüklemesi olacak işte benimde. Yakın olur tarihlerimiz büyük ihtimal.

Allah razı olsun en son ağustosun 22 si dedi doktor ama 38. Hafta oluyor o zaman, inşalalh bebekler durur en azından 36 37 yi görürüz annem var çok şükür yakın oturuyor, eşim de yardımcı epey saolsun .
İyi aman yoksa sana dinlenecek zaman kalmaz biri uyusa biri uyanır falan. Gelsin kızceler saglıkla isim düşündünüzmü

Hadi ya iğrenç demek Bi kağıt verdiler dikkat etmemiz gerekenler diye. Gece 12 den sonra hicbirsey yemeyecekmişim. O şeker bı tane baklava yemek gibi diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum Hayırlısı olsun canım. Haberlerini bekliyorum

Hiç bişey yapmıyorum aslında. Canım sıkıldı. Benim geçen seferde lekelenmem olmuştu tutmamıştı ya moralim bozuldu. Yarında adet günüm
Ama o zaman hiç çizgi yoktu. İstersen kan ver. Yüksek çıkacaktır bence kanda. 100-200 civarı çıkar bence... Bak bu benim 8. Gün testim. Seninkiyle çok yakın. 12. Gün değerim bayağı yüksekti. Seninde bu gidişle 12. Gün 1000 li degerler olur

Eklentiler

• IMG_20210226_033455_N~3.webp
    11 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…