- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Erken yaptığın için yol uzun canım
Allah razı olsun en son ağustosun 22 si dedi doktor ama 38. Hafta oluyor o zaman, inşalalh bebekler durur en azından 36 37 yi görürüzSana Allahtan kolaylık diliyorum canımyanında yardımcı olacak birileri lazım valla bi kaç ay.
Şimdi transfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu kafamı o karıştırıyorErken yaptığın için yol uzun canımBen 8. Gün başlamıştım. Bugün 6.Günün değil mi? 4 gün daha yapsan olur
Maşallah canım az kaldı o zamanAllah razı olsun en son ağustosun 22 si dedi doktor ama 38. Hafta oluyor o zaman, inşalalh bebekler durur en azından 36 37 yi görürüzannem var çok şükür yakın oturuyor, eşim de yardımcı epey saolsun .
Inşallah inşallah, Allah tüm hamilelere kolaylık versin , bebek isteyenlere de nasıp etsin inşallahMaşallah canım az kaldı o zamansağlıkla doğsunlar inşallah
Amin canımInşallah inşallah, Allah tüm hamilelere kolaylık versin , bebek isteyenlere de nasıp etsin inşallah
Sayılmıyor canım 6.günün bugünŞimdi transfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu kafamı o karıştırıyorsayılıyorsa 7 sayılmıyorsa 6 bugun
Çok erken yapmışımSayılmıyor canım 6.günün bugün
Demi ya artık ben buradayım diyor sıpalarGerçektende ne ara geldik bu zamana... Ayda bir kontroller bile çok hızlı geliyor sanki. 13 Temmuzda olacak. Yaptırıcam canım. Ne olmasi gerekiyorsa olsun diyorum. Bu konuda Karatayi uyugulayamiycam.Arkadaşıma doktor Karatay yükleme yapmayın diyor ama alternatifte sunmuyor bize demiş. Sen bilirsin ben sorumluluk almam demiş doktor. Haklida bence... Ayrıntılı ultrason ne zamandi canım
Her iki günde birden hesapla ona göre idrar testi alŞimdi transfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu kafamı o karıştırıyorsayılıyorsa 7 sayılmıyorsa 6 bugun
İyi aman yoksa sana dinlenecek zaman kalmaz biri uyusa biri uyanır falan. Gelsin kızceler saglıkla isim düşündünüzmüAllah razı olsun en son ağustosun 22 si dedi doktor ama 38. Hafta oluyor o zaman, inşalalh bebekler durur en azından 36 37 yi görürüzannem var çok şükür yakın oturuyor, eşim de yardımcı epey saolsun .
Hadi ya iğrenç demekDemi ya artık ben buradayım diyor sıpalarBen iğrenmiştim şekerli seyden oğlumda ama simdi meyveli bişi veriyolarmış hitmeden önce yediğimize dikkat edelim. Ortanca kardesim şeker yüklemesinden önceki gece cok meyve yemiş ve yüksek cıkmıştı 1 hafta takip etti aleette dru meyvede yükseltir demiş. İnsan cekiniyor birden o kadar seker almaktan ama büyük risk olsa yapmazlardı herkese bu testi. 26sında canım detaylı somuca göre dilek hanım tarih verecek şeker yüklemesi olacak işte benimde. Yakın olur tarihlerimiz büyük ihtimal.
O hiç bişey ifade etmiyor aslinda canım. Yerleşme kanamasidir. Eski kan. Sabah test nasıl çıktı, koyulasmisti değil mi?
Dur atıyorum canım.O hiç bişey ifade etmiyor aslinda canım. Yerleşme kanamasidir. Eski kan. Sabah test nasıl çıktı, koyulasmisti değil mi?
Ay çok iyi. Kalınlaşmış tabiki için rahat olsunEki Görüntüle 2874853
Erken gebelik testi değilmiş üzerinde adet gecikmesinden 1 gün sonra yazıyor
Hiç bişey yapmıyorum aslında. Canım sıkıldı. Benim geçen seferde lekelenmem olmuştu tutmamıştı ya moralim bozuldu. Yarında adet günümAy çok iyi. Kalınlaşmış tabiki için rahat olsunGayet netleşmiş daha ne olsun. Sen dikkat et. Dinlen yorma kendini
Ama o zaman hiç çizgi yoktu. İstersen kan ver. Yüksek çıkacaktır bence kanda. 100-200 civarı çıkar bence... Bak bu benim 8. Gün testim. Seninkiyle çok yakın. 12. Gün değerim bayağı yüksekti. Seninde bu gidişle 12. Gün 1000 li degerler olurHiç bişey yapmıyorum aslında. Canım sıkıldı. Benim geçen seferde lekelenmem olmuştu tutmamıştı ya moralim bozuldu. Yarında adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?