- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Evet hiç çizgi yoktu o zaman. Şansıma Eskişehir de öyle bir yağmur yağıyor ki anlatamam. Biraz azalır ya da kesilirse gidip kan veriyim dediğin gibiAma o zaman hiç çizgi yoktu. İstersen kan ver. Yüksek çıkacaktır bence kanda. 100-200 civarı çıkar bence... Bak bu benim 8. Gün testim. Seninkiyle çok yakın. 12. Gün değerim bayağı yüksekti. Seninde bu gidişle 12. Gün 1000 li degerler olur
Nicel bey sanırım olumlu düşünüyor. Çider derneginin son canlı yayınında bahsetmişti. Tam hatırlamıyorum. İstersen o videoyu izleye canım.Birisi Nicel Hocaya aşı konusunu soracaktı kimdi unuttum. Sordu mu acaba bende transferden önce yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım
Yumurta toplattığın için çok sorun olmaz bence ama yinede arayıp sor istersenBirisi Nicel Hocaya aşı konusunu soracaktı kimdi unuttum. Sordu mu acaba bende transferden önce yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım
O canlı yayının sonuna denk gelmiştim baştan izleyeyim sağolNicel bey sanırım olumlu düşünüyor. Çider derneginin son canlı yayınında bahsetmişti. Tam hatırlamıyorum. İstersen o videoyu izleye canım.
Bende öyle düşünüyorum. Şuan aşı hakkım görünmüyor da ama transfere daha var o zamana kadar aşı sırası gelir diye düşünüyorum. Sıra gelince sorayım en iyisi.Yumurta toplattığın için çok sorun olmaz bence ama yinede arayıp sor istersen
Bende de. Gelmişti canım iki gün yerleşmedir büyük ihtimalle benimde 6. Gün gelmişti iki gün sonra bende kan vermiştim
2 gün mü sürdü canım. Her yerde açık pembe ve kahve leke olabilir yazıyor da panik oldum yinedeBende de. Gelmişti canım iki gün yerleşmedir büyük ihtimalle benimde 6. Gün gelmişti iki gün sonra bende kan vermiştim
Aynen canım cok az bi kan gelmişti peceteye sonra kahveye dönmüstü hemen hemen aynı günlerde . Benim birde şiddetli adet agrım vardı. Moralini bozma. Ben o lekelenme geldikten sonra testte görmüştüm senin gayet net belli. Vucet normal döngüsüne göre tepki veriyor ama bebişin seninle yat sürekli bol su iç ataklarının altına ince bi yastık koy. Cok stresli olunuyor bende pozitifi gördükten sonra korkmuştum kimyasalmı olacak diye o yüzden o kadar test yaptım. Bol bol dua. Sonrasında hafif lekelenme devam edebilir. Hatta canana sormuştum adetmi olacagım diye kullandığın ilaçlarla cok zor adet olman demişti. İçini ferah tut. Kan ver ve devamındaki sürece göre eger devam falan ederse bi görüş canan hanımla. Belki kan sulandırıcıyı keserler. Hoş bende kesmemişlerdi.Evet hiç çizgi yoktu o zaman. Şansıma Eskişehir de öyle bir yağmur yağıyor ki anlatamam. Biraz azalır ya da kesilirse gidip kan veriyim dediğin gibi
Ağrım var benimde çok şiddetli değil belim ve kasıklarımda. Kırmızı da değil kahverengi lekenmem. İnsan ister istemez panik yapıyor. Şu an acaba boşuna mı ümitlendim diyorumAynen canım cok az bi kan gelmişti peceteye sonra kahveye dönmüstü hemen hemen aynı günlerde . Benim birde şiddetli adet agrım vardı. Moralini bozma. Ben o lekelenme geldikten sonra testte görmüştüm senin gayet net belli. Vucet normal döngüsüne göre tepki veriyor ama bebişin seninle yat sürekli bol su iç ataklarının altına ince bi yastık koy. Cok stresli olunuyor bende pozitifi gördükten sonra korkmuştum kimyasalmı olacak diye o yüzden o kadar test yaptım. Bol bol dua. Sonrasında hafif lekelenme devam edebilir. Hatta canana sormuştum adetmi olacagım diye kullandığın ilaçlarla cok zor adet olman demişti. İçini ferah tut. Kan ver ve devamındaki sürece göre eger devam falan ederse bi görüş canan hanımla. Belki kan sulandırıcıyı keserler. Hoş bende kesmemişlerdi.
