Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Evet hiç çizgi yoktu o zaman. Şansıma Eskişehir de öyle bir yağmur yağıyor ki anlatamam. Biraz azalır ya da kesilirse gidip kan veriyim dediğin gibi

Birisi Nicel Hocaya aşı konusunu soracaktı kimdi unuttum. Sordu mu acaba bende transferden önce yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım

Birisi Nicel Hocaya aşı konusunu soracaktı kimdi unuttum. Sordu mu acaba bende transferden önce yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım
Nicel bey sanırım olumlu düşünüyor. Çider derneginin son canlı yayınında bahsetmişti. Tam hatırlamıyorum. İstersen o videoyu izleye canım.

Nicel bey sanırım olumlu düşünüyor. Çider derneginin son canlı yayınında bahsetmişti. Tam hatırlamıyorum. İstersen o videoyu izleye canım.
O canlı yayının sonuna denk gelmiştim baştan izleyeyim sağol
Yumurta toplattığın için çok sorun olmaz bence ama yinede arayıp sor istersen
Bende öyle düşünüyorum. Şuan aşı hakkım görünmüyor da ama transfere daha var o zamana kadar aşı sırası gelir diye düşünüyorum. Sıra gelince sorayım en iyisi.

Evet hiç çizgi yoktu o zaman. Şansıma Eskişehir de öyle bir yağmur yağıyor ki anlatamam. Biraz azalır ya da kesilirse gidip kan veriyim dediğin gibi
Aynen canım cok az bi kan gelmişti peceteye sonra kahveye dönmüstü hemen hemen aynı günlerde . Benim birde şiddetli adet agrım vardı. Moralini bozma. Ben o lekelenme geldikten sonra testte görmüştüm senin gayet net belli. Vucet normal döngüsüne göre tepki veriyor ama bebişin seninle yat sürekli bol su iç ataklarının altına ince bi yastık koy. Cok stresli olunuyor bende pozitifi gördükten sonra korkmuştum kimyasalmı olacak diye o yüzden o kadar test yaptım. Bol bol dua. Sonrasında hafif lekelenme devam edebilir. Hatta canana sormuştum adetmi olacagım diye kullandığın ilaçlarla cok zor adet olman demişti. İçini ferah tut. Kan ver ve devamındaki sürece göre eger devam falan ederse bi görüş canan hanımla. Belki kan sulandırıcıyı keserler. Hoş bende kesmemişlerdi.

Ağrım var benimde çok şiddetli değil belim ve kasıklarımda. Kırmızı da değil kahverengi lekenmem. İnsan ister istemez panik yapıyor. Şu an acaba boşuna mı ümitlendim diyorum

Geçmiş olsun tüpler açıldı mı ?

Ağrım var benimde çok şiddetli değil belim ve kasıklarımda. Kırmızı da değil kahverengi lekenmem. İnsan ister istemez panik yapıyor. Şu an acaba boşuna mı ümitlendim diyorum
Kasık ağrısı
Eşim tutturdu kan verme diye İnşallah benimde gelmez bir daha
Gelmez inşallahhh canım stres yapma uzan ayağının altına yastık koy ablaminda gelmisti benimde. Test pazartesi günü demi az kalmış aslında ama

Hayırlı olsun canm çok sevindim inşallah sorunsuz ilerler demekki yerleşme kanamasıymış
Sağol kuzum inşallah öyledir. Daha sevinemedim inanki. Sen nasılsın yoktun uzun zamandır
Kasık ağrısı
Gelmez inşallahhh canım stres yapma uzan ayağının altına yastık koy ablaminda gelmisti benimde. Test pazartesi günü demi az kalmış aslında ama
1 hafta var daha İnternetten meryem suresi dinliyorum biraz sakinleştirdi sanki beni

Sağol kuzum inşallah öyledir. Daha sevinemedim inanki. Sen nasılsın yoktun uzun zamandır

1 hafta var daha İnternetten meryem suresi dinliyorum biraz sakinleştirdi sanki beni
Kafa dağıtayım diye kendimi işe verdim tatile gittim geldim sizi takip ediyorum ama Eylül de Allah nasip ederse tüp bebeğe tekrar başlayacağım

İyi aman yoksa sana dinlenecek zaman kalmaz biri uyusa biri uyanır falan. Gelsin kızceler saglıkla isim düşündünüzmü
Bu arada bizim cinsiyetler değişmişti, biri kız biri erkek oldu isimleri de amine gülce -- alper selçuk olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…