İki gün boyunca sürekli gelmedi günde bir kere geldi canım kan tahlili yaptırdıktan sonra bir daha gelmedi2 gün mü sürdü canım. Her yerde açık pembe ve kahve leke olabilir yazıyor da panik oldum yinede
Eşim tutturdu kan verme diyeİki gün boyunca sürekli gelmedi günde bir kere geldi canım kan tahlili yaptırdıktan sonra bir daha gelmedi
Geçmiş olsun tüpler açıldı mı ?Pazar günü kanamam olmuştu kese duruyordu ama kanama alanı vardı. Çok da dikkat ettim evde yattım hep cuma günü uzanırken birden yeniden kanamam başladı. Sonra parça gelmeye başladı hastaneye gittigimizde kese düşmüştü bile. Sonra da kürtaja aldılar hayatımın en kötü günlerinden biriydi. Allah kimseye yaşatmasın herkes sağ salim alsın kucağına bebeğiniNicel bey aradı daha sonra 3 tane birinci kalite embriyom oluşmuştu ilki hiç tutmadı ikincisi de 6+5te düştü. Büyük ihtimalle genetikte sorun var üç tane birebir aynı kalitede embriyo olması ve tutmaması çok garip dedi. Son 1 tane kaldı 1 sene falan düşünmüyorum onu da transfer ettirmeyi çok yıprandım çünkü.
Hayırlı olsun canm çok sevindim inşallah sorunsuz ilerler demekki yerleşme kanamasıymışEşim tutturdu kan verme diyeİnşallah benimde gelmez bir daha
Kasık ağrısıAğrım var benimde çok şiddetli değil belim ve kasıklarımda. Kırmızı da değil kahverengi lekenmem. İnsan ister istemez panik yapıyor. Şu an acaba boşuna mı ümitlendim diyorum
Gelmez inşallahhh canım stres yapma uzan ayağının altına yastık koy ablaminda gelmisti benimde. Test pazartesi günü demi az kalmış aslında amaEşim tutturdu kan verme diyeİnşallah benimde gelmez bir daha
Sağol kuzumHayırlı olsun canm çok sevindim inşallah sorunsuz ilerler demekki yerleşme kanamasıymış
1 hafta var dahaKasık ağrısı
Gelmez inşallahhh canım stres yapma uzan ayağının altına yastık koy ablaminda gelmisti benimde. Test pazartesi günü demi az kalmış aslında ama
Kafa dağıtayım diye kendimi işe verdim tatile gittim geldim sizi takip ediyorum ama Eylül de Allah nasip ederse tüp bebeğe tekrar başlayacağımSağol kuzuminşallah öyledir. Daha sevinemedim inanki. Sen nasılsın yoktun uzun zamandır
1 hafta var dahaİnternetten meryem suresi dinliyorum biraz sakinleştirdi sanki beni
Yasin suresinin son iki ayeti innema emruhu başlayan duayı bolca oku canımSağol kuzuminşallah öyledir. Daha sevinemedim inanki. Sen nasılsın yoktun uzun zamandır
1 hafta var dahaİnternetten meryem suresi dinliyorum biraz sakinleştirdi sanki beni
Bu arada bizim cinsiyetler değişmişti, biri kız biri erkek olduİyi aman yoksa sana dinlenecek zaman kalmaz biri uyusa biri uyanır falan. Gelsin kızceler saglıkla isim düşündünüzmü
Bu sefer son olur inşallah canım. Hayırlısı olsunKafa dağıtayım diye kendimi işe verdim tatile gittim geldim sizi takip ediyorum ama Eylül de Allah nasip ederse tüp bebeğe tekrar başlayacağım
Abdestim yok nasıl okuycam. Dinlesem olmaz mıYasin suresinin son iki ayeti innema emruhu başlayan duayı bolca oku canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?